Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Парфумований гель для душу Famirel Intensive Hydrating Essence №2 300 мл

Оцінка користувачів 2.3/5
на основі 4 відгуки
  • Тетяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл

Гель не сподобався,очікувало більш приємніший запах,пінится добре.

Тетяно, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам прикро, що аромат гелю не виправдав ваших очікувань. Сприйняття ароматів дуже індивідуальне, тому сподіваємося, що серед інших засобів Famirel ви знайдете варіант, який вам сподобається більше.

• Юлия О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл

Очень странный якобы парфюмированный гель ,который ничем не пахнет.Я как бы ради аромата и приобретала .Разочарование

Недоліки:
    Без запаха.Обычные гели и то сильнее пахнут

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
      Формула гелю залишається незмінною, і аромат розкривається переважно під час використання, особливо в душі під теплою водою. Сподіваємось, інші засоби Famirel зможуть приємно вас здивувати.

• Інна Д***

Очень нежный приятный запах

Переваги:
    не сушит
    Недоліки:
    слабый запах

Доброго дня. Дуже дякуємо за відгук)

• Екатерина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл

Гель не сподобався повністю! Немає зовсім нічого общего з описом товару, парфумерним його зовсім не можна назвати, так як він практично немає запаху ніякого! О том що на тілі залишається запах тем паче, даже в душі не залишається після нього аромату ніякого! Зволоження також не дає. Дуже не задоволена

Недоліки:
    Цена занадто висока, а збігу с характеристикою 0!

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, він дуже важливий для нас. Нам шкода, що гель не виправдав ваших очікувань.
      Ми завжди прагнемо надавати максимально достовірну інформацію про наші товари, але сприйняття аромату та ефекту може бути індивідуальним для кожного. Щодо зволоження та аромату, можливо, вам підійде інший продукт із нашого асортименту – будемо раді допомогти вам підібрати щось, що краще відповідатиме вашим уподобанням.