Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Дитяче піаніно на коляску, кроватку, музичне іграшка Лисичка підсвітка , з кріпленням для малюків (851)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Получила игрушку в ужасном состоянии. Потертая, грязь которая не убирается и возможно пропалена на погремушке или что там произошло не в курсе

Переваги:
    Недоліки:
    Брак товара и менеджер не видит повреждений на фото
    • Продавець  FlamesShop

Шановна Катерина, з ваших фото- відео , на іграшці немає жодних пошкоджень або браку. Ми детально оглянули всі ваші фото. Також Ви оглядали товар на точці видачі, якщо вас щось не влаштовує відмовляєтесь на відділені або можете повернути товар за власний рахунок , так як товар належної якості.

• Тетяна Б***

Дитині дуже подобається

• Анна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Гарна іграшка, різні мелодії, звуки тварин, пісеньки.

• Александра Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Іграшка повністю відповідає опису. Має приємне, гармонійне звучання — не дратує й не тисне своїм звуком.
    Дитина у захваті: багато цікавих кнопочок із різними звуками, які розвивають цікавість і стимулюють гру. Під мелодії та пісеньки можна й потанцювати — справжнє задоволення!

Переваги:
    Гарна якість, швидка доставка
  • Соломон К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Дуже цікава та розвиваюча іграшка

• Євгенія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Гарна іграшка, зручно регулюється звук,все в доступі для малечі, зручна та яскрава

Переваги:
    Відмінна якість
    Недоліки:
    • Продавець  FlamesShop

Доброго дня. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого товару . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.