Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Порохотяг Electrolux - EL31C2OG

Оцінка користувачів 4.92/5
  • Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Незамінний маленький помічник для дому. Компактний. З регулятором потужності. Не шумний. Порадувала доступна ціна. Я задоволена.

Переваги:
    Невеликий розмір.Потужність.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Це не перший продукт даного Бренду, здебільшого віддаю перевагу саме йому. Отже, пилосос - Практичний, компактний, колір на загальному фоні не дуже помітний (не броский) але досить приємний (матовий). Сторонніх запахів не має, якість збірки вражає. Ціна адекватна. У користуванні майже 4 місяці. Рекомендую. Повністю відповідає фото на сайті, не має сенсу робити свої.

Переваги:
    Потужність регулюється на корпусі.
    Недоліки:
    Жодних
  • Матвейчук В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Пылесос понравился - намного тише работает чем старый 20 летний самсунг и намного сильнее у него мощность всасывания

• Валентина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Якість на висоті, дуже потужний і зручний.

• Александр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Всё добре,мощний та тихий.

• Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Гарно працює, легко очищати контейнер.

• Тетяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Мені сподобався - працює тихо, потужний, навіть на мінімальній потужності приходиться додатково відкривати заслінку на ручці, щоб не так сильно присмоктувався до килима. Особливо сподобалася щілинна насадка, якою можна дістати пил у важкодоступних місцях.

Переваги:
    Тихий, потужний, зручне розташування клавіш, хороша ціна
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Чудовий бюджетний пилосос циклонного типу. Працює відносно тихо, тягне дуже сильно, легко розбирається і миється. Для повсякденного прибирання квартири підходить на всі 100%. Покупкою повністю задоволені

Переваги:
    Переваги: Потужне всмоктування, немає мішків для пилу, гарна ціна
  • Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Купував для мами. Пилосос сподобався перш за все через свою потужність, та простотою користування і обслуговування. Людина похилого віку без проблем розібралася з даною технікою. Рекомендую всім до покупки.

Переваги:
    Найкраще співвідношення ціна - якість
      Представник бренду

Добрий день, Володимир! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Простий у використанні. Пилюку смокче добре. На максимальній потужності від коврику відірвати дуже складно, тому в кого коври чи ковролін, то треба брати з турбощіткою. Насадка з довгим шлангом стала дійсно функціональним сюрпризом в плані очищення під диваном, але треба слідкувати, щоб туди не потрапило щось велике, бо тоді пилосмок швидко перегрівається. Фільтра миються, що дуже добре. Купити їх можна без проблем, як оригінал, що трохи дорожче, так і нормальний аналог(450-600грн) адже вони стандартні. В цілому покупкою задоволені.

Переваги:
    Недорогий якісний пилосос
    Недоліки:
    Немає турбощітки(але це скоріше вибір і потреба кожного ніж недолік)
      Представник бренду

Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Андрей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Хороший пилосос, легкий, компактний, дуже потужний для таких розмірів. Рекомендую

Переваги:
    Потужний, компактный, довгий шнур
      Представник бренду

Добрий день, Андрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Пилосос перевершив всі мої очікування- дууже потужний. Купували на заміну SAMSUNG VCC45W0S3R/UK, (де поломались комплектуючі) і не пожалкували, бо за таку ціну ТОП

Переваги:
    Потужний, гарний матовий дизайн, гумова насадка для важкодоступних місць
    Недоліки:
    Поки нема
      Представник бренду

Добрий день, Юлія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ірина Л***

Чудовий пилосос,дуже потужний.

Переваги:
    Ціна,якість
      Представник бренду

Добрий день, Ірина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олексій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Отличный пылесос. Тихий и мощный.

Переваги:
    Все отлично
    Недоліки:
    Отсутствуют
      Представник бренду

Добрий день, Олексій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Бардаш Ю***

класний

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Пылесос очень удобный хорошо собирает шерсть у нас даа кота по сравнению с предыдущим Самсунг он очень тихий

Переваги:
    Коты почти не боятся пылесоса, он тихий в меру.
    Недоліки:
    Всё огонь
      Представник бренду

Добрий день, Олена! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Пилосос сподобався,якісний корпус, металева телескопічна труба. Працює тихо.
    Однозначно рекомендую, хто шукає якісний пилосос.

