Відгуки покупців про Машинка для стрижки собак та котів триммер машинки для грумінгу набір для стрижки домашніх тварин тварин VGR V-208

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Відгуки про товар продавця Kredo Lot VV
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV

Машинка супер, стриже чудово і з насадками також

• Продавець  Kredo Lot VV

Дякуємо Вам Наталія за позитивний відгук

• Светлана А***
    Відгук від покупця. Продавець: VAVITECH

Замовляла машинку кольором як на фото,відправили червону і нічого не сказали,навіть не пишуть що є машинки на вибір за кольором а просто відсилають яку хочуть людині,хоча по кольору вони продаються окремо Я її взяла і не повернула,хоча можна було вернути щоб продавець задумався,що треба відправляти те що продає чи людину попереджувати про якісь зміни.Написали що виправлять на сайті,дивлюся нічого не змінилося,жаль.

• Продавець  VAVITECH

Доброго дня. Ми клієнтам пишемо, що є червоні. І колір машинки для тварин не впливає на роботу. Якщо щось не влаштовує, звичайно можна відмовитись при отриманні. Але вони дуже гарної якості) Дякуємо за коментар)

Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Все чудово, завдяки цій машинці нарешті змогли вистригти ковтуни, які наша довогошорсна кішка собі наробила з хутра, яке у неї аномально на зиму 2025-26 виросло.

До того намагалися стригти Ровентою чоловіка - не брала нормально. Ця - взяла.

P.S. до грумера возили, вона його подряпала і він запропонував заспокійливим її накачати, ми відмовилися, бо це спершу з лікарем треба порадитися, а не на око. Пфф..

Переваги:
    все
    Недоліки:
    нема
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Дуже задоволена покупкою! Машинка стриже дуже добре, працює тихо та зручно. Леза гострі, шерсть не смикає, результат акуратний. Окремо хочу відзначити якісне пакування та гарний зовнішній вигляд товару — все прийшло ціле й охайне. Повністю відповідає опису. Рекомендую до покупки!

Переваги:
    Добре стриже
    Тиха в роботі
    Гарний дизайн
    Якісне пакування
    Зручна у використанні
    Відмінне співвідношення ціни та якості
    Недоліки:
    Поки не помітила.
  • Катерина Г***

Класс

• Малашина А***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Машинка супер, найкраще чим користувалася із бюджетного сегменту. Швидко і якісно постригла дуже волохату собаку, заряду батареї вистачило без проблем

Переваги:
    Ціна і якість
    Недоліки:
    Жодних
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Гарна та зручна машинка. Вже випробувала, добре стриже

Переваги:
    Легка, добре стриже
  • Таїсія
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Дуже неоднозначні емоції на рахунок покупки даного товару.
    Почалось з того, що після замовлення зателефонувала продавець, і сказала що немає зараз даного, тобто замовленого мною кольору, є тільки червоний, його можемо відправити, на що я запитала фото, й мені відправили його, я тут же відмовилась від червоного і запитала коли буде зелений, відповіли що можливо до вечора й буде , або вже завтра….і далі саме цікаве, через хвилину в статусі замовлення вже було написано що товар комплектується, ще декілька хвилин і вже запис що передано в службу доставки, а через 2 години вже був запис що товар доставляється. Підсумую. Продавець хотів втюхати товар, який не користується попитом, інакшого пояснення, де міг взятись неіснуючий товар за хвилину, в мене немає. В підтвердження своїх слів додам скріни переписки та статусу замовлення.

Щодо самої машинки, трохи засмутилася, не знаю мʼяку шерсть яких тваринок стригли з насадками (читала в відгуках про це), але мʼякуню, тонку шерсть моєї персидскої красуні, не бере машинка, спустилась я вже до самої мінімальної, і все рівно, намучилась, зняла насадку, і тут все ок, йде як по маслу, не щипають ножі шкіру (що є великим плюсом), але ж з перса робити сфінкса у мене задача не стояла ((
    Насадки, до речі, не якісні, внутрішні їх зубці тоненькі дуже, і якщо десь ковтунець, то запросто зуб зламати можна.
    Прийшла в якісному, симпатичному пакуванні, тут без будь-яких зауважень, і заряд 100%.

Переваги:
    Сама машинка на вигляд якісна, якісний пластик, колір гарний, підсвітка
    Недоліки:
    Не стриже мʼяку, довгу шерсть, якщо використовувати насадки.
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Супер машинка. Тиха, стриже класно, батарея тримає також добре. Швидко відправили. Дякую

Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Користувалася кількома машинками для стрижки йорка. Ця машинка поки найкраща. Сподіваюся що прослужить довго

Переваги:
    Надовго вистачає заряд, вартість, гострі леза
  • Виктория Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Просто бомба. Подстригли всех, и котов, и собак. Спасибо за быструю доставку, за качественный товар.

Переваги:
    Лэд-экран с зарядом батареи, острые лезвия, быстрая доставка
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Лезо затупилось буквально після 5 стрижок і купити запасне нереально. Його просто ніде немає. Зря викинути гроші

Переваги:
    Недоліки:
    Швидко вийшла з роботи
  • Марта Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Я задоволена на всі сто. Кіт завальцьований одним ковтуном на всю спину. Машинка справилась ідеально. Підсвітка - кайф. Машинка прийшла заряджена.

