Картка Rozetka

Відгуки покупців про Швабра з відром ледар 7 л easy mop, комплект для прибирання з автоматичним віджимом 074o

Оцінка користувачів 3.07/5
  • Вікторія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Швабра як іграшкова. Поганий пластик, зовсім мале відро і сама швабра. Дешевий Китай. Хотіла повернути, але продавець попросив зняти відео і іще зробити купу кроків. Тому просто викинула цей мотлох на смітник.

• Продавець  WOLFSHOP

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми передали інформацію виробнику, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Для вирішення ситуації ми запропонували вам промокод. Будемо раді подальшій співпраці та зробимо все можливе, щоб вона була позитивною!

З повагою, WolfShop

• Евгений Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

В дні тріщина, однієї заглушки немає.дуже нерекомендую.

Переваги:
    Ніякі
    Недоліки:
    Зламана,некомплект
    • Продавець  WOLFSHOP

Шановний Євгеній,

Дякуємо, що повідомили про цю ситуацію. Нам дуже прикро, що товар надійшов із пошкодженням та не у повній комплектації. Ми вже зв’язалися з вами та запропонували знижку як вибачення за цю ситуацію.

Ми працюємо над тим, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому. Сподіваємося, що зможемо виправити ваше враження від нашого сервісу.

З повагою, WolfShop

• Мар'яна
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

зручна в використанні, довга ручка, дуже комфортна

Переваги:
    зручна
    • Продавець  WOLFSHOP

Доброго дня, Марʼяна! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!

• Анна Р***

Зручна в експлуатацвії.
    Покупкою задоволена.

Переваги:
    Компактна
    • Продавець  WOLFSHOP

Доброго вечора! Від імені магазину виражаємо нашу щиру подяку за високу оцінку та приємний відгук! Користуйтесь з задоволенням! Гарного вечора та мирного неба!

• Татьяна К***

Гарна для підлоги

• Продавець  WOLFSHOP

Вітаємо ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarSeller

Перевіряйте при отриманні… Відро тріснуте на дні і відламана «застібка» на кришці.
    Ще й коробка була заюзана і відкрита

Переваги:
    Швабра добра, але без відра від неї користі нема
    Недоліки:
    Відро
  • Наталія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: StarSeller

Відро дуже компактне(((. Хоча зі своєю задачею справляється. Тряпка добре полощеться у відрі і достатньо добре віджимається. Трохи не зручно, що тряпка на швабрі не крутиться на 4 сторони, а тільки на 3( з необережності можна зломати кріплення)
    Загалом миє не погано( але буває,що пакуллє залишає комочком за шваброю( тобто там,де вже помито)

Переваги:
    Добре віджимає, сухі руки)
    • Наталія Ж***

На третьому використанні зломалося кріплення самої швабри до ручки(((((
      Розчарування

• Михаил Р***

Все добре

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Поки немає
  • Ірина П***

Не якісний товар!

Переваги:
    Зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Якість товару погана
  • Світлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Прийшло дитяче відро, на 2 2 літри, розміри рівно в два рази меньше. На фото, моє старе, дійсно на 8 літрів, і ваше (з сірим) на 8л. Ваше 35 на 18 на 16, а що написане в опису??? Навіщо так обманювати? Не раджу!!!

Переваги:
    Не має.
    Недоліки:
    Не відповідає ні літражем, ні розмірами.
  • Сергей В***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Не раджу продавця. Спочатку позвонили хотіли предоплату. Потім відправили зовсім в інше місто. Прийшлось доплачувати за переадресацію посилки. А коли прийшов товар, то самого головного кришки для віджима небуло.

Переваги:
    Негативний продавець
    Недоліки:
    Погані менеджера, весь товар не відправляють
  • Тарас К***

Оперативно оформили замовлення.

Переваги:
    Якість,оперативність,надійсність.
  • Ковальчук Н***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Товар надійшов не того кольору. Продавець спочатку запропонував повернути гроші,після відправлення товару назад. Товар на НП вже 4 дні. Ніхто товар не забирає,кошти ніхто не повертає. Зв'язку з продавцем нема

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Безліч
  • Инна И***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

ожидала более надежную конструкцию.

Переваги:
    компактные размеры
    Недоліки:
    очень хлипкая ручка, которая постоянно выпадает
  • Юрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Отличная швабра лентяйка. Прошелся по квартире, понравилось. Еще пару кругов сделал - ваще в восторге...

Переваги:
    Удовольствие для лентяя.
    Недоліки:
    Откуда пыль берется???
  • Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Спасибо, что сами решили какого цвета мне надо ведро со шваброй . У вас в галерее не указан цвет бело / серый . Мне нужен был такой как на фото бежево / коричневый

Недоліки:
    Недостатков нет , ранее был такой комплект. По качеству все отлично . Притензий нет
  • Ольга
    Продавець: OpenPlanet

Коли зі мною звязувався менеджер, я уточнила чи дійсно відро на 8 л, бо у відгуках читала що присилають маленьке. Мене запевнили що відро буде справді на 8 літрів, а прийшло таки маленьке на 2,5 л. Ні фото ні опис не відповідає дійсності. Не раджу цей магазин.

Переваги:
    Недоліки:
    Фото та опис товару не відповідає дійсності.
  • Наталья В***
    Продавець: OpenPlanet

Не можу порадити продавця!!! При оформленні замовлення я уточнила у менеджера літраж і колір виробу. Отримала відповідь, що відро на 8 літрів бежевого кольору. Натомість, яким було моє здивування, коли на відділенні Нової пошти при огляді посилки виявилося, що відро сірого кольору, ще й за розміром виглядає як дитяча іграшка, максимум літрів на чотири. Даремно витратила свій час

• Надія
    Продавець: OpenPlanet

При замовленні товару у цього продавця, уточнюйте бажаний колір. Колір товару залежить від партії,але цього ніде в оголошенні не зазначено. В іншому випадку свої гроші назад ви зможете отримати тільки за допомоги support Розетки

Переваги:
    При оформленні замовлення оперативно зв'язууються
    Недоліки:
    Якщо із замовленням проблеми,починаються перебої із зв'язком і магазин тебе блочить