Відгуки покупців про Мангал класичний з розбірними ніжками на дачу та природу для барбекю та шашлику 3мм 75*36*18см кований мангал домашній гриль
- Дар'я І***Відгук від покупця. Продавець: Luminore
Чудовий мангал, брала тату на подарунок- він був у захваті, так само, як і я. Продавець дуже відповідальний та підлаштовується під кожного особисто, щоб встигло дійти і все було в гарному стані. Якість мангалу супер так само, як і дизайн. По розміру очікувала, що буде малим, але виявся ідеальний
- Переваги:
- Все чудово, швидко, якісно, гарно, відповідально
- Продавець Luminore
Дякуюємо за зворотній звʼязок, для нас це дуже цінно !
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Luminore
Магал дуже гарної якості.
- Продавець Luminore
Світлана , дуже дякуємо за відгук!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Luminore
Товаром задоволена
Прийшло швидко
Збирається легко
Важкенький та якісний мангал- Продавець Luminore
Щиро дякуємо за відгук!
- Людмила Є***Відгук від покупця. Продавець: Luminore
Мангал гарної якості.Швидко доставили.
Рекомендую продавця!- Переваги:
- Міцний метал
- Продавець Luminore
Дякуємо за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені якістю мангала та швидкою доставкою
- Інна І***Відгук від покупця. Продавець: Luminore
Замовила чоловіку у день народження.Поки що не випробовували,але чоловік у захваті.Все як на фото, хороша якість.Мангал швидко доставили.Рекомендуюю цього продавця.
- Переваги:
- Ціна відповідає якості.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Продавець Luminore
Дякуємо за зворотній звʼязок! Раді, що подарунок сподобався, а якість і доставка виправдали очікування
- Светлана Х***Відгук від покупця. Продавець: Luminore
Купила для сімʼї , дуже задоволена цим мангалом. Шашлик стає з цим мангалом дуже смачний
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Не побачила
- Продавець Luminore
Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені покупкою Гарного користування
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Luminore
Купувала батьку на подарунок, він залишився дуже задоволений, відповідно я теж)
Єдиний нюанс це відсутність гачка, хоча на фото він присутній. Бажано змінити інформацію в оголошенні, адже очікували на нього)
Продавця дуже рекомендую, зі мною дуже швидко звʼязались та відправили товар у заявлені терміни.- Переваги:
- Додаткова поличка (підставка), якість металу, продумані нюанси для зручності.
- Недоліки:
- Відсутність бокового гачка, але цей недолік не значний, все одно рекомендую замовити!
- Продавець Luminore
Марія , дякуємо за розгорнутий відгук та зворотній зв'язок!