Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Ігрові навушники WALKER Bluetooth бездротові накладні повнорозмірні геймерська гарнітура USB з мікрофоном шумопоглинанням підсвіткою Hi-Fi звук RGB для ПК ноутбука телефона айфона Android iPhone стерео чорні + мішечек в подарунок

Є в наявності

4.5/5
Оцінка користувачів 4.5/5
  • Тюр
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Наушники неплохие, но есть детали .
    Микрофон ужасный,попробовал и спрятал его назад ,звук - нормальный, есть блютуз и кнопки управления,но буквально через пол года , сломался обруч , наушниками пользовался бережно.

Переваги:
    Блютуз
    Недоліки:
    Довольно таки быстро сломался обруч , микрофон для галочки ..
    • Продавець  easytell

Доброго дня.
      Нам шкода, що навушники не повністю відповідають вашим очікуванням. Ми розуміємо, що якість звуку під час використання можуть сприйматися по‑різному, адже це індивідуальні показники, що залежать від особистих уподобань та задач під які використовують навушники. Ми передали ваше звернення нашому менеджеру. У робочий час з вами зв’яжуться для уточнення деталей. Гарантія на продукцію Walker становить 24 місяці.

• Наталія К***

Класні. Рекомендую!

• Продавець  easytell

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар відповідає вашим очікуванням. Якщо знадобиться допомога - ми завжди на зв’язку. На продукцію Walker діє гарантія 24 місяці.

• Лариса П***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Дуже вдалі навушники. Звук чистий і об’ємний, бас приємний, у іграх добре чути напрямок звуків. На голові сидять комфортно, навіть після кількох годин не тиснуть.

Переваги:
    Ергономічна форма та чудовий звук

• Зоя К***

Бомбезні навушники, сину сподобались

• Евгенії Ч***

все відмінно дякую

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Купувала ці навушники для дитини-підлітка (15 років). Наче все сподобалось. Дитина задоволена. Дякую.

Переваги:
    гарна якість
    Недоліки:
    поки немає)
    • Продавець  easytell

• Данило Д***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Якщо чесно, скільки користуюся - не дуже

Навушники як навушники. Більше всього я ціню в них блютуз, але вбудований мікрофон я з перших же хвилин тесту просто засунув назад та й звичайним мікро ноутбука користуюся по теперешній час, тому що дуже погана якість передачі мого голосу (і це враховуючи що я вмію корегувати і налаштовувати мікро програмно)

Якщо казати про звук, в цілому середньо, не подобається в основному що баси якісь дуже моцні, прийшлося еквалайзером підрізати частоти, щоб було більш чисто

Розряжаються не швидко (мо десь день півтора?)
    Давлять на вуха через пару годин на ~4/10, де 10 це коли вас вдарили по вуху кулаком

В комплекті є провід щоб не користуватися тільки блютузом

Переваги:
    Блютуз мод, файно світяться. Є кнопки -гучності, паузи, якщо чистити картоплю в п‘яти метрах від ноуту то файно. Є провід для прямого коннекту
    Недоліки:
    Поганий мікрофон, середній звук, завеликі баси (треба корегувати), давлять на вуха якось неприємно
    • Продавець  easytell

Доброго дня, Дмитро.
      Нам шкода, що навушники не повністю відповідають вашим очікуванням. Ми розуміємо, що якість звуку, рівень басів та комфорт під час використання можуть сприйматися по‑різному, адже це індивідуальні показники, що залежать від особистих уподобань та задач під які використовують навушники.

Гарантія на продукцію Walker становить 24 місяці. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання - будемо раді надати необхідну допомогу.

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Звук дуже хороший, чистий і об’ємний. Навушники зручні, легкі, мікрофон також хороший. Окремий плюс довго тримають заряд і практично немає затримки в іграх.

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Чудовий вибір для геймінгу: сидять зручно, підсвітка виглядає стильно, а автономність взагалі вражає.

Переваги:
    Ціна-якість

• тетяна н***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Купувала на подарунок, все чудово, швидка доставка, гарна ціна, іменниник подарунком дуже задоволениф

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Брався, як безпровідна гарнітура для роботи. В принципі - працюють непогано, як по звуку, але купка недоліків каже - краще таке не купляти. Чи то сирий продукт, чи то невдала копія.

Переваги:
    Яких ось явних переваг не знайшов. Працюють.
    Недоліки:
    Затримка звука, не працюють на зарядці, при включенні завжди вмикається підсвітка, кожен раз її потрібно відключати. Іноді пряма під час розмови відключається мікрофон, не часто, але неприємно.
    • Продавець  easytell

Доброго ранку, Олексію! Нам прикро, що навушники не повністю відповідають вашим очікуванням. Виробник не рекомендує заряджати навушники під час роботи, адже це може впливати на продуктивність акумулятора та його термін служби. Затримка звуку може виникати з різних причин - від налаштувань пристрою до особливостей передачі сигналу, наприклад, у динамічних відеоіграх. Розкажіть, будь ласка, у яких саме програмах чи ситуаціях ви стикаєтесь із проблемою, і ми допоможемо знайти рішення? Також нагадуємо, що продукція Walker має 24‑місячну гарантію.

