Оплачуйте Карткою Rozetka

Оцінка користувачів 4/5
  • Відгуки про товар продавця АрчікШоп
  • Иван И***
    Відгук від покупця. Продавець: АрчікШоп

Хороший товар. Пригодится для ремонта. Отправили быстро. Все ровное, угол есть. Спасибо!

Переваги:
    Цена
  • Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кривой, причём в двух плоскостях. Одно радует, Розетка приняла возврат, согласились с претензией, деньги вернули.

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Качество

Щиро дякуємо за Ваш відгук та за чесність. Ми щиро шкодуємо про негативний досвід, який Ви отримали. Ми врахуємо Ваші зауваження, для покращення якості!

• Роман Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший інструмент. Виконує свою роботу. Бульбашковий рівень в меншій стороні кутника більше для вигляду, не можу сказати про його точність нічого, але най буде. А кут рівно 90°.

Доброго дня! Дякуємо Вам за детальний відгук та високу оцінку.

Ми дуже раді, що основна функція — дотримання точного кута 90° — повністю відповідає Вашим вимогам. Це найголовніший показник якості для цього інструменту.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже переоцінений. Червона ціна грн 50. По перше він не має 90 градусів, перевіряв на декількох кутниках, відхілення 1-2 градуси, на більшій довжині отримуєте офігеньське відхілення. Насічка виуонана фарбою , і вона стирається. Кріплення планок теж викликає питання - 1 болт під зірочку, інши два заклепки. Навіщо один болт не ясно, бо відкалібрувати за його допомогою не можна. 45 кут це сміх.

Переваги:
    Легкий, рівень
    Недоліки:
    Слабка насічка, не є 90 градусів

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що кутник не повністю виправдав очікування. Ми врахуємо Ваші зауваження для покращення якості. Якщо товар виявився непридатним, Ви можете звернутися до служби підтримки Розетка для обміну чи повернення.

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Есть ребра усиления на самой шкале и не гнется. Уровень не врет, но даже если бахнуть его, то снизу крышка сьемная и можно заменить колбочку пузырька. Легкий но не слишком и удобно работать

Переваги:
    качество и цена
    Недоліки:

Доброго дня, дякуємо за відгук!

• Анатолій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відмінний товар, зручний і легкий в роботі

Доброго дня, дякуємо за відгук!