Відгуки покупців про Кронштейн Brateck LP34-44T

Оцінка користувачів 4.58/5
  • оксана щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Все нормально, крепкое железо, цена хорошая

Переваги:
    55 дюймов держит надежно
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Юрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чесні 4 зірки. Якість гарна. Комплект повний. Дюбелі підходять. Набір гвинтів теж підійшов. Виникають конкретні складнощі з закручуванням двох нижніх гвинтів - традиційним способом це не можливо зробити. Теж виготовляв саморобну викрутку з електрода, як радили деякі користувачі. Ще є дуже великі сумніви щодо заявленого кута нахилу телевізора. Він не під всі діагоналі відповідає дійсності.

Переваги:
    Ціна-якість. Комплексність. В сумі - телевізор висить, і функцію свою виконує.
    Якби довелось - купив би ще, адже мінуси для мене не вагомі.
    Недоліки:
    Нижні гвинти, які не просто закрутити.
    Кут нахилу не відповідає заявленому.
    Багато хто писав про відсутність бульки (рівня) в комплекті. У мене вона була, але показує по сонцю.
  • Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова якість. Все необхідне кріплення в комплекті.

Переваги:
    Тонкий
  • Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Досить міцний, 55 діагональ тримає впевнено, я задоволений. Все для встановлення було в комплекті. Просто зрозуміла інструкція та легке встановлення

• Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мені все підійшло. 55 діагональ тримається, все класно. Надійний, кута нахилу вистачає

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зроблений з товстого металу, надійний. Закріпити його не було проблем

• Сергій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Болтів не оказалося, а точніше вони були всі трьох видів. Не зрозуміло або телік жахливий або кроншейн. Болти дуже довгі, як би немав шайбів то так би і лежав телік на постелі! Шайбів підставляв дуже багато, на фото показав. на кожен болт по 6 шайб. в корлекті тільки 4 шайби тобто на 4 болта. А мені прийшлося ставити по 6 шайб на олин болтик щоб можна було нормально закрутити. хоча в описі все писало підходить стандарт все звйшлося а в реальності нічого ти не поставиш!!!

Переваги:
    Достатньо міцний!
    Недоліки:
    Не установиш! комплект болтиків сміття !
  • Валерій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Тримає. Так, два болта з чотирьох що у комплекті довелось міняти на трохи довші. На базарі все є. А так все супер.

• Иван Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Все супер. Кронштейн надійний.

• Олег Е***

Гарний тримач. Кріплення в комплекті. Можу рекомендувати

• Євген М***

55 дюймів тримає добре.

• Данило К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кріплення не порекомендую. Телевізор на ньому стоїть невпевнено. Нижні фіксуючі болти "четвірки" закороткі. На фото нижній зуб кріплення має впритул прилягати до рами, в реальності він десь сантиметр під рамою. В цілому телевізор тримає, але ще одне я б собі таке не взяв, особливо бід більший телевізор, на даний момент брав під діагональ 43.

Переваги:
    Все таки висить
    Недоліки:
    Все решта
  • саша к***

Дякую! Все супер!

Переваги:
    Надійний
  • Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбав для телевізора LG, діагональ 50". Вчіпив без жодних проблем. Оскільки телевізор досить тонкий кут нахилу вдалось виставити максимальний. Єдиний нюанс це не зручно закручувати контрольні гвинти - необхідно це робити довгою фігурною викруткою.

Переваги:
    Якісний товар. Весь необхідний комплект. Мала відстань до стіни.
    Недоліки:
    Дуже не зручне фіксування гвинтів.
  • Євгеній К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий кронштейн! Кута нахилу достатньо для чудового перегляду (брали для шкільного класу)!

Переваги:
    Легкий, чудовий кут нахилу.
    Недоліки:
    Гвинти в комплекті завеликі для телевізорів, потрібно купувати коротші.
  • Андрій П***

рекомендую

Переваги:
    гарна якість, легко монтується, добре тримає
  • Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Рекомендую, особливо для тих випадків, коли блок розеток знаходиться саме по центру ТВ, який потрібно повісити на цей кронштейн

Переваги:
    Дешевий, але крепкий та міцний, відстань від стіни дозволила включити кабель ТВ в розетку без додаткових перехідників, розмір кронштейна такий, що дозволів поставити його так, що блок з 3-х розеток розташувався всередині. Тримає ТВ вагою 15 кг, думаю, що може тримати десь 50 кг
    Недоліки:
    Незручно дожимати гвинти-фіксатори, але це дрібниця
  • Житніков С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Свої функції виконує на 100%, добре тримає телевізор 32" під потрібним кутом нахилу, телевізор старенький, важкий.
    За свою ціну - вогонь!

