Відгуки покупців про Акумуляторна ланцюгова пилка гілкоріз Техас TAOE-S4: з АКБ 20V 2шт-2Ah, 2 шини і ланцюги по 100/150мм
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна пилка,чудово пиляє і 7-8 см діаметр.Жінкам також рекомендую.Треба купляти ще акумулятор та ланцюг,якщо пиляти багатенько.
- Переваги:
- Легка,невелика, виконує свої функції.
- Недоліки:
- В комплект не доклали масло.
- Валерій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Радий появі такої помічниці в своєму побуті.
- Переваги:
- Пиляє добре, коштує недорого, займає небагато місця, сервіс присутній, ця мініпила перетворює клопіт на справу декількох хвилин.
- Недоліки:
- При такій ціні хочеться не шукати недоліки, а піти ще підрізати пару дерев)
Представник постачальникаДоброго дня Валерію.
Дякуємо Вам за вибір і високу оцінку акумуляторної ланцюгової пили від Техас. Дуже приємно чути, що Ви задоволені роботою міні пилою та знайшли час поділитися своїми позитивними враженнями.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримав і зразу ж протестував. В комплекті дві розміри шини. Перед використанням змастив оливою шину та ланцюг, відрегулював натяг винтом, встановив акб. Трошки попрацював га холосту переконавшись що інструмент працює і ланцюг ходить без перешкод. Далі попиляв трохи гілок, приємно здивувала мене швидкістю різу, ланцюг гострий, різав в основному тоненькі , зрізав декілька гілок приблизно по 5 см, так само все без проблем.
Класна річ для саду, можна вилізти на дерево та попідрізати зайві гілки. Звичайно потрібно час від часу змащувати ланцюг для його нормальної роботи. Класно що є кейс для інструменту, по відгуках пишуть що акб з завищеними показниками, можна докупити ще одного такого ж для довшої роботи.
Виявив одну незручність, я лівша, тому кнопку яку треба затиснути щоб вмикнути пилку незручно включати, та трохи затуляє обзор двигун коли ріжиш, тому могли б якось робити універсальну кнопку для користування в будь якій руці.- Переваги:
- Легка, невелика, потужна, добре ріже гілки різних розмірів, є кейс для переноски та зберігання
- Недоліки:
- Гайка затиску шини без тефлонового кільця що може при вібрації спричинити розкручування деталі. Незручно для ліворукого користувача,вмикати придохраняючу кнопку приходиться правою рукою.
Представник постачальникаДоброго дня Ярослав.
Дякуємо Вам за розгорнутий відгук та зауваження. Щодо кнопки блокування так, на жаль в цій моделі було реалізовано саме в такому форматі як ви описали. В нашій лінійці акумуляторних пил є моделі, що мають двосторонню кнопку блокування, що додає зручності у користування будь-якою рукою.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом застосовую на дачі дуже допомагає
- Переваги:
- Ціна та якість.
- Недоліки:
- Відсутнє змащення ланцюга
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отже! Це мій перший коментар за дуже дуже багато часу, та і взагалі вважаю що коментарі можно писати тільки погані.
Придбав собі цю пилку, акумулятор заряджався десь три години, пропрацював десь годину на гілках 3-6 см. Добре це чи погано кожен вирішує сам. Хочу нагадати що це інструмент для саду і він не професійний, тому не треба очікувати що він буде працювати кожен день з ранку до ночі. Якщо поділити комплектуючі на гроші, то буде зрозуміло що це дуже вигідна пропозиція. Наприклад ( Кейс 100грн, акумулятор 600грн, дві шини по 100грн , два ланцюги по 100грн, зарядний пристрій 100грн і що цікаво це ціна за саму пилку як пристрій)
За ці гроші це дуже вигідна комплектація- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Об'єм акумулятора
- Мар'ян Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тиждень активного користування, все ок.
Питання: де у нього відсік для масла?, не можу знайти, змащую безпосередньо ланц.
Представник постачальникаДоброго дня Мар'ян.
Дякуємо за запитання. В даній моделі немає бочка для олії. Ланцюг змащується олією з зовнішнього джерела.
- ІГОР Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки все нормально
- Федір З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальна пилка при перевірці все працює.
- Переваги:
- Компактна мені сподобалося в роботі покаже.
- Недоліки:
- За таку ціну не помітив.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримав 09.06.2025, купив Тестю на "День Батька" Для роботи по саду та і в цілому для дачі. Ціна сподобалась і комплектація. Дивився огляди, пиляє добре. Подарую тестю, протестуємо, додам відгук. Можливо хтось скаже нема змащення цепки, я думаю це не проблема, положити маленький фанфурік з маслом в кейс. Акумулятор 308г в принципі не важкий, але і не пустишка, сподіваюсь відповідає заявленій потужності. Трошки слабеньке зарядне, але думаю Нон-Стоп пиляти ні хто не буде, тому буде встигати заряджатись. Що не сподобалось фото трохи не відповідає дійсності на Розетці, нема кожуха на шину, на фото є. Ціна)) Пилка ще подешевшала((Ну це звичайно +, але жабка квака)). Не став займатись поверненням, щоб типу перезамовити, бо брав не один товар, і ця історія не варта тих 61грн)) І незаповнений гарантійний талон, розумію що типу чек, але у виробника написано заповнений гарантійний талон і чек. І ще не зрозуміло скільки на що гарантія, пишуть 3роки.....але сподіваюсь не згодиться)
- Переваги:
- 2 шини, 2 цепа, кейс.
