Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Штатив для телефону фотокамери для зйомки трипод з пультом телескопічний для контенту

Код :  508319024
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Луцак В***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill

Прислали інший товар, який за вартістю менше і з іншими параметрами. Шкода витраченого часу.

• Алексей К***

Придбанням задоволений

Переваги:
    Товар цілком відповідає опису
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  TanSill

Добрий день, дякуємо за ваш відгук!
      Ми раді, що вам все сподобалось)
      Гарного вам дня)

• Дарья М***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill

Нормальный за эти деньги , все работает

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Выпала деталь как у предыдущего комментария после открытия трипода
    • Продавець  TanSill

Дякую за відгук! Ви дуже чітко описали свій досвід: товар у цілому відповідає ціні, є легким, але має проблему з деталлю. Це допоможе іншим покупцям зважити переваги й недоліки перед покупкою.

• Святослав К***

Хороший монопод, за тиждень користування помітив лиш 3 недоліки:

1. Зазначено на фото товару, що якщо низ кинути трипод вертикально вниз, то він відкриватиметься, щоб не травмувати пальці, на жаль це було складно.

2.Сама конструкція, що тримає телефон, не може добре вигинатись, а отже бувають кадри не з тим кутом і це важко вкорегувати.

3. Є деталь яка випала ще з самого початку при отримання товару, після того як найшов звідки то, то пробував причіпити її на місце, та воно мов відламалось. (Фото 1). Можливо так задумано, не знаю.

Переваги:
    Міцна конструкція, висота конструкції, опори
    Недоліки:
    Конструкція, що тримає телефон не добре вигинається, не знайшов як причипити камеру, не відкривається, коли вертикально його кидаєш (як показано на фото в оголошені)
    • Продавець  TanSill

Вітаємо, Святославе!
      Дякуємо, що поділилися таким детальним відгуком. Шкода, що трипод не повністю виправдав ваші очікування. Деталь, яка випала, та механізм відкривання повинні працювати належним чином, тому пропонуємо перевірити товар у відділі якості або замінити його. Якщо зручно, напишіть нам у Viber і надішліть фото/відео, щоб ми могли швидше допомогт

• Загорулько О***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill

Штатив дуже міцний та гарний. Продавець даже сплатив доставку НП, дуже гарний сервіс!

Вітаємо!

Дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Раді чути, що штатив міцний і гарний, а наш сервіс вас приємно здивував.
      Для нас важливо дарувати вам не лише якісний товар, а й комфортне обслуговування.
      Гарного користування і будемо раді бачити вас знову!

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill

Дуже зручна річ для зйомки. Штатив витримує телефон добре, не падає навіть на нерівній поверхні. Я використовую штатив для онлайн-лекцій, і це зручно, не потрібно тримати телефон у руках, камера на потрібній висоті.

Вітаємо!

Дякуємо вам за чудовий відгук!
      Раді чути, що штатив став для вас зручним помічником, особливо під час онлайн-лекцій.
      Нехай він і надалі служить надійною опорою для вашого телефону та робить навчання комфортнішим!
      Дякуємо, що обрали нас, і будемо раді бачити вас знову!

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill

Прийшов швидко, працює без проблем!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що все працює справно та доставка вас порадувала.
      Користуйтесь із задоволенням і звертайтесь, якщо буде потрібно — завжди на зв’язку!

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill

Класний штатив, доньці сподобався дизайн, виглядає стильно та молодіжно.

Вітаємо!

Щиро дякуємо за відгук! Раді, що штатив сподобався доньці — стиль і зручність завжди в пріоритеті! Користуйтесь із задоволенням!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill

Подобається, що штатив легкий і компактний. Брала його в подорож, зручно ставити будь-де і робити круті селфі.

Вітаємо!

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що штатив став зручним супутником у подорожі — легкість і компактність справді роблять його ідеальним для яскравих кадрів будь-де.
      Нехай усі ваші селфі будуть вдалими!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill

Особенно понравился пульт, очень удобно управлять камерой дистанционно. Я занимаюсь съёмкой коротких видео и использую трипод ежедневно. Это однозначно хороший выбор за свои деньги.

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що пульт і трипод виправдали очікування — справді зручно, коли все під рукою під час зйомок.
      Бажаємо натхнення і ще більше крутих відео!