Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Мікрофон hyperx hyper x solocast solo cast

Оцінка користувачів 4.74/5
на основі 152 відгуки
  • Відгуки про товар продавця I LOVE EAT
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: I LOVE EAT. Колір: Чорний

мікрофон і обслуговування сподобалося

Переваги:
    за свою ціну хороша якість звуку і якість матеріалів мікрофона хороша збірка мені для розмов з друзями хватає з головою чистий і дуже хороший звік товар прийшов щкивдко і в хорощому стані
    • Продавець  I LOVE EAT

Дякуємо за довіру

• Влад Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купувався цей мікрофон 3 роки тому, 2021 року.

За ці роки показав себе досить пристойно. Ніяких поломок, або чогось подібного не було, якість звуку просто на вищому рівні, досить чутливий, якість матеріалів дось хороша.

Верх мікрофону зроблений з металевої сітки, туди майже нічого не може потрапити, зверху є кнопка відключення звуку сенсорна, досі працює.

Внизу мікрофона є кріплення на 3/8- та 5/8 дюймів для штативів та стійок. Використвовував це кріплення, стоїть мікрофон досить міцно на ньому.

Купувався цей мікрофон для запису відео на ютуб, показав себе на вищому рівні, додаю відео прикладів.

Також записували на нього рекламні ролики для інстаграму, та просто в повсякденному житті

Тож ціна-якість на найвищому рівні!

Переваги:
    Якість звуку, матеріали, ціна, надійність, солідність, кріплення для штативу
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сделал АСМР обзор, возможно кто-то ищет себе бюджетный микрофон для АСМР стримов и тд, думаю сойдет. Пару минут видео можете глянуть промотать в середину видео, лишних шумов не слышно, шепот слышно хорошо.

• Найдьонов П***

в начале видео (нормальный голос без АСМР) велся тоже на хайпер икс соло каст, без обработок, только шумоподавление было включено в ОБС, а теперь представьте, что будет если добавить пропускной уровень шума, лимитер, компрессор? экспандер? конфетка!

• Тим П***

Спасибо,теперь я уверен в выборе.Кстати,прикольная маска)

Спасибо.

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сам микрофон четкий но ловит все левые звуки благо есть RTX VOICE что решает эту проблему

• Георгий Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На первых двух фото микрофон в день покупки. На втором фото спустя 2 недели использования. Мне понравилось звучание, но не понравилось то что ловит вибрации со стола, но я думаю это можно решить пантографом. Так же очень прекрасная цена для такого микрофона.

Переваги:
    Звучание, цена, сенсорная кнопка выкл/вкл микрофона, можно поставить на любой пантограф диаметром до 50 мм.
    Недоліки:
    Не очень удобная подставка, ловит вибрации со стола.
  • Володимир А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

дуже ок, іноді аж зʼявляється бажання записувати сумний реп про кохання

Переваги:
    гарний звук
    Недоліки:
    не зустрів
  • Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Топовый USB микрофон! Намного лучше фифайн. Очень доволен.

Переваги:
    Цена, звук.
    Недоліки:
    Много лишних звуков (решается покупкой стойки за 250 грн).
    • Владимир П***

а что за стойка можешь подсказать?

• Валентин Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже хороший мікрофон. Використовую для спілкування в Discord, І на пару з вбудованим в діскорд Krisp звук виходить дуже чудовий і без лишніх шумів (Не чутно мишки, клавіатури, лай собак за вікном, лай собаки в квартирі, хомяків бігаючих в колесах в тій самій кімнаті)

Дуже хороший варіант для тих хто багато спілкується і для них важливо щоб їх було добре чутно

Переваги:
    Гарно працює без фільтрів і павуків, Зручний сенсорний перемикач, Чудовий звук
    Недоліки:
    Можливо комусь буде завеликий, але до нього легко звикнути
    • Кириченко К***

Вітаю, Валентине, не підкажете яким пантографом користуєтесь?)

• Максим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Микрофон хорош, записывает отлично без помех. Очень чувствительный, что позволяет отодвинуть его подальше, плюс удобная кнопка мьюта.

Переваги:
    Качество сборки, дизайн, качество записи.
    Недоліки:
    Купил его за 1999 гривен, через 2 дня скидка в 600 гривен, обидно...
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

У свій час розглядав його, Fifine та Razer. Razer відпав відразу через ненадійність, а Fifine не взяв через якість звуку. Суб'єктивно на SoloCast звук краще.

За 3 роки користування мінусів по мікрофону не виявив

Рекомендую для людей які хочуть зовнішній мікрофон з якісним звуком (для проведення прямих трансляцій потрібно налаштувати фільтрами в обс та обов'язково взяти пантограф та павук з поп фільтром, бо навіть незначні стукання по столу він дуже добре захоплює і від цього нікуди не подінешся)

Переваги:
    Надійність, якісний звук, гарний вигляд, є можливість поставити на "павука" та пантограф. Через софт HyperX приходять оновлення не дивлячись на те що мій - не самої свіжої ревізії.
    Недоліки:
    Кабель Type-C комплектний через рік почав втрачати сигнал, замінив на інший.
    • Roman S***

На solocast звук кращий ніж на Fifine? Дальше можна не читати.

