- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 29" x 1.9-2.35
Велокамера жахлива невстиг добре накачати а вона вже вистрілила
- Переваги:
- Недоліки:
- Важке накачавання, слабкий матеріал
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 29" x 1.9-2.35
Написав продавцю про їх помилку, а мені відповіли щоб я відправив назад і в продовж 14 днів ЕКСПЕРТ проаналізує і дасть висновок чи буде повернення чи заміна!
Я вже 10 разів встиг замовити в нормальному магазині, тому що немає часу на такі повільні рішення.
Не рекомендую продавця, дно
Повертати не буду, бо немає часу на це (йти в магазин, чекати на рішення) і грошей не треба,- Переваги:
- Недоліки:
- Чекав відправки тиждень. Прийшла камера зі звичайним ніпелем.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 29" x 1.9-2.35
Ok
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" 700 x 35-43C
Шукаю нову.
- Недоліки:
- Почав накачувати і пружина злетіла з ніпелю, потрібно брати з нормальним золотніком..
- Alex R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" 700 x 35-43C
Товар якісний, доставка швидка...
Але туту ніпель.... вау ...
Пришлось поставити старі камери, але прикупив переходніки... Наступного разу поставлю.... - Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" 700 x 35-43C
Поставил камеру, накачал ручным насосом, покрышка была полутвердая, через пол часа раздался выстрел разорвало в районе соска. Разрезал на две части, решил использовать для крепления спиннинга завязал петлю при затягивании узла порвалась. Выкинул, забыл)))
- Переваги:
- Недоліки:
- Один
- сергей х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 29" x 1.9-2.35
Все добре стала добре повітря не виходить
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 29" x 1.9-2.35
Усе добре, треба враховувати, що престо нерозбірний