- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: SteffanieHope. Колір: Green
Неочікував, нормальний телефон, батарея тримає в режимі очікування тиждень
- Переваги:
- Маленький
- Недоліки:
- Незручний екран, не все відображає для зручності
- НиколайПродавець: Rozetka. Колір: Black
Телефон купил себе в начале лета 2013 года и случайно взял с собой на море. Ну и как же не испытать его? Конечно испытал немного помочив под краном, сын увидав это обрадовался и вечерком тихонько одев очки для плавания провел полный тест-драйв сего пепелаца. Под громкое улулуканье телефон швырялся в бассейн с включенным фонариком после чего ребятишки его доставали, отправляли СМС-ки под водой, фотографировали и снимали видео на глубине 1, 5 метра пока не села батарея.
И так продолжалось несколько дней, причем на море мы его тоже брали, плавая на матрацах, все 16 дней курортного отдыха телефон провел как в аду))) детские добрые ручки брали его с собой везде и в песочек и в водичку и на площадку и конечно же все деньги с карточки тратились на общение в Одноклассниках через интернет.
Итог:
1. Царапина на пленке экрана
2. Царапина на задней крышке (на краске)
3. Царапины на карабине
4. Сын хочет забрать телефон себе (мальчик 6 лет)- Piopi_2
есть одна неточность в вашем рассказе )) связь под водой не работает, вода поглощает сигнал. Поэтому, чтобы смс отправлялось, а твитераторы и фейсбукаторы грузились, то необхидимо поднимать мобилу над водой ) ну или использовать антенну с проводами
- Олег
Денис, "вывод" ви собі зробили виключно зі своїх думок, в моєї знайомої сину - 5 років, так він ці соцмережі "як горішки", ще й свою маму вчить користуватись компом.
- Дмитрий
комментируя 2 поста выше: под водой всё работает, не факт что смс "отправляли" с 2м глубины, могли с поверхности. по поводу сети одноклассников - там мог общаться сам автор ) меня в этом комментарии больше смутило другое - зачем покупать телефон, специально предназначенный а ля для моря и писать, что "случайно взяли". таки фейковый коммент может быть.
- ТарасПродавець: Rozetka. Колір: Black
Взяв телефон у лютому місяці 2014р. брав для роботи оскільки робота була повязана із агресивним середовищем та попередній телефон нокія довго не витримав, пройшло пів року він відробив ідеально, в ненармальних умовах падав з висоти 15-17м., після падіння залишився цілий, але коли добирався до роботи телефон випадково випав із нагрудного камана на дорогу де був мілкий камінь і від удару не витримало захисне скло, також з часом не витримала задня кришка батареї обломалися вусика за допомогою яких була забезпечина герметичність батареї, та відірвалась кнопка виклику, тепер шукаю на нього запасні частинки
- Переваги:
- достатньо герметичний що запобігає попаданню вологи та бруду, витривалий до зовнішніх сил удатрівта натисків.
- Недоліки:
- відсутність програм, при розмові із іньшими спів розмовниками потрібно чітче та голосніше говорити оскільки у них виникає вражиня начебто ви знаходитесь у тунелі відсутність запчастин
- Anchored
кажете, падав із 5-го поверху і нічого йому не трапилось? не розлетівся, не побився і працював й дзвонив?
- Тарас
Так, не розлетівся, лише відійшла батарея і він вимкнувся
- Иван Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Для испытания отдал ребенку на неделю в школу... Продолжает работать....
- Переваги:
- Не обнаружены...)) Обычная БОМБА!!!
- Недоліки:
- Продолжает работать,после того, как проехал по нему колесом автомобиля,потеряв до этого в жидкой грязи )))
- lissenokkВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Этот телефон мы купили сыну, которому исполнилось 6 лет. Он идет в 1 класс и нужна простая "звонилка". При этом выбирали ударопрочные модели, так как аккуратностью дети особо не отличаются.
Порадовала быстрая доставка от Розетки, на Новой почте помогли все проверить, и только потом оформили платеж. Удобно!
Посмотрите наш видеообзор, надеюсь, он будет полезен родителям, которые выбирают детям телефон в школу. Кстати, на родительском собрании учитель сказала, что запрещает пользоваться смартфонами в классе. Против такого телефона ничего не имеет. Если честно, я бы и ту игру, которая установлена, удалила бы на месте разработчиков. но в целом телефоном довольна - реально ничего лишнего, батарея держит хорошо, прочный и надежный. главное - не потерять)- Переваги:
- Реально не убиваемый
- Недоліки:
- Крупный, тяжеловатый, в комплекте нет карабина, как раньше
- rrrПродавець: Rozetka. Колір: Black
Подскажите, какой формат читает функция эл.книга?
