- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Nstorag. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Працює, поки нарікань немає. Ноутбук заряджає без проблем.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Nstorag. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Все суппер. Пристрій працює
- Переваги:
- Розміри. Потужність
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Nstorag. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Чудовий зарядний пристрій, відповідає очікуванням. Брав собі для Samsung A56 5G, максимальна зафіксрвана потужність заряджання 37W (думаю даний показник може бути вищим якщо смартфон буде повністю розрядженим)
Під час заряджання пристрій може нагріватись, не критично, проте для кого це важливо, візміть до уваги.
В цілому задоволений, відповідає своїй ціні.- Переваги:
- Потужний
- Недоліки:
- Може помітно нагріватись
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Nstorag. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Заряджає, не перегрівається
- Переваги:
- Заряджає до 3 ґаджетів
- Недоліки:
- Не виявив
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Nstorag. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Купував у грудни 2024 перестав працювати перший тайп сі, гарантия є чі ні? Меньше року працював… заряджав айфон 15 та інколи планшет :((
- Переваги:
- Все було добре, але не довго
- Недоліки:
- Не працює перший тайп сі
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Зарядник работает отлично,по кабелю который идет в комплекте -смартфон Samsung A23 заряжается приблизительно 15w мощьностью, ноутбук Microsoft Surface 4 тоже заряжается без проблем. Сама особо не нагревается.
Доволен на 200%- Переваги:
- Компактність, кабель 100w у комплекті
- Недоліки:
- Роман Ф***Відгук від покупця. Продавець: Контраст. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
За 2 години 15 хвилин зарядив повербанк 30000 mAh 65 W від 18% до 100%.
Швидка зарядка PD працює.- Переваги:
- Якісний тавар.
- Мацегора А***Відгук від покупця. Продавець: Cedrus. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White-Black
Товар працюе вже 3 місяці.Заряджае швидко.Якщо трі порта використовувати разом то потужність десь 21w.
- Переваги:
- Тягне все одночасно.
- Недоліки:
- Як на мене -то немае.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Baxx. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
хороший блок живлення для різних девайсів
- Переваги:
- ідтримує всі стандарти швидкого заряджання Power Delivery PD3.0, PD2.0, PPS; Qualcomm Quick Charge QC 4.0, QC 3.0, QC 2.0; Huawei FSP, Samsung AFC; SCP, FCP, APPLE2.4, BC1.2, PE+ для заряджання ноутбуків, ультрабуків і смартфонів. Сумісність з Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi та іншими виробниками.
- Недоліки:
- поки не виявил
- Павло Ч***Відгук від покупця. Продавець: Cedrus. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Гарна зарядка, практично не гріється, по type C1 на мій павербанк дає 60 ват(він стільки просив). Замовив ще одну
- Козлов С***Відгук від покупця. Продавець: Контраст. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Відмінний ! Ціна 1234грн на 15 січня 2024 року
- Насиковский В***Відгук від покупця. Продавець: Контраст. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Працює добре. Єдине, що кинулося в очі- коли на зарядці один пристрій, а потім під'єднуєш інший, то на першому здається що зарядка вимикається і знову підключається. Не знаю чи це так повинно бути. І заряджає смартфон дійсно швидше ніж та зарядка що була у комплекті. Ну і звичайно плюсом є те що можна заряджати одразу три пристрої.
- Олександр Р***
Так повинно бути, при подключении еще одной нагрузки перезагружается протокол чтоби определить ее тип.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Контраст. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Працює, заряджає швидко.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Контраст. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Заряжает отлично. Рекомендую!
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: Контраст. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Продавця рекомендую! Сервіс обслуговування на високому рівні. Все працює Проблему вирішили оперативно!!! Дякую!
- Переваги:
- Сервіс обслуговування!
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: GoodlyStore. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Треба був зарядний пристрій для павербанка на 65W. Цей підійшов ідеально, якщо все правильно підключити, досить швидко заряджає.
- Переваги:
- Кабель в комплекті
- Недоліки:
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
рекомендую
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Швидко заряджає + 100w кабель у комплекті
- Недоліки:
- Тільки ціна.
- Роман У***Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Отлично
- Станіслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Супер!
Дякую! - Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Тех Хаус. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Швидко заряджає гаджети. Важкий по вазі.
- Переваги:
- Швидко заряджає гаджети
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Потужній блок завдяки якому заряджаю навіть ноутбук
- Переваги:
- Компактний
- Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук)
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Чудовий пристрій! Нарікань немає.
- Переваги:
- Все якісно і працює швидко
- Недоліки:
- ПарубокВідгук від покупця. Продавець: Тех Хаус. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Отличный оригинальный блок питания куча макулатуры добротная упаковка. Самсунг очень быструю зарядку поддерживает и poco x3pro поддерживает турбо зарядку, у кого на сяоми технике не включилась турбо зарядки, заряжайте USB A на тайп си, тайпси-тайпси только быстрая зарядка! Все протоколы поддерживает не пишите ерунду
- Недоліки:
- Недоступная одновременно очень быстрая зарядка для Самсунга и турбо зарядка для сяоми, наблюдал комментарии из серии: "поработала и перестала" надеюсь меня это не коснется))
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Норм
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Тех Хаус. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Все супер
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Контраст. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Агонь
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: Тех Хаус. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: WomRoom. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Якісний і функціональний зарядний пристрій на 2-3 гаджети
- Петрачик Д***Відгук від покупця. Продавець: rodolmoll. Вихідний роз'єм: USB Type-C
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Контраст. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Все працює гарно. Рекомендую
- Константин Я***Відгук від покупця. Продавець: Cedrus. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Продавец СУПЕР! Сработали как обещали. Все работает идеально!
- Переваги:
- 55
- Продавець Cedrus
Константин, дякуємо за Ваш відгук!
- ЗурабВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Класна штука - заряджає дуже швидко
- СергейВідгук від покупця. Продавець: VolStore. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Хорошая зарядка, первый раз такую мощную взял для своего 13 pro max, максимум отдает заряда 27 ватт , остальные тратит на другие девайсы. Единственное что греется конечно, но как я понимаю все мощные зарядки такие. Товаром доволен, осталась проверка временем
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Cedrus. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Хороший вибір за 1099 гривасиків
По розміру дещо коротша за GaN2 pro, galaxy watch 4 та s23 заряджає без проблем. Коробка проходить перевірку на оригінальність на сайті базеуса. Комплексний кабель доволі якісний.- Переваги:
- Адекватна ціна, компактні розміри відповідно до потужності, 3 виходи на зарядку
- Недоліки:
- Не помітив
- Едуард Я***Відгук від покупця. Продавець: Тех Хаус. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Заряджає все набагато швидше, ніж мої старі зарядки!