Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Перукарська силіконова шапка для мелірування волосся Couleur багаторазова шапочка для фарбування з гачком, прозоро-білий (104939144)

Код:  504819414
Оцінка користувачів 4/5
  • Катя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Шапочка зручна, добре тягнеться і щільно прилягає до голови. Отвори потрібно робити самостійно під потрібну товщину прядки — це навіть зручно, бо можна вибрати, як саме мелірувати. Гачок у комплекті, все якісне, результат акуратний! Дякую продавцю за швидку доставку та якісний товар

Переваги:
    Добре тягнеться, отвори потрібно робити самостійно
  • Надежда А***

Все в належному стані

• Ольга З***

Рекомендую.

Переваги:
    Быстро и качественно.
    Недоліки:
    не нашла
    • Продавець  Darki

Щиро дякуємо за ваш відгук!

Раді, що товар вам сподобався та ви залишилися задоволені якістю і швидкою доставкою.

Дякуємо за рекомендацію та довіру!

• Маргарита С***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Якість гарна як і ціна)))

• Продавець  Darki

Дякуємо за ваш відгук Раді, що шапочка вам сподобалася і ціна також порадувала!

• Мирослава К***

Шапочка якісна

• Ирина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Шкодую, що не я забирала замовлення. Дірочки не пробиті і не так тісно розташовані, як потрібно було(

• Продавець  Darki

Добрий день, Ірина! У нас на фотографіях вказані зображення, де Ви можете побачити, що дірочки в шапці не мають бути пробиті. Шапочка для мелірування виготовлена так, щоб кожен міг самостійно зробити дірочки потрібного розміру, як потрібно саме Вам. Це дозволяє вибирати ширину та частоту пасом для фарбування залежно від бажаного результату.

• Наталія

Без дірочок

Переваги:
    Недоліки:
    Немає дирочок, поки пробила то вже і красити перехотілось. Руки болять як то на городі була )))) валятися продовжує так і не користувалась