• Любов Ш***

Дитина дуже задоволена!

• Влад М***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Отличные наушники!!!!По сравнению с наушниками bloodyG230p WALKER имеет очень сильный басс что мне аж пришлось громкость Виндоус с 100% понижать до 50%.Микрофон тоже отличный друзьям приятно слышать мой голос.Заряд держат 3дня.

• Екатерина С***

Сину подобається.

Переваги:
    Гарний мікрофон, чистий звук

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Гарні навушники! Чіткий звук! Купувала на подарунок синові - йому дуже сподобалось!
    Перед цим були провідні… це небо і земля !
    Рекомендую !

Переваги:
    Дизайн, зручні
    • Продавець  easytell

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що пристрій відповідає вашим очікуванням та приносить задоволення у користуванні.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Купувала для розмов, тож можу сказати що навушники просо вогонь! Звук шикарний і добре сидять, не тиснуть

• Продавець  easytell

Дякуємо за довіру! Нам приємно знати, що покупка принесла вам позитивні враження.

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Класні навушники, швидко підключились, тримають довго заряд

• андрей г***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

18ч. работы. Это очень мало.

Доброго дня, Андрію.
      Робота будь-яких акумуляторних навушників залежить від рівня гучності, увімкненої підсвітки та режимів використання. Також, важливо, щоб пристрій був сучасний та працював по Bluetooth 5.2+ версії.

Навушники WALKER WBT-83 забезпечують:

- з підсвіткою до 16 годин (при гучності 60%),
      - без підсвітки до 80 годин (при гучності 60%),
      - у режимі 2.4GHz з підсвіткою до 13 годин (при гучності 60%),
      - у режимі 2.4GHz без підсвітки до 38 годин (при гучності 60%).

Звертаємо увагу, що максимальний час роботи вказується не на стовідсотковій гучності, а в середньому діапазоні при гучності 50-70%. При одночасному використанні кількох функцій та режимів час роботи може скорочуватися швидше. Якщо виникнуть додаткові запитання по моделі - будемо раді вам допомогти. Гарантія на навушники Walker 24 місяці

• Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Добрі навушники. Швидка відправка.

Переваги:
    Мікрофон, Якість звука. Автономність
    Недоліки:
    розташування кнопок
    • Продавець  easytell

Вдячні за ваш відгук!
      Ми раді, що ви загалом задоволені навушниками. Якщо виникнуть додаткові запитання по моделі - будемо раді вам допомогти. Гарантія на навушники Walker 24 місяці

• Женя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Навушники бомба, але це після моїх за 200 грн. В іншу кімнату не ловлять, але коли ходити не треба по кімнатам звук зашибісь, баси вся фігня. Мікро працює класно, в діскорді всі чують добре.

Переваги:
    Хороший звук
    Недоліки:
    В сусідній кімнаті вже не дотягує
    • Продавець  easytell

Доброго дня, Євгеній. Ми раді, що ви загалом задоволені навушниками. У Bluetooth-режимі вони працюють на відстані до 10 метрів, якщо немає великих перешкод. Це стандартна дальність для більшості сучасних моделей. Якщо виникнуть додаткові запитання по моделі - будемо раді вам допомогти. Гарантія на навушники Walker 24 місяці

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Надіявся на краще за такі гроші

Переваги:
    Мікрофон
    Недоліки:
    Тормозять навушники коли в блютузі під час ігри без адаптера неможливо грати, немає гейм мода при блютузі, в грі з адаптером у навушниках пищить, заказував за 1000грн старі і то лудше були.
    • Продавець  easytell

Доброго дня, Андрій.
      Прикро, що у вас виникла така ситуація. Ймовірно, проблема пов’язана із невірним підключенням адаптера та сумісністю деяких аудіокодеків у відеоіграх. Наша модель є універсальною та підтримує більшість популярних форматів. Якщо ж у грі використовується інший кодек, відбувається автоматичне перекодування, що може спричиняти затримку звуку.

Надіслали Вам рекомендації в особисті повідомлення, щоб допомогти уникнути подібних випадків у майбутньому. Також нагадуємо, що на навушники Walker діє гарантія строком 24 місяці.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Брав данний девайс виключно для ігор, тому як до цього два рази вставав і йшов у провідних навушниках від компа і звісно обидва рази обривав шнур)))
    За чотири дні використання, (в середньому по 5 годин на день) залишилося ще 50% заряду. Для ігор використовую зв'язок з ПК виключно 2,4GHz, звук чіткий, без затримок і обривів. В мікрофон, співрозмовник мене чує чітко і ясно.
    У підсумку, навушниками дуже задоволенний! Гарний девайс не за всі гроші світу))
    І ще приємно, що бренд український!))