пробовал ТХТ,Fb2 не открывает ?- Денис
txt в кодировке UTF8 конвертеров в нете море
- Максим Я***
качай книгу как джава приложение
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Darauf. Колір: Blue
Мини. Симку надо вставлять в первый слот, если вставить только во второй то сим не определит
- Переваги:
- Мини, изменение голоса
- ВасильПродавець: Rozetka. Колір: Black
Телефон пробув у кучугурі снігу з 12 грудня 2016р по 1 березня 2017р його випадково загріб екскаватор.Я його весною відкопав ,висушив і апарат працює.Недавно мій телефон сат в25 переїхав тягач Рено він також працює тільки тріснув екран.Неможу його дістати .Порадьте щось.
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
- Не знаходжу
- Ярошинський І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
замовив на розетці. правда їхав 4 дні бо машина зломилася Коли замовляв не дуже був іражений самим телефоном- чисто для роботи брав на убой щоб не жалко було. Сьогодні забрав в 11 ранку відразу вставлено 2 сімки до 1 годнини ночі хватило пів батареї було заряджено, загальна тривалість розмов за цей період одна година десять хвилин. написано 5смс отримано 20. прослузано 20 свилин музики з дінаміка зо годину лазання по налаштуваннях, і 1 виїзд за місто з втратою зони покриття однією з сімок. з вище написано можна зробити висновок що 3 дні на 2 сімках він має реально тримати. В руці лежить легко в кармані не мішає правда лиш один він і поміщається яркість екрану на сонці бомбезно, вночі сліпить(Громкість динаміку бомбезно чути навіть коли з відбійником працюеш) радіо грае без навушників інтуітино зрозуміле меню, легко друкувати смс. Реакція навколишніх "шо за цеглина в тебе коло вуха" В мене особисто телефон живе не більше пів року далі тоне трощиться або я розбиваю, а цев реально визиває довіру що прожива набагато довше. Дуже спободабаль зборка реально все дуже блотно сідає спочатку як засовав батарею думав що якось не так ставляю настільки туго! Реально я поміняв сенсорник на цю цеглину залишився дуже довольний) Хто працює на стройці ви його оцінете це Рекоменую!! Навіть коробка від телефона якісна з грубого картону всередині під бархат,не то що зараз на нокіях або HTC дають!
- Переваги:
- 2 сімки фонарік
тримає добре заряд
Великий
громкий
гарна зборка
дуже удобний в користуванні
навушники в комплекті! - Недоліки:
- Шнурок на карабіні за короткий хоча б на 10 см довше треба не має клавіші тихо або ігнорувати двінок треба просто звук збавляти.не лізуть стандартні перехідники міні юсб вони за короткі але я справився з цією проблемою підтесавши просто резіну навколо самого штейкера на дроті)
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купил на подарок отцу. Упаковано очень хорошо,в подарок положили пакет водофона. По первому впечатлению хорошо защищённый кромочный телефон с громким динамиком.Из недостатков которые успел заметить мелковатые значки в меню.Пока все
- Переваги:
- Хорошо защищённый телефон с громким динамиком. Хорошо подходит для людей которые любят экстремальный отдых или работают на заводе и т.д
- Недоліки:
- Маленькие значки в меня
- Александр Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший телефон. Звонилка. Простой как угол дома и неубиваемый.
Если нужен просто надёжный аппарат для звонков - за эти деньги лучше не найдёте. Рекомендую.- Переваги:
- Не боится ударов и влаги.
Долго держит батарея - Недоліки:
- Как для своих задач и цены - у телефона недостатков нет. Разве что кнопки сотрутся со временем)
- ТолянПродавець: Rozetka. Колір: Black
Купил данный телефон. Я турист и ношу его везде с собой. До этого убил свой lg l90, после чего очень расстроился. Пришлось выбирать другой. Успел у меня выпасть на асфальт с высоты 1.2м, всё работает как и прежде.
