- Саша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Це кріплення хорошої якості. Приїхало в коробці, все розкладено зручно та продумано. Змонтувати його легко, все знову ж таки, продумано до дрібниць. Ну і найголовніше що телевізор впевнено тримається
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Как распечатали, думаю такой маленький, как он выдержит телевизор. Но крепление крепкое. Ничего не болтается и остались даже лишние болты))
- Денис О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Такой относительно небольшой кронштейн, но держит телевизор уверенно. Еще классно что в комплекте крепежи и подробная инструкция
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- ігор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
не підійшов до телевізора 43 дюйма по кріпленню
- Переваги:
- відсутні
- Недоліки:
- не підійшов
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класний кронштейн
- Переваги:
- Неочікувано міцний
- Недоліки:
- Не має
- Света К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудово
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все добре.
Кронштейн дуже гарний.- Представник постачальника
- Нікіта К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудово
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже крутий кронштейн,міцний не гнеться,трішки не підійшли болти в телевізор,прийшлось помудрувати,а загалом все ок
- Переваги:
- Міцний
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормальный кронштейн. Главное- недорогой! Когда получил коробку, подумал что мне прислали хозяйственное мыло!!) Настолько маленькая была упаковка.
- Переваги:
- Недорогой
- Недоліки:
- Попасть болтиками в отверстия на кронштейне и в телевизоре задача нереальная. Если это делать самому! Но я сумел. Тот ещё квест .
- Сергей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кронштейн підійшов, якість задовільна
- Переваги:
- Міцна конструкція, гарна комплектація
- Недоліки:
- Довелося гвинти для кріплення телевізора шукати, бо запропоновані в наборі діаметром 4 та 5 мм виявились завеликі по товщині і довжині. Але це дрібниці.
- Благий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
32 телевізор тримає з запасом, є додаткове регулювання по горизонту (якщо кріпили при сильном "боковом вітрі" ну ви поняли про шо я)
- Анатотолій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормальний
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все добре
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісний кронштейн. Міцний. За рахунок повороту завжди є доступ до задньої частини телевізора. Задоволений покупкою. Рекомендую.
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий кронштейн "не за всі гроші". Телевізор 42" Bravis вагою 9кг дуже надійно закріплений на стіні. В комплектації є все необхідне для монтажу (звичайно окрім дрелі та сверла). Дякую за якісний товар!
- Переваги:
- Ціна, якість та комплектація
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все быстро, качество и цена супер! Очень довольны!
- Переваги:
- Крепкий и компактный!
- Едуард М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший кронштейн
- Переваги:
- Хороший кронштейн
- Недоліки:
- Не має
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний кроштейн. Питань немає.Вже не перший раз купую тримачі від цього бренду. Але ключ, який був в комплекті ні до чого не підходить. Ну то таке...
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний невиликих розмiрiв кронштейн дуже сподобався брав для телеявiзора 32 дюйма.все супер!
- Переваги:
- Гарный невеликих розм
- Недоліки:
- Немае
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дякую!!!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все чудово
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер!!!
- Валерий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якість,метал, фарба, замінив тільки кріплення в стіну на анкерне ,но то таке мое бажання, раджу
- Переваги:
- Якість , ціна
- Дмитрий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже хороша якість !!!
- Переваги:
- Ціна якість
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупкой довольны. Подошло для телевизора размером 43’.
В комплекте порадовало наличие уровня)- Переваги:
- Сделано аккуратно, качественно окрашено, универсальное крепление
- Недоліки:
- Не обнаружили
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купил два кронштейна. Качество хорошее. Доставили быстро, обслужили хорошо. Единственное, что незначительно напрягло - отсутствие крепежа к телевизорам ( в частности SAMSUNG с диагональю 24"), у которых резьба на крепеже М4 . В наборе есть только М6 и М8. Пришлось поскрести по собственным метизным сусекам.
- Переваги:
- Хорошая фактура. Покраска отличная. Доставлено быстро.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер кріплення
- Переваги:
- У комплект входить міні-рівень)))
- Недоліки:
- Не має
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кріплення якісне,навіть рівень та ключик є в наборі,ціна-якість супер,мої рекомендації!!!!!
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісний кронштейн. Метал товстий і пофарбовано добре. Мені все сподобалось. А ще доставка швидка
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісне кріплення, на телевізор 32 дюйма підійшло ідеально
- Недоліки:
- не виявив
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Олександр
яка товщина Металу Приблизно, Можете Написати?
- Віталій Л***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовив, чекав, через 3 дні магазин скасував завдання
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.