- Надя Г***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Чорний
Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Якісне пошиття, український виробник, відповідність розмірній сітці вказаній в оголошенні.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець HN
Надіє, дякуємо за 5 зірочок! Ваш відгук дуже важливий для нас! Ми молода компанія, яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам, купальників та аксесуарів. Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне HN, бажаємо самого найкращого! МИ Завжди поруч кожну мить! НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом"
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: S. Колір: Чорний
Плавки-шорти досить складно знайти, це дефіцит. Та ще й нормального дизайну, чорні, без якихось прикрас. Класно, що тут вони є!
- Переваги:
- Український виробник, плавальні шорти
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 5XL. Колір: Чорний
Плавки сподобались. Сіли добре. Сухі нічого не перетягують, мокрі не спадають
Розміру відповідають.- Продавець HN
Дякуємо за відгук
Раді, що вам сподобався купальник ODS! Наш бренд створює купальники для жінок будь-якої фігури (S–7XL) — комфортні, стильні й такі, що дарують сміливість
Дякуємо, що обираєте український бренд ODS
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Чорний
Товар Супер.
- Продавець HN
Наталя, дякуємо за 5 зірочок! Пишить в пошуку на Розетці "Хеппі неня" та слідкуйте за асортиментом, новинками та акціями т.м. Happy Nenia (Хепі Ненія) та ODS. HN- молода компанія,яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам, купальників та аксесуарів. Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне Хеппі Неню, бажаємо самого найкращого! МИ Завжди поруч, кожну мить!
НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом"
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Чорний
все добре, дякую
Дякуємо за відгук
Дякуємо, що обираєте український бренд ODS
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
На мою фігуру підійшли ідеально
- Переваги:
- Якісний матеріал, зручна модель
- Еліна Б***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Чорний
Плавки класні, зручні
- Марія Н***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 5XL. Колір: Чорний
на жаль низькі
- Переваги:
- якість нормальна
- Недоліки:
- низькі
- Ольга Я***Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Чорний
Замовила ці шортики в розмірі L на бедра 98 на подарунок. Мріяла що будуть вільно. Подивилася на товар, отримала легкий ступор. Дуже маленькі на вигляд. На еску будуть. Низенькі, не такі як на фото на моделі. Дубові. Практично не розтягуються.Підкладка біла всередині. І довжина на нозі коротка зовсім. См.2. Етикетка йшла окремо від виробу відірвана. Захист всередині на ластовиці зім'ятий, видно що мірялось не один раз. Приліпили косо- криво.Шви не рівні. Це просто насмішка була? Хотіли до топа танкіні в комплект. Труси- шорти краще звичайні замовлю в чорному кольорі.
- Переваги:
- Я не побачила переваг.Одне розчарування
- Недоліки:
- Не відповідають розміру. Не відповідають санітарним нормам
- Продавець HN
Нам прикро, що трапилася така ситуація. Дуже вдячні Вам за відгук, що Ви вказали на всі недоліки. Наші технологи зафіксували їх і ми обов`язково врахуємо їх у пошитті нової партії. Лекала вже переробили, враховуючи маломірність виробу. Також врахуємо побажання щодо еластичності тканини. Щодо естетичного вигляду виробу ми задали питання маркетплейсу, адже товар був придбаний зі складу Розетки і отримали наступну відповідь- "Згідно правил Розетки ми надаємо можливість перевіряти та приміряти всі товар перед купівлею в ТВ Розетка.Тому можливо, що пакування може мати сліди того, що товар відкривали.". ще раз перепрошуємо і докладемо всіх зусиль, щоб в подальшому така ситуація не повторилася.