- Переваги:
- крепкость
- Недоліки:
- функционал
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: АААТРІ. Колір: Black
Працює відмінно. Для своєї ціни та компактності телефон чудовий
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Після чоторьох років активного використання в умовах сільськогосподарських робіт (пилюка, багно, тертя об металеві деталі, падіння на землю та на каміння, у воду, наїзд техніки) працює. Батарея ще тримає, ліхтарик світить.
- Переваги:
- Дуже надійний
- Недоліки:
- Малофункціональний, слабкий ліхтарик
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купили деду. Он охотник и рыбак. В самый раз такой телефон будет.
Провели испытания в воде Падение на пол. Отлично. Переезжать его машиной не стали. Пришлось помудрить, чтоб найти мелодию на звонок. На мой взгляд туповатое меню. Для старого человека это не очень удобно. А так все устроило, вроде.- Переваги:
- качественно сделан
- Недоліки:
- нет в комплекте ремешка с компасом и карабином!!!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Надійний телефон за невиликі кошти. Прийшло все швидко, упаковано харашо.
- Переваги:
- Надійний, защищонний, ціна не дорога.
- Евгения Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Если вам нужна добротная звонилка то CAT B25 именно то что нужно! Мы его взяли на подарок парню с ДЦП и уверена аппарат не подведёт!
- Переваги:
- Качество сборки, крепкий корпус без скрипов и тд, интуитивно понятное меню, большие удобные кнопки.
- Недоліки:
- Их нет
- Александр Т***
Женя недостатки есть:звук радио не регулируеться никак,браузер никакой,неудобная телефонная книга.Юзаю такой 4 года
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличный телефон! Для тех, кому важно позвонить и не боятся что разобьётся телефон на работе, или в походе.
Проверяли в воде, бросали... Все работает. Но вот все же повредить стекло мужу удалось, другой телефон в такой ситуации сдох бы сразу. А тут только стекло треснуло. Поменять оказалось не проблемой, в общем отзыв пишу спустя 3 года, покупкой мы довольны.- Переваги:
- Прочность, цена.
- Недоліки:
- Для этой категории телефонов недостатка нет.
- Андрей З***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купили синочкові подарунок на 8-річчя. В школі з друзями на четвертий день випробовував. Кидали з 3 поверху школи телефон цілий а у вчительки стрес, грали футбол ,топили в воді, телефон працює у мами стрес.))))
- Переваги:
- Витривалий для дітей самий раз. Це перевіренно))))
- Недоліки:
- Після випробувань рипить динамік.
- Костюченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
супер
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Телефон БОМБА!!!
- Переваги:
- Практичний, простий в користуванні, невибагливий. Підходить для активних людей, або для тих у кого постіно щось трапляється з телефонами: падають, пострапляє волога і т.п.
- Недоліки:
- Штекер зарядного пристрою подовжений, тому інші універсальні не підходять. Якщо своє зарядне забув аналогічне не знайдеш. Хотілося б потужнішої батареї
- Роман
Дякую вам за вiдпов!дь про зарядний пристр!й. Багато пишуть всякого, але за це чомусь н!хто не згадуе!!!
- Александр т***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Телефоном доволен. Краш тесты не проводил, в воду не мокал, но с уверенностью могу заявить о добротности и качестве аппарата. Связь работает отлично, динамик очень громкий, что очень хорошо. Фронтальный динамик тоже громкий (из 7 положений громкости работает у меня на 4).
Рекомендую телефон настоящим мужикам, которым не нужны бабские навороты гламуры и разноцветные игрушки. Это телефон в прямом смысле этого понимания, который выполняет свои функции на отлично. А для остального есть планшеты фотоаппараты и прочий цифровой набор.
Я доволен.- Переваги:
- Громкие динамики, пацанский дизайн, ничего лишнего. Меню проста как 5 копеек. Кстати батарея в режиме стандартного (телефонного) пользования держит неделю. (музыку не слушал, разговаривал по делу, 1 звонок в пределах 10 минут).
- Недоліки:
- Дороговизна. 50% стоимости это логотип CAT. Texet TM-510R практически копия, но в два раза дешевле. Отдал деньги исключительно ради эксклюзивности.
- ГригорийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Телефон классный, покупал тут, пользуюсь второй год, кто жалуется, что вас плохо слышно собеседнику - проколите иголкой защитную пленку на микрофоне и как рукой снимет, телефон рекомендую
- Переваги:
- Надёжный, крепкий, хорошая связь
- Недоліки:
- Только недавно узнал, что плохо слышно меня из-за плёнки на микрофоне, пришлось пожертвовать влагозащитой
- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Телефон понравился приятно взять в руку. Людям рабочих специальностей те кто работает на открытом воздухе, в пыли или в других условиях самое то. Простой и надежный аппарат. Можно не бояться на рыбалке уронить его в воду.
