- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: crello
Товар по пришёл быстро,, плохо, что без инструкции, еле разобрался. В действии ещё не проверял. В целом доволен, продавца рекомендую.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: crello
Вітаю.
Доповнення до мого попереднього відгуку.....продавець зв'язався і надіслав недостаючі 100 скоб безоплатно та з доставка за його рахунок. Дякую. Приємно. Прийшло швидко. Сервісом магазину задоволений та рекомендую. Девайс вже працює та показав себе на %. Результат на фото.- Переваги:
- Відправили швидко та безоплатно надіслали недостаючі скоби. Девайс працює.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець crello
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук. Ще раз приносимо вибачення за нашу помилку. Користуйтесь із задоволенням!
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: crello
Магазин оперативно зв'язався і надіслав недостаючі 100 скоб безоплатно. Прийшло швидко. Сервісом магазину задоволений.
- Переваги:
- Магазин безоплатно відновив повну комплектність за описом (надіслали недостаючі скоби)
- Продавець crello
Дякуємо. Ми завжди стараємося оперативно реагувати на такі ситуації й дуже вдячні за Ваше розуміння.
Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: crello
Як і в попередньому відгуку від покупця: ксіпсатор прийшов без скоб, які заявлені в опису..... Жалко та прикро.
Сам девайс ніби добротний, далі буде видно.- Переваги:
- Відправили швидко
- Недоліки:
- Відсутність скоб
- Продавець crello
Доброго дня!
Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Ми обов’язково перевіримо інформацію щодо відсутніх скоб. Якщо підтвердиться, що в комплекті їх дійсно не було, ми відправимо їх Вам за наш рахунок.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо за ваш відгук!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: crello
Кліпсатор прийшов без заявлених 100 скоб.
Прикро...- Переваги:
- Сам кліпсатор
- Недоліки:
- Відсутність скоб, заявлених в описі товару
- Продавець crello
Доброго дня, вибачаємось за непорозуміння, наш менеджер зателефонує Вам для вирішення цього питання!