Переваги:
    2,4GHz, звук, мікрофон, автономність, амбушури з тканини
    Недоліки:
    Поки ніяких не виявив
  • Сергей К***

Зашли на ура

Переваги:
    Много
    Недоліки:
    Я б громкости добавил
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Зручна річ. Вмикається і підключається швидко. Стереозвук на достатньо високому рівні. І зовнішній вигляд має стильний.

Переваги:
    Гарний звук
    Класний зовнішній вигляд
    • Продавець  easytell

Доброго дня! Чудово, що навушники відповідають вашим очікуванням. Нагадуємо, що на продукцію Walker поширюється 24-місячна гарантія. Якщо виникнуть питання - ми завжди раді допомогти.

• Микола І***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Хороші навушники для щоденного використання. Звук чистий, сидять зручно, підключаються швидко. Мікрофон працює нормально для дзвінків. Загалом — збалансований варіант за свою ціну.

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Автономність порадувала — тримають заряд кілька днів. За свої гроші — адекватний варіант.

• Єлизавета О***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

співрозмовники чують мене чітко без шумів. Підключення до iPhone відбувається швидко, без лагів. За свою ціну — топ варіант

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Звук об’ємний, бас приємний, не «гуде», як у дешевих моделях. Особливо сподобалося, що добре сидять на голові — навіть після кількох годин не тиснуть.

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Кои підкючаю через USB ліва сторона навушника гудить... перше не звертав уваги, а тепер вибішує.

Переваги:
    Зручні, практичні
    Недоліки:
    гудять
    • Продавець  easytell

Доброго ранку. Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Ми вже надіслали вам повідомлення з детальним алгоритмом вирішення проблеми. Нагадуємо, що гарантійний термін становить 24 місяці.

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Круті навушники - чудовий звук, микрофон. Магазину дякую - все швидко без питань!

• Продавець  easytell

Доброго дня! Дякуємо за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно знати, що навушники виправдали ваші очікування. Нагадуємо, що гарантія на них становить 24 місяці. Якщо знадобиться допомога чи консультація - завжди будемо раді вам допомогти!

• Павел Е***

Все працює

• Продавець  easytell

Павел, дякуємо за ваш приємний відгук!
      Ми раді, що навушники виправдали ваші очікування. Якщо у вас виникнуть запитання — завжди будемо раді допомогти. Гарантія на Walker 24 місяці!

• Анна С***

Користуюсь із задоволенням.

• Продавець  easytell

Анна, дякуємо за ваш приємний відгук!

• Анастасія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Якість звуку середня. Легкі та зручні. Почитала відгуки що все супер по якості та звучанню, але нажаль ні, не подобається звучання. Краще придбати більш дорогі

Переваги:
    Ціна, легкі, зручні
    Недоліки:
    Якість звуку
    • Продавець  easytell

Дякуємо за відгук! Нам важлива Ваша думка! Маємо зазначити, що сприйняття звуку завжди індивідуальне, і ми розуміємо, що кожен очікує трохи різне звучання. Наші товари виготовлені з якісних матеріалів і відповідають заявленому ціновому сегменту. На них діє гарантія 24 місяці, і ми завжди готові допомогти у вирішенні будь-яких питань.

• Тетяна І***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Купувала геймеру привередливому на новий рік. Не жаліється. Весь час в них грає. Хоча до цього були значно дорожчі

Дякуємо за відгук .
      Приємно чути, що подарунок для геймера виявився вдалим і тепер дарує задоволення щодня
      Ще крутіше, що навіть при більш доступній ціні він не поступається дорожчим моделям — це справжня радість для подарунків!
      Нехай і надалі приносить тільки позитивні емоції!

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Зручна посадка, звук сподобався чистий та мелодійний, мікрофон просто офігений: мене чують дуже добре.

• Продавець  easytell

Дякуємо вам за такий теплий

Нам дуже приємно чути, що навушники мають зручну посадку, а звук порадував вас своєю чистотою та мелодійністю І окремо дякуємо за відзначення мікрофона — це справді важливо, щоб співрозмовники чули вас .

Користуйтеся із задоволення.

• Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Звук чистий и гул с улицы почти не слышно, микрофон с шумоподавлением хорошо работает. Удобно сидят

• Продавець  easytell

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що звук вам сподобався і шум з вулиці майже не заважає, а мікрофон із шумоподавленням працює добре. Приємно чути, що навушники зручно сидять – дякуємо за вашу оцінку!