Відгуки покупців про Кліпсатор, скобообтискний інструмент та 100 скоб

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: crello

Товар по пришёл быстро,, плохо, что без инструкции, еле разобрался. В действии ещё не проверял. В целом доволен, продавца рекомендую.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Сергій П***

Вітаю.
    Доповнення до мого попереднього відгуку.....продавець зв'язався і надіслав недостаючі 100 скоб безоплатно та з доставка за його рахунок. Дякую. Приємно. Прийшло швидко. Сервісом магазину задоволений та рекомендую. Девайс вже працює та показав себе на %. Результат на фото.

Переваги:
    Відправили швидко та безоплатно надіслали недостаючі скоби. Девайс працює.
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  crello

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук. Ще раз приносимо вибачення за нашу помилку. Користуйтесь із задоволенням!

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: crello

Магазин оперативно зв'язався і надіслав недостаючі 100 скоб безоплатно. Прийшло швидко. Сервісом магазину задоволений.

Переваги:
    Магазин безоплатно відновив повну комплектність за описом (надіслали недостаючі скоби)
    • Продавець  crello

Дякуємо. Ми завжди стараємося оперативно реагувати на такі ситуації й дуже вдячні за Ваше розуміння.
      Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: crello

Як і в попередньому відгуку від покупця: ксіпсатор прийшов без скоб, які заявлені в опису..... Жалко та прикро.
    Сам девайс ніби добротний, далі буде видно.

Переваги:
    Відправили швидко
    Недоліки:
    Відсутність скоб
    • Продавець  crello

Доброго дня!
      Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Ми обов’язково перевіримо інформацію щодо відсутніх скоб. Якщо підтвердиться, що в комплекті їх дійсно не було, ми відправимо їх Вам за наш рахунок.
      Перепрошуємо за незручності та дякуємо за ваш відгук!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: crello

Кліпсатор прийшов без заявлених 100 скоб.
    Прикро...

Переваги:
    Сам кліпсатор
    Недоліки:
    Відсутність скоб, заявлених в описі товару
    • Продавець  crello

Доброго дня, вибачаємось за непорозуміння, наш менеджер зателефонує Вам для вирішення цього питання!