- Недоліки:
- На фото є чохол для шини, насправді нема. Не заповнений гарантійний талон
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цікава штучка для дому!
Представник постачальникаДоброго дня Людмила.
Дякуємо Вам за відгук та оцінку придбаної акумуляторної пили від ТехАС.
- Олег Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовую цю пилу для дрібних ремонтних робіт у гаражі та на подвір'ї. Компактна, не займає багато місця, і не потрібно постійно шукати розетку.
- Переваги:
- мобільна, компактна.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував батькові для саду. Він пилою залишився задоволений. Купив ще запасний посилений АКБ цього ж бренду. Пиляє дуже добре, головне не забувати змащувати цеп.
Представник постачальникаДоброго дня Антон.
Дякуємо за розгорнутий відгук, приємно чути що, Ви задоволені придбаною пилою TAOE S4
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив для дачі.Комплектація за описом. На точці видачі " Розетка" перевірив.
Як на мене не вистачає покажчика рівня заряду батареї, а підсвічування робочої зони можна зробити окремою мікро кнопкою так як вдень підсвічування не потрібно. В цілому виробом задоволений. Тест драйв на дачі -- весною.- Переваги:
- Проста, легка, кейс.
- Недоліки:
- Немає рівня заряду на батареї.
Представник постачальникаДоброго дня Олег.
Дякуємо Вам за відгук. Бажаємо доброї та продуктивної роботи. Будемо чекати від вас доповнення відгуку.- Юрій Ю***
Просто думка. Та підсвітка їсть каплю заряду в порівняні із витратою на пиляння. Тому та підсвітка абсолютно не впливає за ряд. А додаткова кнопка - додаткові непотрібні затрати.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працюе покищо гарно
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре.
Дякуємо Вам за відгук! Приємно чути, що акумуляторна мініпила TexAC ТАОЕ-S4 наразі працює добре та виправдовує Ваші очікування.
Бажаємо Вам надійної, комфортної та тривалої роботи з продукцією ТехАС!
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює. Дуже рідко але відповідає опису
- Недоліки:
- Відходить натяг цепа. Потрібно часто натягувати
Представник постачальникаДоброго дня, Романе.
Дякуємо Вам за відгук. Приємно чути, що акумуляторна мініпила TexAC ТАОЕ-S4 загалом відповідає Вашим очікуванням та опису. Щодо натягу ланцюга — новий ланцюг може розтягуватися швидше, тому потребує більш частого коригування натягу. Також рекомендуємо періодично перевіряти надійність фіксації шини та правильність встановлення ланцюга. Бажаємо Вам надійної та комфортної роботи інструментом ТехАС!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пила на свої гроші крута, багато перепиляв. Маю від даного бренду і сікатор,шрупокут.
- Переваги:
- Цепка,шина, сила топ .
- Недоліки:
- Немає .
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію.
Дякуємо Вам за відгук та довіру до продукції ТехАС! Приємно чути, що Ви задоволені роботою акумуляторної пили, а також користуєтесь іншими інструментами нашого бренду. Бажаємо Вам і надалі комфортної та ефективної роботи з технікою ТехАС!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший аппарат, брал на замену старой. Помомощнее моей старой и удобнее.
- Переваги:
- Достаточно мощная
- Недоліки:
- Не нашлось пока
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире.
Дякуємо Вам за відгук! Приємно чути, що Ви задоволені придбаною акумуляторною ланцюговою пилою від ТехАС. Користуйтесь із задоволенням!
- Иван Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная пила)пилит отлично без проблем ))
- Переваги:
- Товаром доволен)
- Недоліки:
- Пока нету
Представник постачальникаДоброго дня Іван.
Дякуємо Вам за відгук. Приємно чути, що Ви задоволені придбаною міні ланцюговою пилою від ТехАС.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Надо пока новая все время подтягивать цепь.
- Переваги:
- Режет прекрасно. Ствол в 10 см срезало в один момент. Доволен.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Дима Т***
Така сама проблема...два, три раза відрізав та цеп натягаєш...
Представник постачальникаДоброго дня Саргію.
Дякуємо Вам за розгорнутий відгук. Нам приємно чути, що ви задоволені роботою придбаної акумуляторної пили від ТехАС. Зазвичай дана модель розрахована на спилювання гілок до 7см в перетині.- Дима Т***
Ну що можу сказати.... планка без зірочки...і вона доволі швидко стерлася ( хоча змащення проводив добре) від чого почалося нагрівання приладу та ціпка.. Прилад не раджу...бо шукаю планку нову та з зіркою для ціпку ..
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жене понравилось
- Переваги:
- Удобная, лёгкая, довольно мощная.
