Відгуки покупців про Підгузки Dino Baby Розмір 4 (7-14 кг) 120 шт (3 пачки по 40 шт) (2000998941239)

Оцінка користувачів 3.89/5
на основі 223 відгуки
  • Галина К***

Дуже бистро протікають

Галино, нам прикро, що у вас склалося таке враження від використання підгузків.

Іноді причиною протікань може бути неправильно підібраний розмір або особливості посадки підгузка. Також підгузки мають певний рівень поглинання та рекомендований час використання, тому при тривалому носінні можливе протікання.

Спробуйте звернути увагу на посадку підгузка та, за можливості, протестувати інший розмір.

• Евгеній Ш***

Дуже швидко відправив.

Євгенію, дякуємо за відгук. Раді, що відправка була швидкою.

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

За свою ціну чудові підгузки, не протікають, і тоненькі

Переваги:
    Не протікають
    Недоліки:

Анастасіє, дякуємо вам за відгук!
      Раді, що підгузки вам сподобалися та виправдали очікування.
      Дякуємо, що обираєте DinoBaby!

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Класне упакування та швидка відпоавка

Вікторіє, дякуємо за зворотній зв'язок!

• Володимир А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

гарна альтернатива дорогим імпортним брендам

Переваги:
    добре втягують, не протікають

Володимир, дякуємо за такий відгук. Приємно, що ви обираєте український продукт і знаходите в ньому гідну заміну імпортним брендам.

• Альона К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Нам ці підгузки подобаються, тоненькі і якщо вчасно замінювати не протікають.

Переваги:
    Гарна ціна

Альона, дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що підгузки вам подобаються та відповідають вашим очікуванням. Ми цінуємо вашу увагу до використання продукції та будемо й надалі прагнути забезпечувати якість і комфорт для вашої дитини.

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Мені пощастило натрапити на ці підгузки.У дитини немає алергії, підгузок добре кріпиться на пояс і не залишає надавлювань, може витримати всю ніч( у плані поглинаємості), не має різких запахів.

Переваги:
    Добре вбирає вологу
    Не викликає алергії
    Не давить
    Гарні липучки
    Доступна ціна
    Недоліки:

Анастасіє, дякуємо за такий теплий та детальний відгук. Нам надзвичайно приємно чути, що наші підгузки підходять вашій дитині, не викликають алергії та дарують комфорт навіть уночі. Ми стараємось зробити продукцію максимально зручною та безпечною, тож ваші слова - найкраще підтвердження, що рухаємося у правильному напрямку.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Дуже чудові підгузки,гарно сидять і нічого не натирають,і ціна дуже приємна,задоволенні повністю ними 5

Переваги:
    Ціна дешева
    Недоліки:

Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Дуже раді, що підгузки вам підійшли — комфорт, гарна посадка та приємна ціна справді важливий критерій. Ваша п’ятірка для нас — найкраща мотивація!

Доповнюю відгук фото

3 зірочки памперсон бере. Функцію свою виконує, відносно дешеві. Але потім подивилась 6.9 грн штука по акції, а по акції є хаггіс классік за 7.70 штука. Більш надійні, з індикатором, довше тримають, є резиночка на спинці (від протікань, але після прикорма протікань і так немає ) Додаю фото. Сподіюсь буде корисним, матусі - не шкодуйте букви та фото!!! Пишіть відгуки! Комусь для користі, комусь для ідеї, комусь для економії будуть в нагоді.

Переваги:
    Написала в двох відгуках
    Недоліки:
    Відсутній індикатор, можно було б більше наповнювача на спинці, відсутня стрічка для липучок.

Тетяно, вітаємо.
      Дякуємо, що ділитесь вашим досвідом.
      Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку та прагнемо зробити наш продукт ще кращим. Дякуємо, що обрали DinoBaby!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Купувала зі знижкою, якість непогана, як для бюджетних та українських. Трошки кривенько зроблені, на функціонал не впливають, але видно.
    Підгузки брала спеціально "дешеві", вони не для ночі (на ніч, в машину, на прогулянку лише хаггіс) , оскільки потрібні інколи на пару годин перед купанням, для сніданку (замінити після сну, але попереду ще відмивання від їжі) . Тобто такі щоб перебитися максимум 2-3 години. З цією функцією справляються.
    Аллергії не викликали, дитина атопік, влітку нормально, тоненькі, попереду відсутня стрічка для ліпучки (наче тримаються). Запаху немає, індикатора вологи немає, але вони явно не на 10 годин сухості. При регулярній заміні нормальні бюджетні підгузки. Але Lolly дешевші. Кому потрібні теж дешеві "тимчасові" підгузки , до основних . Зараз літо, часто купаю дитину, купання в бассейні, в ванночці. Використаний (після одного пописа ) підгузок повторно вже не надінеш влітку, але дешеві як раз можно часто міняти.
    Загалом, гарний варіант. Краще за джой помаранчеві.

