- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотистий
Крутой и красивый штопор
- Переваги:
- Жена в восторге
Дякуємо за відгку
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотистий
Коробка подарочная как будто от ключей подарочной квартиры))) Очень салидно смотрится.
Представник брендуДоброго дня!
Так, в якості подарунку підходить чудово.
Дякуємо за відгук
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотистий
Это просто чудо техники, за секунды штопор автоматически выкручивает пробку из бутылки вина, а потом в горизонтальном положении выдает ее обратно. Колпачок штопора на магните снимается и служит для снятия фольги с бутылки. Докстанция с usb кабелем в комплекте.
- Переваги:
- Очень удобно и практично, аккумулятор встроенный, уже пришел с полным зарядом.
- Недоліки:
- Не обнаружил
Дякуємо за відгук
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотистий
Представник брендуДякуємо за оцінку нашого продукту!
Цінуємо Вашу думку!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотистий
Брала на подарок! Остались в восторге, коробка очень презентабельная! Работает очень хорошо и быстро. Пришёл полностью заряжен! Это круто!
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Работает без проблем, красивый вид.
- Переваги:
- Легкий в обслуживании
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо Вас, Юрій!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Павловська І***Продавець: Rozetka. Колір: Золотистий
Автономний штопор, довго можна не заряджати.
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Prestigio. Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- Выговская М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Брала на подарок мужу, подарила, открыли вино, не могли нарадоваться, крутая штука!! Но... заряда было два деления, решили зарядить, а он не заряжается, на третьем делении мигает, будто идёт зарядка, но дальше не двигается (более 3 часов), так как товар классный, есть надежда, что это случайность. Буду надеяться, что штопор заменят на работающий (заряжающийся).
- Переваги:
- Все идеально!
- Недоліки:
- Не работает зарядка устройства
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми можемо порадити Вам звернутися до авторизованого сервісного центру Prestigio для діагностики та ремонту.