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купил давно. Пользовался для: записи видео, стримов и просто для звонков. Для записи видео и стривом, просто пушка. Очень качествыенный звук с хорошой слышымостью. Но если говорить про зовнки, то в дискорде меня, обычно, слышали тихо. И в тоже время, в тимс, в киллометре от меня микрофон и очень качемственно слышно. Так что грешу на дискорд и на их набор систем подавления шумов. Микрофон всем советую. Докупить крепление с поп-фильтром и просто пушка (ибо на стол очень чувствительно, сильно чувствует)

Переваги:
    Цена; Качество звука; Качество сборки
    Недоліки:
    В некоторых приложениях тихий
  • Євген О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший мікрофон, звук чистий. Укомплектованою стійкою не користувався, відразу купив пантограф, паук і попфільтер. Трішки ловить шум від системного але я це за недолік не рахую, так як системник стоїть на столі в декількох сантиметрах від мікрофону. І навіть так шум чути лише при записі, якщо добре прислухатись (Комп дуже шумний), друзі в діскорді його не чують.

Переваги:
    Дійсно крутий мікрофон, можна використовувати як для запису так і для стрімів, чітко звучать всі слова, настроювати його взагалі не треба, підключив і все готово.
    Недоліки:
    Їх немає
    • Владислав В***

Можете указать названия паука, понтографа и фильтра?

• Эрик Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Очень крутой микрофон! Не ожидал такого качества за эти деньги. На Ubuntu заработал из коробки. Только вот правда стоит сразу купить пантограф и паук, так как очень сильно ловит вибрации по столу.

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Вибрации при использовании родной подставки
    • Николай М***

Здраствуйте, какой пантограф и паук вы используете?

• Эрик Ж***

Здравствуйте. Пантографов много подойдёт, а паук нужен с диаметром до 54-55мм. В основном все идут до 50, но я нашёл вот такой - посиланняПаук универсальный держатель микрофона / антивибрационный подвес / Виброизоляционная подвеска

• Володимир П***

А какой пантограф брали, может есть ссылка?

• Гудименко А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Успел приобрести пока был в наличии. Увы, скидки на него не было.
    Голос передает хорошо, сенсорный mute удобное решение.
    Пока обкатываю, практикуюсь в Audition, планирую подкасты писать.
    Голос передает хорошо, но скорее всего надо будет пантограф докупать, чтобы разместить на уровне головы и избежать передачи звуков от поверхности стола.

Переваги:
    Type C, голос передает хорошо, компактный
    Недоліки:
    Улавливает стук по столу
    • Кирилл

Посоветую купить держатель для микрофона, звуки стучания по столу исчезнут

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Діда по скайпу стало чути краще, нажаль немає синхронізації зі слуховим апаратом.

Переваги:
    Чистий звук, фізична кнопка мюту
    Недоліки:
    Надто гарний
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Взяв для роботи, та звичайного спілкуванню по Діскорд. Мікрофон влаштовує, нюансів не помітив, у порівнянні з минулим Samson Meteor Mic звук не гірше, комусь навіть більше подобається, але однозначно цей мікрофон зручніший, регулюється у бік на 180 градусів, та кут нахилу у межах 30-45 градусів. Колеги та гравці не помічають особливого шуму від клавіатури чи миші, також не чули звук з динаміків ноутбуку, варто сюди додати що клавіатура не механічна.
    Можливість відключити мікрофон сенсорною кнопкою це можливість до якої треба ще звикнути, не може себе примусити натискати її для відключення мікрофону.

Переваги:
    Просто гарний мікрофон
    Недоліки:
    Не помітив
    • Сабир А***

Разве Метеор не лучше по качеству записи?)

• Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крутий мікрофон. Тепер друзі мене чують дуже добре. Це мій перший мікрофон такого рівня. До нього були тільки рарнітури. Він не великий, зручно розташовується на столі. Але головне те що він якісно передає звук.