Переваги:
    Все описала. ЦІНА
    Недоліки:
    Все вище .

Тетяно, вітаємо.
      Дякуємо за зворотній зв’язок. Хочемо зазначити, що для комфорту та гігієни дитини підгузки необхідно міняти не рідше ніж раз на 2–3 години та після кожного випорожнення. Дякуємо та цінуємо ваш зворотній зв'язок!

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Дуже подобаються памперси цієї фірми. Тоненькі, не протікають і відносно не дорогі.

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Не знайшла.

Юлия, вітаємо!

• Александер П***

Дуже добре

Недоліки:

Александер, дякуємо за зворотній зв'язок!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Легкі, не мають сильного хімозного запаху. Приємна ціна. Мені подобаються. За довгою витримкою підгузків вночі не женусь, все одно їх треба міняти хоча б кілька разів на ніч у нашому віці, тож Діно з цим справляється

Переваги:
    Легкі, без запаху, ціна приємна
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Нам не підійшли. Мало впитують, на ніч не вистачає.
    Ліпучки не тримають.

Переваги:
    За таку ціну норм , на раз спробувати
    Недоліки:
    Ліпучки не тримають, мало впитують
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Нормальні підгузки як для бюджетного варіанту.
    На довго не поносиш - можуть протекти

• Тетяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Бюджетний варіант, досить гарна якість, добре вбирають вологу

Недоліки:
    Слабенькі застібки

Тетяна, вітаємо!

• Ann E***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

ТОненьки, прості. Але все міцне, пояски не відриваються, як буває в інших дешевих підгузках. Тому ціна-якість дуже добра. Малюку на 7,5 кг (7 міс) - як раз підійшли.

Переваги:
    Тонкі підгузки, на літо.
    Недоліки:
    На ніч може не вистачить
    • Ann

Ще помітила, що вони після нічного використання вологі до тіла дитини. Інші підгузки, які використовували були всередині сухі. Тож мінус за це, але виправити коментар, нажаль, не дають.

• татьяна С***

Нормальні підгузки

Переваги:
    Не протікають, не алергенні , дешеві.
    Недоліки:
    Не знайшла

Татьяна, дякуємо за зворотній зв'язок!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Мені вони кращі за ДаДа підгузки. За таку ціну ідеальні. Спробувала в 5 місяців, будемо користуватися поки що .

Переваги:
    Ціна , тонкі
    Недоліки:
    Поки що не виявила

Вітаємо, Анна.
      Дякуємо і вдячні за довіру до бренду DinoBaby!

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

На перший погляд супер, тільки взяли

Переваги:
    Тоненькі , мякенькі , ціна
    Недоліки:
    Поки немає

Олена, вітаємо!

• Ирина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Чудові підгузки за свою ціну, на 4 години вдень вистачає.

• Діана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Підгузки відповідаю розміру та опису. Не рвуться та не протікають. На день самий раз. Ніч не витримають, бо це не нічні. найприємніше - український виробник.

Переваги:
    Липучки тримаються, хоча на вигляд здається, що вони на один раз, але насправді все ок. Підгузки не протікають та витримують заявлені 2-4 години. Ціна по карману. Не викликали алергію.
    Недоліки:
    Вони не протікають але погано поглинають вологу, що у дитини навіть після першого «пі-пі» волога попа та зʼявляються якісь потім ковтунці (катишки)
  • Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Хороші підгузки, на ніч вистачає. Трішки залишається наповнювача на шкірі, але це не критично. Липучки на підгузку нормальні.

• Ксенія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Підгузки дуже не погані. Нам подобаються.

Переваги:
    Не протікають
    Недоліки:
    Поки не має

Ксенія, вітаємо!

• Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Не понравились. Протекают, плохо впитывают. Наполнитель остаётся на коже.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Качество

Вітаємо, Юлия.
      Дякуємо за зворотній звʼязок!
      Щоб ми змогли більш детально розібратись і вирішити вашу проблему з підгузками, просимо вас зв’язатися з нами за телефоном гарячої лінії 0 800 30-07-73, або за формою зворотного зв’язку на сайті посилання

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Хорошие подгузники,впитываемость хорошая,не протекают.

Ольга, вітаємо!

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Памперсы тонкие, приходится часто менять

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Хватает на короткое время

Оксана, вітаємо!
      Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Якісні українські підгузники,не збиваються(інші виробники дорожчі збиваються),класна ціна і дизайн,дуже акуратно виглядають.Рекомендую!

Переваги:
    Приємна ціна,не протікають

Вітаємо, Оксана!
      Дякуємо, що ділитесь позитивним досвідом використання підгузків DinoBaby.

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Замовляю не вперше дуже підходять. Дитині не натирають, дуже рідко протікають

Переваги:
    Не натирають
    Недоліки:
    Інколи протікають

Тетяна, вітаємо!

• Анастасія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Нам не подошли. На ночь не хватает - протекают, а в течении дня на коже ребенка остаётся состав наполнителя(когда падает или прыгает на попке).

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Наполнитель на коже

Вітаємо, Анастасія.
      Дякуємо за зворотній звʼязок!

• Анна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Не почитала отзывы, заказала.... Очень пожалела. Протекают, даже не наполняясь.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Качество

Анна, вітаємо.
      Дякуємо за зворотній зв’язок. Ситуації з протіканням дійсно іноді зустрічаються. Найпоширенішою їх причиною є використання підгузків неправильного розміру. Забезпечення правильного прилягання має вирішальне значення для захисту від протікання. Підгузок має щільно прилягати до тіла малюка, діставати до пупка і не тиснути. Манжети від протікань на ніжках повинні бути зовні і не здавлювати шкіру.

Спеціалісти контролю якості DinoBaby залюбки допоможуть вам у підборі розміру підгузків. Для цього просимо вас зв’язатись з нами за телефоном гарячої лінії 0 800 30-07-73, або за формою зворотного зв’язку на сайті посилання

• Іщенко О***

Найкращі підгузники. Розмір співпадає. Прості , тонкі і якісні

Ольга, вітаємо!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40

Якщо ви змінюєте підгузки після кожного попіса, дуже-дуже рекомендую цю марку. Це повний аналог Ліберо Комфорт, єдина відмінність - липучки не багаторазові, а витримують 2-3 знімання максимум. Якщо раптом протікатимуть, то беріть на розмір більше. Я в підгузках завжди орієнтуюсь по нижній межі рекомендованої ваги, протікань не буває. Ну і дитині вже 7 місяців, часто прокидається сухенька і терпить, поки я її не висаджу, тому вже давно не купую більш дорогих підгузків на ніч, обходимось тільки цими і вдень, і на сон

Переваги:
    Ціна, вітчизняний виробник, приємні на дотик, не протікають якщо правильно підібрати розмір, не викликають алергії, без запаху
    Недоліки:
    Липучки одноразові, дуже рідко, але бувають частинки геля на попі, вбирають не так багато рідини як хаггіси, якщо дитина ще не привчена до висаджування, то на всю ніч не підійдуть

Ольга,вітаємо!
      Дякуємо за ваші теплі слова та позитивний відгук. Ми цінуємо вашу підтримку і вдячні за довіру до бренду DinoBaby.

• Тимофей Ж***

Категорически не рекомендую,не выдерживают даже 2-3 часа,протекают

Тимофей, дякуємо за ваш зворотній звʼязок!
      Хочемо зазначити, що підгузки необхідно міняти не рідше ніж раз на 2–3 години та після кожного випорожнення. Але якщо в вашій ситуації підгузок переповнюється раніше зазначеного часу, то необхідно розібратись в даній ситуації та знайти причину даної проблеми.

• Елена А***

Зовсім не задоволена

Переваги:
    Тоненькі,низька ціна.
    Недоліки:
    Протікають через дві години с переду. Якщо дитина мало п'є на ніч то то 3-4 години витримують.

Елена, дякуємо за ваш зворотній звʼязок!

• Юлія К***

Беру не перший раз.