- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Швидко доставили , товар супер
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що палатка з тунелем вам сподобалася, а доставка була швидкою. Нехай малюки із задоволенням граються вдома та на вулиці, а товар служить довго та приносить багато радості. Завжди раді бути корисними для вас!
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Все супер
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого ігрового намету! Раді, що палатка з тунелем вам сподобалась і відповідає очікуванням. Нехай діти із задоволенням граються та проводять у ній час. Завжди раді бути корисними для ваших покупок.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: opsale
Все супер
- Переваги:
- Ребенку и даже кошке понравилось
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що палатка сподобалася і дитині, і навіть вашій улюблениці-киці — значить, вибір точно вдалий. Нехай ігри приносять багато радості вдома й на вулиці, а палатка служить довго та створює затишний простір для розваг.
- Христина В***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Замовляла на подарунок, дуже швидка відправка замовлення уточнювала пару деталей у продавця в листуванні, теж швидко надали відповідь.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що відправка була швидкою, а спілкування з менеджером залишило приємне враження. Нехай намет приносить багато радості та цікавих ігор дитині. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Великий будинок. дочка була в захваті
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що намет справив таке враження і сподобався вашій донечці — це найкращий комплімент для нас. Нехай ігри в цьому будиночку приносять багато радості та яскравих вражень. Завжди раді бути корисними для вас.
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Ребенок был в восторге
- Недоліки:
- Одноразовая, один раз собрал и все.
- Продавець opsale
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Товар відповідає опису. Хороша якість
- Софія Ц***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Ціна-якість
Очікували що буде менший розміром, тепер займає більшу частину кімнати
Доньці подобається- Продавець opsale
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Гарна якість, хороша тканина. Діти дуже задоволені.
- Лєна П***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудовий набір, нашій донечці дуже сподобався)
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Нам дуже сподобався ,молодшій доньці 1рік і 10 місяців,а старшій 14 років ,то разом гуляли,старша там мабуть більше часу проводитьбо в неї такого в дитинстві не було( Самій мені навіть цікаво ,а саме головне, що діти зайняті)))
- Недоліки:
- Немає інструкції, як складати саме будиночок
- Продавець opsale
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: opsale
Замовляла донечці на 1 рік! Залишилась дуже задоволена! Дитині її віку дуже сподобалось. Оскільки маю 3- х діточок, то граються всі разом. Якість дуже гарна! Рекомендую!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: opsale
Купувала на подарунок, на 1 рік. Дуже сподобалося дитині. Вигляд як на фото. Якість гарна.
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: opsale
У нас був схожий але порвався після тижня. Цей зовсім інша історія. Міцна тканина, гнучкі дуги нічого не ламається. Дитині 1,5 року обожнює залазити всередину і ховатись. Раджу!
- Переваги:
- міцний
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Тканина хороша, дихає, нічого не парить. Легко мити вологою ганчіркою. Дуже задоволені і ми і діти.
- Переваги:
- якість тканини, легко миється
- Недоліки:
- важко скласти назад в чохол, але то мабуть наша проблема))
- Продавець opsale
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Нашій малечі 2,5 рочки і цей намет став для неї просто хаткою мрії. Після садочка одразу лізе в тунель, а басейн ми засипали кульками. Зібрали за 5 хв все просто. Дуже яскравий і не пахне хімією, це важливо.
- Переваги:
- легко збирається, немає запаху
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Hoztik
Чудовий, багато місця, і дорослий може залізти) в основному було 2 дитини 10 і 2 роки, все сподобалось, заняття для дітей на багато часу)
- Переваги:
- Багато місця
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Sweet Napoli
Додаю коментар, продавець відповідальний, обміняли помилково висланий товар на потрібний. Задоволена я і діти
- Переваги:
- Швидка доставка
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: INVITE
Дякую за швидку доставку)
На свої гроші дуже непогано, але прийшла трохи брудна. - Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: INVITE
Замовлення доставили швидко.Товар сподобався.
- Продавець INVITE
Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно розуміти що виправдали Ваші очікуання. Бажаємо приємного користування)
- Валерія Н***Відгук від покупця. Продавець: INVITE
Прийшло дуже швидко, гарна якість,дуже приємний менеджер, дякую
- Переваги:
- Качесто
- Продавець INVITE
Вітаю, Валерія. Дякуємо за чесний відгук! Бажаємо приємного користування)
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Sweet Napoli
Прислали кардинально інший товар. Ні колір рожевий, ні форма будиночка, ні зірочок... не відповідають гарному фото яке представляється для людей.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Інший товар
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: INVITE
Замовляла в цьому магазині два товари. Спочатку отримала лише один, а другий загубився. Продавець зрештою відправив відсутній товар, і доставка Новою Поштою була дійсно швидкою, за що плюс.
Самі товари коштують своєї ціни й в принципі дитині сподобалися. Але продавець відповідає дуже довго. Вже декілька днів не може повернути мені кошти за доставку, хоча я замовляла товари разом і сподівалася на єдину оплату доставки.
Через такий сервіс купувати тут не раджу. Якщо плануєте тут замовляти, будьте готові до того, що в разі проблем із замовленням доведеться чекати вирішення довше, ніж хотілося б.- Переваги:
- Швидка доставка.
- Недоліки:
- Довгі відповіді від продавця.
Проблеми з організацією відправлень.