Відгуки покупців про Контейнер диспенсер об'ємом 3,5 л з дозатором для води, лимонаду та соку (білий)

Код:  509193339
Оцінка користувачів 4.53/5
  • Відгуки про товар продавця JuliShop
  • Анастасія В***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Білий

Для мене це знахідка. Замість того, щоб зберігати декілька пляшок напою в холодильнику, просто залити сюди. І місце з'являється, і напій охолоджується

Переваги:
    Зручно
    • Продавець  JuliShop

Добрий день, Анастасіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Татьяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Білий

Не купуйте.дуже поганий протікає.шкода грошей

Переваги:
    Недоліки:
    Протікає
    • Продавець  JuliShop

Нам щиро прикро, що у вас склалося негативне враження від придбаного товару.
      Ми розуміємо ваше розчарування — це неприємно, коли річ не виправдовує очікувань.
      Однак, дозвольте зазначити, що причина протікання може бути технічною: найчастіше проблема виникає через нещільно закручений краник для подачі рідини. У таких випадках достатньо щільно зафіксувати кран, і проблема зникає.
      Якщо ж рідина протікає не з крана, а з корпусу самого контейнера, найімовірніше, сталося пошкодження під час транспортування. У такому разі ми готові розглянути звернення щодо обміну або повернення товару.
      Будь ласка, зверніться до нас з уточненням деталей, щоб ми могли якнайшвидше допомогти вам у вирішенні цієї ситуації.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 2.7

Прикольна штука, особливо коли діти, щоб не розливали з бутилки.
    Рекомендую

• Продавець  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи.

• Вадим Б***

Приїхало швидко. Працює гарно!

• Ірина Д***

Брала дітям на дачу такий лимонадник. Все чудово. Їм дуже подобається пробігати до столу та нажимати на краник і наливати в чашку водичку..))) Лимонадник просто чудовий. Дякую

• Ольга Т***

Дуже сподобався! Швидко доставили і все ціленьке)

Переваги:
    Якість хороша
  • Аліса К***

Все приїхало швидко, ціле

• Оксана Б***

Дуже гарний лимонадник. Все чудово працює

• Людмила В***

Всё предельно просто и ровно то, что мы от него ожидали. Ни больше, ни меньше.

Переваги:
    Дёшево и сердито.
    Недоліки:
    В посылке вообще нет намёков на объём контейнера, что привело к замешательству, не ошиблись-ли.
    • Продавець  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!!

• Юлианна Л***

Замовлення відправили швидко, товар запакований добре, покупкою задоволені, все відповідає опису.

• Сергей Г***

Товар відповідає опису. Менеджер спрацювала оперативно . Молодці!

• Євген Т***

У літнб сепку дуже допомагає.

Переваги:
    Недорого і дієво.
    Недоліки:
    Трохи тік краник, але закрутив міцніше і ніби все гараздю
    • Продавець  SAM groupe

• Тетяна Ш***

Лимонадники доїхали швидко, це плюс.
    Але якість товару погана. Залила, та поставила в холодильник зранку, ввечері прийшовши з роботи обнаружила, що все витікло...через стики дна певно погано пропаяні

Переваги:
    Недоліки:
    Дно тече
    • Продавець  SAM groupe

Вітаю
      Зверніть увагу, що в комплекті йдуть гумки, ущільнювачі їх потрібно впорядкувати по центру крана.
      Течити кран не буде.
      Якщо буде потрібна консультація, звертайтесь, ми на зв'язку!

• Оксана К***

Відправили швидко. Лимонадник доїхав неушкодженим, дуже зручний в користуванні, компактний.

• Игорь Ц***

Хороший лимонадник,понравился

Переваги:
    Удобно

Дякуємо Вам за відгук!
      І високу оцінку нашої роботи!