- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже якісна машинка. Справилась навіть з надзвичайно складною ситуацією, половина тушки кота була суцільним ковтуном.
- Вика К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Очень хорошая и тихая машинка ,постригли кота пока спал ,колтуны были ужасные машинка справилась на ура.Очень быстрая доставка ,и приятный продавец.
- Переваги:
- Тихая ,хорошо стрижет.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже добре що вона бездротова, заряду вистачило підстригти мою довгошерстну кицюню. Не гучна. Потужна. Я рекомендую.
- Переваги:
- Бездротова,потужна
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже дякую, ми з котиками дуже задоволені)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Машинка бралась для допоміжних цілей у ветеринарну клініку (забриваня лап під постановку катетерів, підготовку місця під операцію), викристовується щоденно приблизно протягом місяця, зі своїми задачами чудово справляється. Досить потужна як для свого класу, бриє чисто, довго тримає заряд, леза лишаються гострими. Покупкою задоволені повністю.
- Переваги:
- Гострі леза, добре тримає заряд
- Недоліки:
- не помічено
- Продавець Lemeshop
- Сніжана К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Для такої ціни, чудова машинка, є ще й сенсорний датчик заряду, дуже зручно знаєш скільки відсотків батареї. Я стригла йорка після села, з колтунами і колосками, і все чудово вийшло.
- Алина Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Очень хорошая
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Чудова машинка. Нам сподобалась,
Приїхала вже заряджена, так що зразу змогли перевірити , як вона працює.
Звук тваринку не лякає.
В нас пухнастий котик і зʼявилися ковтуни, які не можливо було вичісати.
Завдяки машинці ми швидко вирішили проблему- Переваги:
- Зручна
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Чудова машинка для грумінгу. Добре стриже, зручно лежить у руці. Брала для котика — шерсть не смикає. Акумулятор тримає заряд добре. Прийшла заряджена. Комплектація повна, усе відповідає опису. Доставка на вищому рівні Рекомендую продавця
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
задоволений цією машинкою я, а головне - кіт, стриже добре, не лякає кота, гарний товар!
- Переваги:
- тиха, гарний дізайн
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Рекомендую! Машинка дуже класна!
- Маргарита Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Ідеальний тример для домашнього використання. Якість чудова, не дере шерсть тваринки.
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Якістю задоволена, машинка стриже відмінно
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже крутий товар! Відповідає опису, якість на висоті, використовувати легко та просто!
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Добрий день,замовлення прийшло дуже швидко ,я в захваті від машинки.РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Машинка чудова, використовувати дуже просто, кіт нормально переносить стрижку, без істерик. Будемо користуватись і далі.
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Машинка супер! Результат перевершив очікування. Вона тиха, тому кіт майже не нервував під час стрижки. Заряду вистачило на повноцінну стрижку, ще й залишилось. Леза гострі, не смикають шерсть і легко чистяться після використання.
- Родіон О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Підстригли собаку. Працює чудово, тихо, рівномірно та швидко! Шерсть не видирає!
- Недоліки:
- не знайшли
- Продавець Lemeshop
- Глеб М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Тример справляється зі своїми функціями на відмінно! Питань немає! Чудовий товар.
- Валерий М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Рекомендую! Машинка топ!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Працює відмінно! Рекомендую, чудова машинка для використання вдома!
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Чудовий тример для грумінгу! Дякую!
- Олеся П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Машинка сподобалось, дуже легко користуватись, відповідає опису!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Машинка працює тихо, не лякає собачку. Я думала, дана модель не справиться із ши-тцу, бо покрив густий, але машинка не підкачала.
- Переваги:
- Тиха, безліч насадок
- Недоліки:
- Після першої стрижки не бачу недоліків
- Продавець Lemeshop
- Олег Б***
якщо всім задоволена, то навіщо зірку зажала
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Совсем не тот товар что заказывала.Плюс никакой упаковки.и опознавательных знаков что это.Такое впечатление что собирался где то в подвале.Увидела только дома разницу.
- Переваги:
- Недоліки:
- Вообще не то что заказывала
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Вам приїхав товар, який ви замовляли.
- Ольга К***
Мені прийшла теж така машинка. Ще не вмикала але настрій вже зіпсований. Інструкції українською немає а та що є і на інструкцію не схожа. ЖАХ!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Мені прийшла зовсім інша модель машинки. Ще не вмикала але настрій вже зіпсований. Інструкції українською немає а та що є і на інструкцію не схожа. ЖАХ!
- Переваги:
- поки що не бачу
- Недоліки:
- інша модель
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Вам відправили ту машинку, яку було узгоджено у переписці вайбер (вам надали посилання) та в телефонній розмові. Також, ви могли оглянути її додатково на пошті і прийняти остаточне рішення. Вважаємо, що ваш відгук залишений несправедливо.