Великий літній розпродаж до −55%

Код:  501208154
Оцінка користувачів 4.85/5
  • Альвіна Г***

Чудовий

Переваги:
    Для дитини 7 років чудово

Користуйтеся із задоволенням!
      Дякуємо, що обрали INTEX

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий

Купили для поїздок на море. Вже було перше тестування. Дитина задоволена,сама легко надуває. Колiр дуже красивий,на водi тримає добре.

Переваги:
    Недорогий,красивий,компактний
      Представник бренду

Прийміть наші щирі подяки за ваш відгук! Ми щиро раді, що наша продукція виправдали очікування і Ви поділилися своїм позитивним досвідом. Ваші детальні коментарі роблять нас ще більш рішучими у нашому розвитку. Ваш вибір нашої компанії є найвищою нагородою для нас. Ми обіцяємо зберігати високі стандарти та радувати Вас при кожній покупці.
      Дякуємо, що обрали INTEX

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий

Красивый и целый круг. На море отлично лежала на нём)

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Бірюзовий

На даний момент ще не вдалося використати товар. Тому поки що оцінка лише за доставку і швидкість виконання замовлення. Дякую.

• Ірина

Гарний колір, прозорий помаранчевий
    Коло якісне!

Переваги:
    Швидко доставили
  • Людмила О***

Невірно вказано характеристики - максимальне навантаження 40 кг

Доброго дня,
      Дякуємо за Ваше повідомлення.

• Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: EFFECT. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Салатовий

Отличный круг

• Продавець  EFFECT

Дякуємо за ваш відгук

• Аня С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий

Отличный круг, яркий и дети очень довольны.

Переваги:
    Для детей от10 лет и взрослому подходит
  • Руслан Т***

Качественный круг!

Переваги:
    Дешовый.
    Недоліки:
    Нет.
  • Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий

Круг класний Дитина щаслива)

• анна д***
    Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий

прочный круг, брала ребенку 9 лет,даже с запасом будет,видно из далека ,т.к. очень яркий цвет!

Переваги:
    ЯРКИЙ ЦВЕТ
  • Bogdan A***

Круг отличный!!!

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий

Хороший надувной круг, качество радует

Переваги:
    Дешевий
  • Вероника
    Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Бірюзовий

Несколько лет пользуемся этим кругом, нареканий в использовании нет. Замечательный силикон не боится даже ракушек. Катаются все, от ребенка, до подростков. Швы очень хорошо спаяны, легко надувается и без насоса. В транспортировке занимает минимум места.

Переваги:
    Прочный
    • Андрей А***

Подскажите, а какой внутренний диаметр круга?

• Іслом
    Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Бірюзовий

Круг отличный брал для моря мнепонравилось

• Андрей С***
    Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий

Нормальний круг за свої гроші

Переваги:
    Виконує свою функцію на 100%
    Недоліки:
    Не знайшли.
  • Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: EN SERIO!. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий

Коло нормальне, але вислали не той колір що замовляла.

• Продавець  EN SERIO!

Вітаємо Оксано. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що якість товару вас задовольнила.

Прикро, що отриманий колір не відповідав вашим очікуванням. Хочемо зазначити, що виробник може змінювати асортимент і відтінки кольорів залежно від партії поставки, тому фактичний колір товару не завжди повністю збігається з попередніми надходженнями. Дякуємо за ваше зауваження. Ми врахуємо його та й надалі будемо прагнути максимально актуалізувати інформацію про товар.

• Ангеліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий

За ті гроші беріть, не пошкодуєте. Коло велике підійде як для дитини так і для дорослого.

Переваги:
    Ціна, розмір
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Іра М***

Діаметр отвору 76см, чи всього кола?

• Kenety
    Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий

ХОЧУ ЗАМОВИТИ ЕЛЕ НЕ ЗНАЮ ВНУТРІНЬОГО ДІАМЕТРУ ПІДСКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА)

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Kenety. Внутрішній діаметр - 22 см.

• Алена Р***

Хороший круг, быстрая доставка.