Відгуки покупців про Сухий корм для молодих і дорослих котів всіх порід Orijen Original Cat ( Cat & Kitten ) 5.4 кг (o28054)

Оцінка користувачів 4.79/5

• Продавець  Opti Mix

Дякуємо за відгук

• Ангеліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г

Якісний,пахне рибою.Коти їдять.Потрібен час,щоб зрозуміти підходить котам чи ні.

Переваги:
    Якісні інгредієнти,м'ясо,риба
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5.4 кг

Хороший корм. суджу по тому, що коти виглядають і почувають себе добре. По вигляду і запаху нормальний. Зручні гранули
    Ось тільки давно на сайті немає його в фасування 5кг. Чому?

Переваги:
    коти їдять
    Недоліки:
    ціна
  • Попелешко В***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5.4 кг

Все супер, швидка доставка. Буду замовляти ще.

• Продавець  AMZip Care

Щиро вдячні за ваш відгук

• Екатерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5.4 кг

Отправили быстро, корм хороший, цена дешевле чем у других, ещё и промокод на следующую покупку дарят)

Переваги:
    Цена, обслуживание
    • Продавець  AMZip Care

• Елизавета Р***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5.4 кг

Гарний корм, добра ціна, все класс буду замовляти ще

• Надежда С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг

Сподобався. Всім сподобався і мені і хвостикам. Сподіваюсь, що склад зазначений на упаковці відповідає дійсності. А не так як роблять у нас, що у найкращому варіанті там будуть рога та копита. Котики їли із задоволенням з першої спроби. Недолік як для мене то ціна. Хвостиків у нас п‘ятеро, тому виходить зовсім не дешево. З доставкою проблем не виникло, приїхав швидко. Все було зручно. Багато хто жаліється на не зручну застібку у таких пакетах, але для мене вона дуже вдало виконана. Рекомендую. Продавцю дякую.

Переваги:
    Склад, їли із задоволенням
    Недоліки:
    Немає, ну ціна мабудь
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г

Кіт 15 років, не дуже хоче їсти звичний для нього суперпреміум від Hill’s, який він споживав кілька років. Тож, почали шукати заміну. Вперше придбали цей продукт. Кіт його їсть, вже легше, далі будемо дивитись.

Переваги:
    Кіт його їсть.
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 340 г

Заказал корм кошечке Со мной сразу связались ,попросили день подождать товар вот вот на подходе , выслали оперативно ,продавец Тарас очень вежливый приятно с ним общатся подскажет посоветует одним словом я очень доволен. Сам товар пришел запечатаный в упаковке без повреждений .Жаль что моей котейке корм не подходит -отказалась категорически кушать .брал на пробу. Магазином и товаром очень доволен . Советую всем .Еще раз огромное спасибо.

• Маргарита

То может кошке просто нужно было время) я свою переводила на этот корм недели две. Она отказывалась его есть наотрез. Сейчас привыкла и кушает только его

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг

Кішка їсть краще, ніж я

Переваги:
    Смачно
  • Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 1.8 кг

Спочатку брала маленьке пакування на пробу - сподобалось. Тепер котики їдять смачний та якісний корм.

Переваги:
    Корм ситний. Зменшились порції,коти наїдаються,
    Недоліки:
    Ціна.
    • Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Наталья О***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 340 г

Хуже корма не встречала. Коты с разным социальным статусом не захотели есть, даже бездомные загребли лапой возле миски с кормом. Неприятный запах и внешний вид- черные плоские овалы. Повелась на отзывы. Высыпала в мусорное ведро. Лучше бы взяла про план. Это наш любимый корм- и у взрослой и у котейки.

Переваги:
    Недоліки:
    Сплошные
    • Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Добрий день!
      Нам дуже важлива думка клієнтів.
      Шкода, що даний корм не сподобався вашим пухнастим друзям.
      Але, корм є досить популярним і багато клієнтів замовляє його на постійній основі.
      Сподіваємось, вам вдасться знайти улюблені смаколики своїх пухнастиків!
      Дякуємо за зворотній зв‘язок!

• Юлія Д***

Брала перший раз, корм котику сподобався. Швидко відправили. Дякую

Переваги:
    Доставка швидка. Корм в наявності. Котик їсть с задоволенням

• Черпак В***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 1.8 кг

Швидко відреагували, зорієнтували коли очікувати. Корм прийшов вчасно, той що потрібен. Все чітко. Рекомендую

• Анна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 1.8 кг

Напевно один із найкращих кормів по складу, що є зараз на ринку. Вже місяць як перевели на цей корм кицьку і вона прямо дуууже задоволена. Із видимих результатів у неї значно покращився стан шерсті, плюс активніша стала

Окреме дякую продавцю за якісну комунікацію та швидку доставку)

Переваги:
    Склад корму, швидкість доставки

• Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 340 г

Замовила на пробу своїй кіцуні. Переживала, що не захоче їсти або на здоров'я якось погано вплине, але ні те ні інше (тьфу, тьфу, тьфу) не трапилось. Шорстка блищить та приємна на дотик (до цього саме її стан наштовхнув на ідею змінити корм, хоча, до лікаря всеодно сходимо).

Переваги:
    Кішка їла досить активно. Шерсть стала краще виглядати та на дотик.
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  AMZip Care

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 1.8 кг

Любимый корм моего британца :) это лучший холистик из существующих на рынке !!!шерсть после употребления этого корма постоянно блестит и не выпадает . Рекомендую

Переваги:
    Хорошее качество, быстрая доставка

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 1.8 кг

Корм дуже гарний. Киця їсть залюбки і цей вид з куркою( раніше купувала рибний). Корм має дуже гарний склад. Дякую продавцеві за гарну ціну, вона скоріш за все обумовлена терміном придатності -12/23. Проте корм за ароматом та смаковими властивостями ідеальний ( так-так, я пробую сама те, що даю своїм улюбленцям). Мені дуже подобається жвавий і активний настрій киці, блискучий вигляд шерсті, коли вона їсть корми цього виробника.