Переваги:
    загальна якість, ціна
    Недоліки:
    при встановленні все було нормально, наразі теж
  • Никита Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Міцний кронштейн, товщина металу дуже гідна, кронштейн не згинається як то буває з алюмінієм,
    Кріплення прийшли в комплекті, використав їх при монтажі.

Переваги:
    Встановив кронштейн, він рівний, надійно тримає телевізор на стіні, сам по собі компактний.
    Недоліки:
    Не знайшов недоліків
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не повний комплект, не вистачає ще одного кренштейна до телевізора

Недоліки:
    Не повний комплект
  • Бурчак О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Загалом, кріплення непогане. Але гвинти знизу закороткі у вертикальному положенні є різик скидання телевізора з гачків. Варто їх замінити, або нахиляти телевізор - так сторонні гвинти "працюють"

Переваги:
    Масивний, недорогий
    Недоліки:
    Не захищає телевізор від скидання з гачків
  • Бондарь З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

я би теж могла розповісти щось корисне про цей товар, як би магазин виконав моє замовлення! ні в запропонований сайтом час доставки, ні на наступний день товар до магазину не прибув! тричі їздила у точку самовивозу, крім того доведеться теперь окремо замовляти майстра на встановлення кронштейну. А найгірше, що навіть немає куди зателефонувати, щоб з'ясувати статус замовлення або залишити скаргу за його невиконання! не сподівалася, що розетка може так підвести! наступного разу буду краще шукати на іншому сайті!

Переваги:
    не смогла оцінити
    Недоліки:
    товар не приїхав
  • Илья Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший кронштейн. Телевизор висит надежно.

Переваги:
    качество
  • Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный товар, крепление, качество , ничем не хуже моделей дороже. Очень рад что взял его

Переваги:
    Регулировка наклона
  • Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не підійшли болти з комплекту, але допоміг будівельний супермаркет. Телевізор висить.

• Дмитро К***

Отличный кронштейн для телевизора

Переваги:
    В комплекте нормальный крепеж
  • Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Подойдёт для более дешевых и тонких вариантов телевизора.
    Физически невозможно закрутить нижние гайки отвечающие за дополнительную фиксацию от того чтобы случайно телевизор не слетел. В моей «лыже» внизу располагаются утолщенные динамики что делает доступ к этим креплениям в принципе нереальным, а также уменьшает угол наклона телевизора.
    Сам монтаж достаточно прост, есть все крепления, в комплекте даже шёл маленький «уровень».
    Я бы не рекомендовал для более дорогих телевизоров, а также более старых или просто толстых моделей.
    Подойдёт, например, для кухни где угол обзора не так важен и сам телевизор, обычно, ставится не очень большой.

Переваги:
    Цена, комплектация
    Недоліки:
    Очень маленькое расстояние от стены, во многих моделях телевизоров будет невозможно закрутить нижние крепления, а также это уменьшает угол наклона.
    • Максим О***

Ну так а в чем трудность отогнуть обратно телек , поставить ровно, закрутить все, и потом наклонить . Я так себе делал

• Денис В***
  • Иван Ч***

Топ за свои деньги

Переваги:
    Хороший металл, все ровно, хороший комплект для монтажа
  • Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Абсолютно не держит угол. Хочу поставить угол на 2-3 градуса от вертикали, а он сам по себе наклоняется дальше наверное до 6-8 градусов. На упаковке и в характеристиках указано от 0-13 градусов, а по факту держит он только в двух положениях 5-8градусов и полностью наклоненный.

Переваги:
    Метал не плохой ,конструкция не плохая, цена
    Недоліки:
    Не держит угол который тебе требуется

Добрый день!
      Крепежи которые крепятся к телевизору нужно отрегулировать в необходимое положение и зажать с помощи ключей максимально плотно.
      После этого повесить и закрепить на пластине, прикреплённой к стене.

• Антон М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный кронштейн за свои деньги. Надёжные крепления, есть регулировки.

Переваги:
    Надёжный
    Недоліки:
    Нет поворотов влево/вправо
  • Назипов Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное сочетание цена/качество. Проблем при установке не возникло. Главное учесть характеристики телевизора, так как может уменьшаться угол наклона.

Переваги:
    Прочный, удобный в использовании, по надобности можно двигать телевизор вправо-влево
    Недоліки:
    нету
  • Никита Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Классный кронштейн, удобный и лёгкий в монтаже.

Переваги:
    Надёжный
  • Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший кронштейн. Киви 43’ держит отлично. Снизу правда хлипенькие винтики… а так норм

Переваги:
    Хороший
    Недоліки:

Дякуємо за відгук. Ваші зауваження передамо виробникові, раніше таких скарг не надходило

• Денис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный кронштейн, подошел к телевизору KIVI 55". В инструкции все четко расписано, все понятно даже для "чайников". Держит четко. Рекомендую к покупке.

• Ксения П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

55 дюймов держит отлично ,все супер )