Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Оснащення для круглої печатки IDEAL 400R діаметр 40 мм з ковпачком Синій (400R Ideal синій)

Оцінка користувачів 4.55/5
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Кількість в упаковці: 1

Купували за виборкою серед товару, доступного на складі, бо потрібна була "на вчора". Вдруге як для наших потреб не взяли б: не міцна. Але для нечастого використання цілком підійде.

Переваги:
    ціна; функціїї виконує; швидка доставка
    Недоліки:
    не міцна

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання оснащення для круглої печатки Trodat 400R Ideal та залишили детальний відгук.
      Раді, що оснащення впоралося зі своїми задачами, а ціна та швидкість доставки виправдали Ваші очікування. Водночас шкодуємо, що міцність виробу не повністю відповідала Вашим потребам. Ця модель розрахована переважно на помірне та нечасте використання — саме для таких сценаріїв вона забезпечує оптимальне співвідношення ціни та функціональності.
      Якщо в подальшому передбачається інтенсивна щоденна експлуатація, у лінійці Trodat є моделі з підвищеним ресурсом, розраховані на більше навантаження, — за потреби будемо раді допомогти підібрати відповідний варіант. Також звертаємо увагу, що термін служби оснащення подовжується за акуратного зберігання та своєчасної заміни штемпельної подушки.
      Дякуємо, що обрали наш товар. Будемо раді бачити Вас знову та завжди готові відповісти на Ваші запитання!

• Володимир

Рекомендую.

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію. Нам приємно, що оснащення Trodat 400R Ideal Вам сподобалось.
      Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

• Тимур Г***

Добре працює сподобалось

Переваги:
    Добре працює сподобалось
    Недоліки:
    не має

Добрий день!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Нам приємно, що товар виправдав Ваші очікування й працює належним чином.
      Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

• Вадим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Bee4U. Колір: Чорний

Переваги:
    Швидко і недорого
  • Діана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Bee4U. Колір: Чорний

Все супер

• Олександр С***

Працює добре, зручна, компактна

• Андрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість в упаковці: 1

Не полінуся написати - все чудово! Працює без нарікань.
    А подушечка від Trodat просто чудова.
    Відбиток печатки став якісний, та відображає кожну дрібну деталь.

Переваги:
    СУПЕР )
    • Андрій Я***

Якщо кліше печатки не нове, то перед наклеюванням можна помити його декілька разів у миючому засобі та просушити, щоб очистити від старих чорнил та залишків ворсинок від бумаги.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Кількість в упаковці: 1

Хороша недорога клацалка. Пів року працює. Все чудово

• Роберт Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Кількість в упаковці: 1

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість в упаковці: 1

Заказал две оснастки , одна из двух пришла без штемпельной подушечки

Недоліки:
    Заборка заказа «как попало»
    • Ксена

так зверніться до підтримки Розетки

• Плутенко В***

Брал как не основную.

Переваги:
    Цена, будет работать, если ей деньги не зарабатывать а иногда использовать
    Недоліки:
    При такой цене их искать некорректно