- Переваги:
- Крепкий, не забивается пылью и не боится воды. Батарея у меня держит дней шесть-семь.
- Недоліки:
- Недостатки мизерные все в прошивке, нет или я плохо искал беззвучного режима, только вибро. Телефон стоит долго на зарядке но не сообщает что зарядка окончена. Когда разряжается полностью на дисплее батарея не стает красная и не предупреждает что телефон разряжен.
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Телефон полностью удовлетворил потребности. Искал звонилку, не боящуюся падения в лужу, фонариком и мужским видом. Мой экземпляр при 5-10 звонках в среднем по 5 мин. продержался 7 дней не до полного отключения. Для звонили с головой хватило функционала. Только не критично, но было бы неплохо иметь возможность поставить свои звуки на СМС и мелодию вызова. Хотя рёв дизеля врятли сменю. Моя оценка 4.98 из 5.
- Oleg V***
Стоит его покупать??
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Надійний телефон, користуюсь вже неділю, за цей час батарея розрядилась тільки на один сегмент, в день витрачаю приблизно годину на розмови. Найпростіші функці!, але це не важливо, самою головною функцією являється його надійність, ідеальний телефон для війскових та людей які ведуть активний спосіб життя. Водостійкість перевірив власноруч занурянням у воду. Хто хоче брати, беріть не роздумуючі. Окрема подяка розетці за вашу співпрацю, доставку. Розетка - дуже надійний магазин, який піклуеться про сво!х кліентів.
- Переваги:
- Дуже надійний апарат, батарея супер
- Недоліки:
- Поки що не знайшов.
- Анатолій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
телефон гарний повністю відповідає всім характеристикам. Проводив власні краш-тести витримав все.
- Пархомец Л***Відгук від покупця. Продавець: Darauf. Колір: Black
Бережіть себе
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
вобщем при покупке там где микрофон(куда говорить)то не тыкайте в него никаких иголочег и скрепочег ибо там плёночка что защищает микрофон от попадания воды
- Переваги:
- прочный работает норм батареи хватает нормально
- Гость
Ваш минус для некоторых - плюс))
- Норкин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
рекомендую людям для активного отдыха
- Переваги:
- Топил Швырял Краш Тест Прошел
- AnatolПродавець: Rozetka. Колір: Black
Срок использования уже года 4. Гдето на 3-й год менял батарею. Для функции звонилки отличная вещь. Также можно спокойно использовать по непрофильному направлению в плане ударных нагрузок, хуже ему не становится кроме внешнего вида. Совет - если вас начинают плохо слышать то почистить микрофонное углубление от грязи.
- Переваги:
- Надежность, за все время из поломок - отвалилась одна кнопка, и ту приклеить обратно заняло пару минут.
- Недоліки:
- Морально устарел на сегодняшний день. Если нужны только разговоры/смс, то недостатков нет.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: BLITZZ. Колір: Olive
Прикольный! В режиме ожидания почти 3 дня.Будильник громкий,вызов слышно.Фонарик отсутствует. Долго не поболтаеш, только по делу т.к. маленькая батарея не позволяет. Под мои задачи устраивает на 100%.
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: АААТРІ. Колір: Black
Норм задоволений
- Переваги:
- Все добре
- Горпинич Р***Відгук від покупця. Продавець: BLITZZ. Колір: Olive
Працює чудово
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Поки не побачив
- Продавець BLITZZ
Дякуємо за відгук!
- Олександра З***Відгук від покупця. Продавець: АААТРІ. Колір: Black
Телефончик маленький але працює як дорослийкупляла дитині в школу.Працює добре рекомендую
- Переваги:
- Маленький і голосистий
- Недоліки:
- Блокіровка не знімається.
- Вася Д***Відгук від покупця. Продавець: BLITZZ. Колір: Black
Телефон топ. Можна використовувати як запасній варіант за мість основного на 2 сім карти. Або як додаток для основної, як гарнітуру. На роботі я залишаю свій телефон на столі, а цей тягаю в карману і блютуз хватало на хорошу дистанцію. Батареї хватает на 9ч при частоті використання, но в основному хватає в режимі ожиріння 12ч. Но рядка иде повністю за 10минут.