Переваги:
    Гарна ціна на супер корм
    • Продавець  AMZip Care

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 340 г

швидка доставка, якість корму на високому рівні, оперативна комунікація з представником компанії.

• Юлія Б***

Дякую за корм!
    Кішці дуже сподобався!

• Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 340 г

Нещодавно   купула корм Оріджен. Приємно здивувала ціна.  Корм швидко відправили.     Хороший корм, кіт їсть із задоволенням.  Наразі це найкращій корм з усіх, що ми брали. Рекомендую продавця!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 340 г

Чудовий корм, моїй вибагливій кішці подобається, купила на пробу - нам підійшов. Якісний корм по гарній ціні. Окрема подяка за хороший сервіс. Рекомендую продавця!

Переваги:
    Дійсно хорший корм. Ціна одна з найвигідніших на сайті.
    • Продавець  AMZip Care

• Олексій А***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Вага 1 шт: 340 г

Супер качество

Переваги:
    Состав
    Недоліки:
    Цена
  • Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г

Котійці смачно, їсть із великим задоволенням!

Переваги:
    Склад корму ідеальний
    Недоліки:
    дорого, якщо немає акційної ціни
  • Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г

Кормимо кота (йому вже 13 років) вологим кормом і трошки стоїть сухого. Стали додавати - їсть з задоволенням. Ніяких ексцесів зі стулом не було.

Переваги:
    Кіт з задоволенням їсть
    Недоліки:
    Не має.
  • Илья О***
    Відгук від покупця. Продавець: Opti Mix. Вага 1 шт: 5.4 кг

Очень хороший корм, и фирма продавец тоже, кошке очень понравилась игрушка)

Переваги:
    Мячик
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г

У меня котёнок. Покупался сначала корм Brit, кормили первое время, но началась диарея. Прочитав не одно сравнение и описание кормов, этот больше всех хвалили. Вот соглашусь с тем, что корм немного жирноват, но кошечке понравилось. Ела с удовольствием, проблем никаких не было

Переваги:
    Состав
    Недоліки:
    Цена кусается
  • Илья О***

Отличный корм

• Светлана А***

А какой размер гранул?

Вітаємо,
      розмір гранули корму становить приблизно 10 мм.

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5.4 кг

Мнение о качестве корма можно сформировать только через несколько лет, наблюдая за состоянием здоровья наших любимцев.
    К продавцу претензий нет.

Переваги:
    Если верить производителю, корм очень хороший. Кошке нравится
    Недоліки:
    У большой упаковки (5,4) нет замка, что странно
  • Денис А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5.4 кг

Брал все фасовки (застёжка на упаковке есть только в 1.8кг).
    340г и 1.8 кг очень вкусно пахнут сушенной рыбой, а вот открыв самую большую фасовку 4.8 кг был неприятно удивлен: такого "вкусного" запаха уже нет, а сами гранулы корма выглядят также но более рыхлые... Очень неприятно за такие деньги.

Переваги:
    Хороший состав.
    Недоліки:
    В мешке на 4.8кг какой-то совсем другой корм. Нет застёжки 340г и 4.8кг.
    • Андрей

Ахах... Где ты там 4.8 кг упаковки нашел?

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г

Кормили кота этим кормом на протяжении 8 месяцев и он ему очень нравился, а потом он отказался от него. Почему так получилось непонятно, или купили подделку или стерилизация повлияла.
    Сейчас перешли на brit care, его ест нормально. Хотя лично мое мнение Orijen очень хороший корм.

Вітаємо,
      вдячні вам за вибір корму ORIJEN для вашого улюбленця. Однією з причин відмови улюбленця від корму може стати приїдання, через те, що тварина постійно їсть один і той самий корм, щодня. В цьому випадку ми рекомендуємо проводити ротацію різних раціонів ORIJEN. Ротація раціонів допоможе підтримувати інтерес кота до їжі та уникнути приїдання корму. Також, ротація раціонів стимулюватиме апетит у вибагливих тварин з поганим апетитом.

• Аксенова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г

Отличный корм, коту очень нравится. До этого брали Грандорф , иногда у кота после него расстройство было . На этот перешли по совету ветеринара , сказала от Грандорфа у многих котов мочекаменная болезнь .

Переваги:
    Состав
    Недоліки:
    Цена
  • Громова-Криницкая В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г

Покупали корм не для котенка, а для хорька. Этот корм есть в рекомендация по питанию для хорьков. Купила и не пожалела ни раз. Хорек есть с удовольствием. Нормализовался ЖКТ, и шерсть не имеет почти запаха.

• Роман Г***

Дякую за відгук. Теж тривалий час вибираємо корм для нашої фретки. Мабуть зупинимось на цьому.

• Наталія С***

Кіт кормом задоволений.

• Андрей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5.4 кг

Перешли на этот корм, после покупки котёнка, тк младший все время воровал корм у старших. Старшие были не против, корм хороший, никаких нареканий с их стороны. Съедают все подчистую, утром устраивают очередь. Покупать выгоднее большую пачку, почти на 40%. Хороший пакет с застежкой, отказались от отдельного контейнера.

Переваги:
    Заказчики остались довольны
    Недоліки:
    Наверно цена, но как и все качественное в этой жизни
    • Евгений К***

У Вас что,пачка с застёжкой?

• Красновид М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5.4 кг

Якісний корм, даю коту з 4-ох місяців.

Переваги:
    Гарний склад