Переваги:
    Висока чутливість, зручність підставки
    Недоліки:
    Не виявив
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Звук супер як для мене - для записів аудіокнижок, стримів, навіть асмр. Після записів, зроблених вбудованим в лептоп мікрофоном, слухати запис цього мікрофона - просто кайф. Шум фоновий невеличкий є, але audacity його підчищає. Один недолік - дуже чутливий. Треба в якомусь бункері записувати, щоб нічого зайвого не було чутно з сусідніх кімнат

Переваги:
    Звук - супер! Прост у користуванні
    Недоліки:
    дуже чутливий, все чує и записує
  • Артур К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Заказал микрофон по скидке , ни разу не пожалел. После родных наушников на razer kraken - просто небо и земля, не знаю как меня в дискорде друзья терпели раньше.
    Звук ловит отлично, даже на удалении 30 см слышно мен прекрасно. Кроме моего голоса ловит ещё и щелчки механической клавиатуры, но так как там кликающие свичи и стоит он прямо возле неё - претензии не к микрофону

Переваги:
    Отличный чистый звук, вес, легкое подключение, приятный вид
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Данил Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный микрофон, записывает звук максимально чисто. Касательно шумов - их нет. качество звука 10/10. Соотношение Цена - качество = HyperX. По сравнению с конкурентами как Razer - это небо и земля. У меня присутствует шум от компьютера, другие микрофоны его записывают и появляются шумы, с этим - их нет вообще. Рекомендую этот микрофон к покупке, теперь игроки в CS думают что я стример, мол микрофон топовый.

Переваги:
    Чистый звук, качество.
    Недоліки:
    Их нет
    • Владислав В***

А как он в дискорде? Чисто ли слышно? И ьоизко ли к нему надо говорить?

• Діана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Замовляли на подарунок, претензій не маємо, виконує свою функцію добре

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мікрофон супер, звук чистий, чіткий, користуюся вже 3 роки, нарікань по функціоналу взагалі ніяких.
    Якщо ставите на стіл, по столу краще не гупати, співрозмовники добре все почують))

• Оксана Б***

Підскажіть будь ласка яку прогу до нього краще скачати? І як відрегулювати звук бо в мене з мікрофону відстає ?

• Лілія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Если у вас есть возможность скачать по для микро советую к покупке, я более чем доволен покупкой

Переваги:
    очень класный микро за свои деньги, красивый
    Недоліки:
    много посторонних звуков и вибрации если не качать ПО по типу нвидиа броадкаст
  • Юра Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Для желающих войти в сферу подкастов, поучиться начитке и просто тренировке речи он очень даже подойдёт, сам взял для начитки уроков, отработал мне каждую копейку с самого старта.

Не скажу за гейминг и стримы, но для записи и обработки звука он хорош.

Переваги:
    Качество, цена, сборка
    Недоліки:
    Для меня их нет
  • Мария Г***

Отличный микро))

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Микрофон супер, дочь играет в разные онлайн игры на компе,слышимость отличная. Рекомендую!

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Цена не маленькая
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сенсорная кнопка вкл/выкл микрофона это шикарно. Вот бы еще сделали, что бы можно было убирать ярко красное мигание на более приглушенное...

Переваги:
    Толковая тяжелая вещь. Хорошо собран и красиво выглядит.
    Недоліки:
    Нет.
    • Андрей Х***

Посмотрите на офф сайте прошивки, там есть прошивка которая полностью убирает мигание если микрофон замючен сенсорной кнопкой.

• Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Был у меня петличный микрофон Boya, который ужасно фонил, ловил шумы и имел низкое качество звука. Решился приобрести этот микрофон. В двух словах - он шикарен. Купил, подключил в usb порт сзади корпуса и не пришлось даже корректировать громкость. Ни одного шума, звук идеальный. Стоя на столе может улавливать постукивания об сам стол рукой или чем-то ещё, но это я решил, просто поставив его на коврик для мыши, благо он у меня большой. Покупкой невероятно доволен. Советую)

• AРТЕМ д***

Вообщем я доволен покупкой

Переваги:
    Микрофон очень удобный,не занимает много места,у негр отличное звучание и цена
    Недоліки:
    Единственный минус ловит стуки со стола(надо брать пантограф)
  • Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Для связи по пойдет, для записи звука лучше выбрать другой

• Елизавета

Подскажите какой для звука

Представник бренду

Добрий день!
      Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Якщо Вам потрібен мікрофон студійного рівня, варто звернути увагу на HyperX ProCast.

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Работает отлично, звук хороший.
    Поставил на комп NVIDIA RTX Voice и теперь не слышно никаких лишних шумов, даже телевизора который находится в полтора метра от рабочего места.

Минус: мигающий индикатор, если его отключаешь через сенсорную кнопу, а так же, если выключил микро через неё и перезагрузился - не запоминает своё состояние.

Переваги:
    Компактный, хороший звук
    Недоліки:
    Не запоминает состояние (если отключал кнопкой) после перезагрузки
    • Сергей

А как вы его кнопкой отключаете? Вроде кнопка просто mute.

• Елизавета Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Микрофон отличного качества. Покупала мужу на подарок - он очень доволен! Чистый звук без искажений и помех, рекомендую!

• Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

за свои деньги это крутой товар

Переваги:
    Хороший звук
    Недоліки:
    нету
  • Оксана Л***

Сепер

• Колесник А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший микрофон. Множество комментариев что он сверх чувствительный я бы так сказал

• Артём Ж***