- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий
Красивый и целый круг. На море отлично лежала на нём)
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Бірюзовий
На даний момент ще не вдалося використати товар. Тому поки що оцінка лише за доставку і швидкість виконання замовлення. Дякую.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий
Гарний колір, прозорий помаранчевий
Коло якісне!- Переваги:
- Швидко доставили
- Недоліки:
- Альвіна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий
Чудовий
- Переваги:
- Для дитини 7 років чудово
- Недоліки:
Представник брендуКористуйтеся із задоволенням!
Дякуємо, що обрали INTEX
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий
Купили для поїздок на море. Вже було перше тестування. Дитина задоволена,сама легко надуває. Колiр дуже красивий,на водi тримає добре.
- Переваги:
- Недорогий,красивий,компактний
Представник брендуПрийміть наші щирі подяки за ваш відгук! Ми щиро раді, що наша продукція виправдали очікування і Ви поділилися своїм позитивним досвідом. Ваші детальні коментарі роблять нас ще більш рішучими у нашому розвитку. Ваш вибір нашої компанії є найвищою нагородою для нас. Ми обіцяємо зберігати високі стандарти та радувати Вас при кожній покупці.
Дякуємо, що обрали INTEX
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий
Невірно вказано характеристики - максимальне навантаження 40 кг
Представник брендуДоброго дня,
Дякуємо за Ваше повідомлення.
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Салатовий
Отличный круг
- Продавець EFFECT
Дякуємо за ваш відгук
- Аня С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий
Отличный круг, яркий и дети очень довольны.
- Переваги:
- Для детей от10 лет и взрослому подходит
- Недоліки:
- Алена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий
Хороший круг, быстрая доставка.
- Ангеліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий
За ті гроші беріть, не пошкодуєте. Коло велике підійде як для дитини так і для дорослого.
- Переваги:
- Ціна, розмір
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Іра М***
Діаметр отвору 76см, чи всього кола?
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий
Качественный круг!
- Переваги:
- Дешовый.
- Недоліки:
- Нет.
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий
Круг класний Дитина щаслива)
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Рожевий
Хороший надувной круг, качество радует
- Переваги:
- Дешевий
- анна д***Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий
прочный круг, брала ребенку 9 лет,даже с запасом будет,видно из далека ,т.к. очень яркий цвет!
- Переваги:
- ЯРКИЙ ЦВЕТ
- Bogdan A***Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Бірюзовий
Круг отличный!!!
- ВероникаПродавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Бірюзовий
Несколько лет пользуемся этим кругом, нареканий в использовании нет. Замечательный силикон не боится даже ракушек. Катаются все, от ребенка, до подростков. Швы очень хорошо спаяны, легко надувается и без насоса. В транспортировке занимает минимум места.
- Переваги:
- Прочный
- Андрей А***
Подскажите, а какой внутренний диаметр круга?
- KenetyПродавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий
ХОЧУ ЗАМОВИТИ ЕЛЕ НЕ ЗНАЮ ВНУТРІНЬОГО ДІАМЕТРУ ПІДСКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА)
Эксперт RozetkaДоброго дня, Kenety. Внутрішній діаметр - 22 см.
- ІсломПродавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Бірюзовий
Круг отличный брал для моря мнепонравилось
- Андрей С***Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 76. Колір: Жовтогарячий
Нормальний круг за свої гроші
- Переваги:
- Виконує свою функцію на 100%
- Недоліки:
- Не знайшли.