• Настя С***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Дуже зручна,тиха, маневрена машинка. Брали для домашнього користування, стригти йорка. Класно справляється великий + що є ліхтарик

Переваги:
    Зручна,тиха, легка
    Недоліки:
    Поки не помітили
  • Інна А***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Дуже сподобалося. Доставили за три дні.

Переваги:
    Не гучна, зручна у використанні
    Недоліки:
    Іноді зажовувало шерсть між лезами(тваринці було неприємно)
  • Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Купувала 2 роки назад. Користуюсь чисто у домашніх умовах для свого собаки. З шерстю йорка справляється гарно, заряду вистачає на довго. Олія для змащування досі ж. Дуже зручно, що є підсвітка. Достатньо багато насадок. Мені бракує лише такої, на які можна змінювати довжину, не знімаючи (але то вже додаткові потреби). І точно тихіший, принаймі зі звичайним тримером у порівнянні, суттєво тихіший.
    Я задоволена покупкою. Серед іншого, дуже привабливий і приємний дизайн з якісним пакованням і коробкою для зберігання.

Переваги:
    Потужність, кількість насадок, дизайн, тихіше працює, підсвітка
  • Микола Т***

Тільки отримав,все працює перевірив

• Владлена П***

Качественный товар. Рекомендую

Якісний

Переваги:
    Гарно стриже
  • Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: Terra

Без насадки стриже добре, з насадкою трохи туго але пострихти можна. Поякості виготовлення і функціоналу все добре.

• Татяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Terra

Машинка супер, постригли свою красуню за годину и ще залишилось 70% заряду. Покупкою задоволена, рекомендую для дома супер. Продавцю окремо велике дякую

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Terra

Очень классная машинка ,пришла целая и в полной комплектации,в классном паковании,как очень дорогой товар
    Скорость комуникации и отправки просто сумасшедше быстрая ,вчера заказала ,а сегодня уже забрала
    Спасибо продавцу

• Тетянка
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Стриже гарно. Питання де можна купити запасні леза до неї?

Переваги:
    Сподобалась.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Оля О***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Первого заряда хватило очень долго, вот спустя почти 4мес разрядилась в 0%, и каково было мое огорчение, что машинка просто не заряжается свыше 20%! Я очень расстроена ведь бреет она очень хорошо но побрить собаку 3раза и чтобы сдох акум это печаль

• Кирилл

А інструкцію хоч раз читали? Може треба було спочатку повністю зарядити пристрій, та не залишати в шухляді розрядженим. Це вбиває будь-яку батарею, не тільки цієї машинки.

• Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Собаки довольны ,спасибо

Переваги:
    Тихая
    Недоліки:
    Пока нет
  • Наталя Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Придбала машинку для стрижки собаки — просто супер! Дуже зручна у використанні, тиха, довго тримає батарею, не лякає тварину, стриже акуратно й швидко. Якість на висоті, повністю задоволена покупкою. Рекомендую всім власникам чотирилапих друзів!

Переваги:
    Довго тримає батарею, підходить для шерсті мальтіпу
  • Ірина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Машинка супер,стриже дуже добре і дуже швидко,рекомендую

• Костянтин П***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Товар нормальний але продавець стрьомний

• Продавець  LoveMarkets

Доброго вечора Костянтин. Підкажіть, будь ласка, чому у Вас склалась така дивна думка стосовно нас?

• Катя К***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Щойно забрала машинку, на вигляд чудова, упакована гарно,як стриже поки ще не знаю бо песик вже підстригся,але перевіряла на іншому доволі гострі леза,стриже, прийшла повністю заряджена, окремо дякую продавцю.

Переваги:
    Зручна(не тяжка),працює доволі тихо, леза гострі.
    Недоліки:
    Поки не виявила
  • Альона К***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Дуже гарна машинка вже провели випробування нам все сподобалося. Дякую

• Кристина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Очень классная машинка! Качественный товар лезвия острые, батарея супер, долго держит заряд после одной стрижки разрядилась всего на 10%, много насадок, ещё в комплекте удобная и качественная расческа, рекомендую данный товар и магазин! Отправили очень быстро!

Переваги:
    Качество супер
  • Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: N'ОК

Не знаю чому так багато схвальних відгуків, кота подерла, але не підстригла. Де хоче - бриє де більше шерсті- не бриє. Не задоволена взагалі

• Владислав К***

Тільки плюси!

• Юля П***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Машинка супер, в нас пес породи Шитцу, підстригли за 1 годину машинка розрядилась тільки на 20%. Рекомендую.

Переваги:
    Легка, показується рівень заряду акумулятора, та рівень змазки мезанізмів
    Недоліки:
    Відсутній блок для заряду від мережі але це найменша з проблем
  • Светлана О***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Гарна машинка, Справилася з ковтунами в кота.

Недоліки:
    Жалію, що не купила раніше.
  • Ольга А***
    Відгук від покупця. Продавець: SHOPonM

Дуже хороша машинка, з шерстю той-пуделя впоралась гарно. Не можу сказати, що безшумна, але не вібрує, песик не боявся. Насадки знімаються/одягаються легко, нічого не треба "відщолкувати", а отже пластик не відвалиться. Кріпиться у той же час надійно, не злітає. Сама по собі легка, рука не втомлюється. Задоволена, рекомендую!

Переваги:
    Легка, надійна, проста у використанні, приємна ціна.
    Недоліки:
    Поки що не виявлено
    • Продавець  SHOPonM

Дякуємо за ваший відгук!