Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Смарт-годинник Smart VIP Lady Pro Gold

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Богдан Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 38. Колір корпусу: Gold. Колір ремінця: Gold

Гарний функціональний виріб, виконує свої функції. Покупкою та сервісом задоволений.

Переваги:
    Працює, підтримує свої характеристики, простий в використанні
    Недоліки:
    Відсутні

Добрий день. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!

• Богдан Ю***

покупкою та сервісом задоволений

Переваги:
    Головне - сподобався дружині. Тендітний, охайний, виконує свої функції. Зауважень до девайсу не було.
    Недоліки:
    відсутні

• Константин Х***

Все працює.Рекомендую.Гарний товар за таку ціну.

Переваги:
    Ціна Гарно тримає акумулятор.Дизайн.
    Недоліки:
    На годиннику немає української мови.

Добрий день. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 38. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Silver

Вітаю. Купував доці. Перше враження супер.

Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку!

• Татьяна С***

Давно хотела такие часы. Многофункциональные. Красивые и удобные!!

Добрий день. Дякуємо Вам за високу оцінку. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!

• Анатолій Л***

Відповідає заявленим характеристикам. Все працює.

Дякуємо за ваш відгук!

• Тетяна П***

Годинник чудовий, виглядає достойно, заряд тримає гарно десь тиждень точно але не можу зрозуміти чому не приходять сповіщення ні Вайбер ні смс

Переваги:
    Стильний, не великий,на руці виглядає супер, гарно тримає заряд
    Недоліки:
    Виклики висвічується не контакт а просто номер телефону

Добрий день. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. В мобільному додатку перейдіть у розділ "Пристрій" далі натисніть "Нагадування повідомлень" та з переліку оберіть потрібні Вам додатки.Якщо його немає в даному переліку, то потрібно перетягнути повзунець навпроти "Більше нагадувань". Для відображення імені контактів перейдіть в налаштування Bluetooth вашого телефону та натисніть на назву годинника. Там оберіть пункт відображення контактів. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!

• Марина Г***

Отличные часы, с полным набором функций, рекомендую

Недоліки:
    Не нашла

Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку. Носіть із задоволенням!

• Анастасия С***

Гарні, подобається циферблат

Переваги:
    Стильно виглядають

• Олена М***

Часы хорошие,удобные,но минус,что их нужно заряжать

Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку!

• Ярослава Б***

Майже місяць користуюсь годинником, дуже важкий корпус, послабляється браслет, постійно потрібно контролювати((( важко звикати.До речі, браслет-16 мм, запасних нема.

Переваги:
    Звичайний.
    Недоліки:
    Важкий корпус, послабляється браслет.

Вітаю. Нам дуже прикро,що у Вас склалося таке враження про годинник, адже годинник порівняно з іншими моделями має меншу вагу. Браслети та ремінці 16 мм є в вільному доступі та продаються в інтернеті.

• Марина Д***

Гарно виглядає

Недоліки:
    Не має з'єднання по блютузу.

Доброго дня! А Ви встановили додаток на Ваш смартфон?

• Марина

Годинник дуже гарний. Функцій багато. Тільки толку нуль. Максимальна віддаленість від телефону 50см. Це жах, за такі гроші і 50см. Телефон кладеш з права від себе, а годинник на лівій руці, все з'єднання зникає. Покладеш в кишеню з'єднання зникає. Весь час намагається приєднатися нічого в нього не виходить, але ні одне виходить дуже гарно, садити батарею телефону і собі.

Недоліки:
    Віддаленість від телефону 50см

Добрий день!Нам дуже прикро, що у Вас склалося таке враження про товар. У нас є безліч задоволених клієнтів та позитивних відгуків . Зверніться до Сервісного центру, контакти за посиланням:посилання.

• Олесь Д***

Будем сдавать назад этот брак

Переваги:
    Симпатичный
    Недоліки:
    Не работает динамик никто не слышит меня

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання - зверніться до Сервісного центру, контакти за посиланням:посилання