Переваги:
    Якість матеріалів, безшумний
    Недоліки:
    Працює ок, ще не виявив

• Наталья К***

Дуже сподобався

Переваги:
    Класно тягне
    Недоліки:
    Не виявила
      Представник бренду

Добрий день, Наталя! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

потужний, влаштовує велика колба для сміття, брали на подарунок батькам, батьки задоволені

Переваги:
    Потужний

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Придбався на подарунок мамі,дуже задоволена,є регулювання потужності проста збірка,не потрібен мішок для пилу,фільт миється. Рекомендую до придбання!

Переваги:
    Чудовий пилосос, потужний,компактний, не гучний.
    Недоліки:
    За цю ціну нема

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Заказав мамі на день народження їй дуже сподобалось він потужний якість гарна не важкий дуже хороший пилосос

Представник бренду

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Демешко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Пилосос супер,замовила собі, була вражена якістю. Також замовила ще один батькам. Дуже потужний, об'єм пилозбірника великий.

• Світлана Р***

Дуже потужний.

Переваги:
    Прибирає гарно.
    Недоліки:
    Поки немає.
      Представник бренду

Добрий день, Світлана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ярослав О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Якщо Ви,так як я шукав шось недороге і якісне то кращого незнайдете за таку ціну-рекомендую!

Переваги:
    за свою ціну кращий вибір
      Представник бренду

Добрий день, Ярослав! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Руслан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

З першого погляду да дотику вже сподобався. Має стильний вигляда, та колір. А ще має регулювання потужності, та довгу гнучку насадку для тяжко доступних місць.

Переваги:
    має регулювання потужності, та довгу гнучку насадку для тяжко доступних місць.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Добрий день, Руслан! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Супер! Дуже потужний, кращий ніж очікувалося.

Переваги:
    Потужність, насадки

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Пилосос чудовий за свої гроші. Брала для очищення квартири від котячої шерсті. Впорався на всі 100%

Переваги:
    Не перегрівається, легкий, висока потужність, гарно чистить.
    Недоліки:
    Поки не побачила.
      Представник бренду

Добрий день, Наталія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Отличный пылесос, стильный много места не занимает) Долго выбирала и думаю, что сделала правильный выбор)

Переваги:
    Не шумный, есть регулировка мощности, хорошо всасывает, а самое приятное цена)))
    Недоліки:
    Пока нет
      Представник бренду

Добрий день, Ольга! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Чудовий пилосос. Тихо працює, гарно тягне, є регулятор потужності

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Потужний, не шумний. Покупкою задоволений.

Представник бренду

Добрий день, Юрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Компактний, дуже зручний у використанні. Регулюється потужність.
    Дуже задоволена покупкою)))
    Дякую Розетка!!

Представник бренду

Добрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Дмитро К***

Класний пилосос

Переваги:
    Дуже потужний, добре тягне, тихий і неймовірно зручний. Прибирає швидко і якісно, а ще виглядає стильно. Абсолютно крута річ.
    Недоліки:
    Не знайшов

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Придбав пилосос- дуже задоволений!!!
    Комплектація
    І взагалі рекомендую

Переваги:
    Дизайн
    Потужність
    Недоліки:
    Мінус
      Представник бренду

Добрий день, Максим! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Дуже класний пилосос, маленький, потужний

Переваги:
    Ідеальна якість та ціна
      Представник бренду

Добрий день, Анастасія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Віталій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Компактний, потужний пилосос, зручна ручка та механізм відкриття контейнера для сміття. Задоволений покупкою на всі 100%. Зі знижкою взагалі топ.

Переваги:
    Потужний, компактний, тихий, оригінальний колір.
    Недоліки:
    Відсутні
      Представник бренду

Добрий день, Віталій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Милана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Зелений

Купувала на подарунок для мами дуже сподобався.

Представник бренду

Добрий день, Мілана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.