Відгуки покупців про Силіконові кубики, мʼячики, іграшки тактильна пірамідка набір сенсорних іграшок для малюків 20 елементів (HB 0011)
- ОЛЕНА З***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Кубики просто класс.Роблю ними і масажик дитинці і грається,дуже сподобались.Гарно запаковані і немае ніякого запаху резини,зовсім ще багато варіантів гри та навчання з цим набором. Рекомендую даного продавця, посилка прибула швидко. Все сподобалось. Дякую продавцю
- Продавець FlamesShop
Дякую за ваш відгук- ваш досвід буде корисним майбутнім покупцям зробити правильний вибір
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Набір дуже гарної якості, яскравого кольору, розмір фігурок, те що треба для маленької дитини.
- Переваги:
- Ціна - якість, швидко відправили
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
дуже якісний комплект, силікон без запаху. Гарна упаковка. Ми задоволені на 100%
- Переваги:
- не висока вартість за такий набір
- Продавець FlamesShop
Нам дуже приємно, що товар виправдав Ваші очікування. Ваш відгук допоможе іншим покупцям швидше прийняти правильне рішення та переконатися в якості цього товару.
- Єлизавета Є***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Все супер
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Чудовий набір! Іграшки яскраві,приємні на дотик,мають гарний запах. А ще,дуже професійний ,людяний,порядний продавець .
- Переваги:
- Все ідеально!
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець FlamesShop
Доброго дня. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого товару . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Товар відповідає опису і має гарну якість.
- Євеліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Відправили швидко,товар на всі 100% відповідає фото,кубики більші ніж здається на перший погляд,зручно тримати в ручках, мячики не дуже тверді щоб стискати,10/10гарний подарунок для дитини
- Переваги:
- Зручний розмір ,яскравий колір,чіткі деталі ,приємні рельєфи для сенсорного розвитку
- Недоліки:
- Не бажано гратись у воді,є герметичні отвори
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Прекрасний набір, якісний. Задоволена цими іграшками і дитині теж цікаві!:)
- Переваги:
- Є
- Продавець FlamesShop
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви високо оцінили якість нашого товару. Ваш досвід користування буде дуже корисним майбутнім покупцям зробити правильний вибір.
- Мирослава М***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Гарний набір для малюка. В міру твердий, дуже гарні кольори.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець FlamesShop