Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Потужний електричний фарбопульп HVLP Wagner Flexio W590 : 630 Вт, мах. подача – 500 мл/хв

Оцінка користувачів 4/5
  • Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MTOOLS

Не плохой краскопульт. Справляется даже с густой краской. Есть недостаток, быстро забивается фильтр

• Виталий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

взял для ребят которые у меня работают. нареканий от них нет. намного лучше чем валиком.

Переваги:
    красит хорошо
    Недоліки:
    дороговат
  • Антон П***

Прислали не оригинальный Wagner w590

• Продавець  MTOOLS

Шановний Антон Пономарьов,
      Ми висловлюємо щире співчуття у зв'язку з непорозумінням, що виникло під час покупки краскопульта Wagner W590 у нашому магазині MTOOLS. Нам дуже шкода, що ви відчули сумнів щодо оригінальності товару.
      Хочемо запевнити вас, що всі наші продукти є абсолютно оригінальними. У випадку з Wagner W590, дійсно, виробництво цієї моделі було перенесено до Китаю, але це не впливає на якість чи автентичність продукту. На жаль, виробник не завжди вчасно інформує дистриб'юторів про такі зміни.

• Продавець  MTOOLS

Ми розуміємо ваші побоювання і хочемо запропонувати вам всю необхідну документацію та сертифікати, які підтверджують оригінальність товару. Ми цінуємо кожного нашого клієнта та завжди прагнемо забезпечити високий рівень задоволеності покупок. Сподіваємося, ця інформація допоможе вирішити ваші сумніви та відновити довіру до нашої компанії.

З повагою,
      Команда MTOOLS

• Горлов В***
    Продавець: MTOOLS

Можно ли использовать молотковую краску и будет ли эффект?

• MTOOL

Эту модель запросто можно использовать с молотковой краской! сама молотковая краска дает эффект!

• Вячеслав С***
    Продавець: Rozetka

Очень доволен. Быстрая доставка. Качественный инструмент. Гарантия. При работе себя показал класс. Результат ожидаемый.

• Денис М***
    Продавець: MTOOLS

Коплектація лише те що зазначено на сайті чи повна? :

Сам аппарат (компрессор) Flexio W590,
    Распылительная насадка I-Spray с бачком 1,3 л (для густых настенных красок),
    Распылительная насадка с бочком 0,8 л (для любых жидких материалов),
    Чемоданчик для удобного хранения и транспортировки краскораспылителя,
    Бумажная воронка (для удобного заливания краски в бачок),
    Палка-мешалка,
    Запасные воздушные фильтра для электродвигателя,
    Запасное сопло I-Spray вместе с сальником (для насадки с бачком 1,3 л),
    Запасной сальник (для насадки с бочком 0,8 л),
    Силиконовая смазка,
    Руководство по эксплуатации (на украинском языке),
    Гарантийный талон.

• MTOOL

Именно такая комплектация как Вы написали!!!

• Евгений
    Продавець: Rozetka

у меня такой же только производитель китай в чем разница цена такая же