Картка Rozetka

Відгуки покупців про Набір органайзерів для подорожей 7 розмірів сірий LoveYouHome (A-026043)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий. Висота: 10. Ширина: 29

Удобный набор органайзеров под разные потребности для путешествий. Качество товара хорошее.

Переваги:
    Удобный набор органайзеров под разные потребности для путешествий.
    Недоліки:
    Не нашла.
  • Ганна І***

Чудовий набір! Пле не стійкий до вологи (у мене протік шампунь у валізі

Недоліки:
    Не водонепроникний

Дякуємо за ваш відгук і раді, що набір вам сподобався.
      Хочемо уточнити, що властивість «стійкість до вологи» означає захист матеріалу від легкого намокання (наприклад, вологи чи бризок), але не передбачає повну герметичність. Тобто органайзери не розраховані на утримання рідини всередині у випадку її протікання.
      Дякуємо, що поділились своїм досвідом — це допомагає іншим покупцям.

• Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Висота: 10. Ширина: 29

Хороший набір, справді водонепроникний матеріал, зручно користуватися

Дякуємо за відгук! Раді, що набір вам сподобався. Нехай подорожі будуть зручними та комфортними з LoveYouHome!

• Надія Р***

дуже.чудові органайзери, повністю відповідають представленим на фото! були сумніви стосовно щільності/цупкості матеріалу, але органайзери виявились навіть кращими за очікувані.

Переваги:
    щільність матеріалу
    Недоліки:
    поки що не виявлені

Дякуємо за чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що набір органайзерів перевершив ваші очікування і ви залишилися задоволені якістю матеріалу.
      Нехай кожна подорож буде комфортною та зручною разом з LoveYouHome!

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Чудові органайзери, користуюся вже не в першій подорожі

Дякуємо за ваш відгук!
      Ми раді, що наші органайзери стали для вас надійним помічником у подорожах. Нехай вони й надалі забезпечують комфорт і зручність у кожній вашій мандрівці!