- Недоліки:
- Не вижу
Представник постачальникаДоброго дня Юрій.
Дякуємо вам за відгук та оцінку придбаної міні ланцюгової пили від ТехАС.
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна пилка
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня Сергій.
Дякуємо за відгук та оцінку. Приємно чути, що Ви позитивно оцінили ланцюгову пилу від ТехАС та залишили свій відгук.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Те що треба для приватного будинку. Гарно справляється з гілками молодих дерев та кущів. Акумулятора мені вистачає, бо поки не маю великого саду. Збірка гарна, навіть не очікував
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаДоброго дня Тарас.
Дякуємо за відгук. Приємно чути, що Ви задоволені роботою придбаної мині ланцюгової пили від Техас.
- Карпенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює гілки ріже добре покіщо нюансів немає
- Переваги:
- Компактна зручна
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня Денис.
Дякуємо за відгук. Приємно чути, що ви задоволені роботою придбаної акумуляторної міні пилою від ТехАС.
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
зацитую український відповідник усім відомої приказки: хоч маленьке та сміленьке:)
по-перше, порадувала досить багата комплектація.
по-друге, порадував функціонал і в принципі її робота, я приємно вражений)
досить безпечна у використанні, легка (жінка брала в руки і сказала що нормально, не важко), достатньо потужності для виконання побутових завдань.
це наш новий помічник на дачі. реально класна штука за адекватні гроші)
окремо виділю гарантію - 36 міс то тєма, аж якось спокійніше на душі:)- Переваги:
- надійно зроблена, якість перевищує ціну, багата комплектація, легка, проста у роботі, термін гарантії
- Недоліки:
- нема:)
Представник постачальникаДоброго дня Дмитро.
Дякуємо вам за розгорнутий та змістовний відгук. Приємно чути, що ви задоволені роботою придбаної акумуляторної міні ланцюгової пили від Техас.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для обрізки дерев в саду хороша річ. Значно економить час та сили. Акумулятор, звісно, вистачає не так надовго як хотілобся, але воно того варте.
Вага прийнятна, навіть дружина нею користувалась
Представник постачальникаДоброго дня Валерій.
Дякуємо за відгук. Нам приємно чути, що ви задоволені роботою придбаної міні ланцюгової пили від ТехАС. У випадку, якщо ємності акумулятора для робото замало, до пили є акумулятори ємністю 4Аг.
посилання
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупал данный аппарат исключительно для резки мелких веток, и о какое удивление, что с его помощью можно пилить ветви диаметром 10-20 см. Никогда бы не предположил, что данный аппарат окажется настолько мощный и удовлетворит намного больше ожиданий. Работает хорошо, быстро, особо не засоряется
- Переваги:
- Настолько порадовал своей работой, что нет слов
- Недоліки:
- еще нет
Представник постачальникаДякуємо Вам за розгорнутий відгук, приємно чути, що ви задоволені тим як працює акумуляторна пила ТехАС.
- Большаков С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна пилка, чудова комплектація , швидка доставка. Зручна в роботі , акамулятор був заряджений відразу випробував залишився задоволений. Рекомендую всім бажаючим.
- Переваги:
- Ціна, комплектація,швидка доставка,зручна в роботі.
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Робоча пилка.Ще не пиляв.Думаю буде гарно пиляти.За такі гроші -топ.
Ще була знижка 100грн від Уклона.
То взяв за 700грн.Це не гроші за єлектроінструмент.- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Владиславе.
Дякуємо Вам за відгук! Приємно чути, що акумуляторна мініпила TexAC ТАОЕ-S4 справила на Вас позитивне перше враження та Ви високо оцінили її вартість.
Бажаємо Вам комфортної, продуктивної та довговічної роботи з продукцією ТехАС!
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормально працює
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Альона.
Дякуємо Вам за відгук! Раді чути, що Ви задоволені роботою інструмента та відзначили його доступну ціну. Бажаємо Вам приємного та комфортного користування продукцією ТехАС!
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все советую,цена
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Аккумулятор конечно слабый.
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет смазки цепи.
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер пилка
Представник постачальникаДоброго дня Валентин.
Дякуємо Вам за відгук та оцінку придбаній пилі від ТехАС.
- дмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чемоданчик это конечно приятно, но лучше бы вместо него был в комплекте копеечный напильник 3,2 мм для заточки цепи и наклейки нормально держались на пластике.
Представник постачальникаДоброго дня Дмитро.
Дякуємо Вам за відгук та побажання щодо комплектації. Бажаємо продуктивної роботи придбаною ланцюговою пилою від ТехАС.
- Ігор У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маленька гарна пилка, для сучків та маленьких гілок
- Переваги:
- Маленька не дорога, дві шини
- Недоліки:
- Було б краще як би була безщіткова
Представник постачальникаДоброго дня Ігор.
Дякуємо вам за відгук. Приємно чути, що придбана акумуляторна ланцюгова пила від ТехАС задовільнила ваші потреби.
- Карпенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже тривалий час в користуванні нарікань немає
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня Денис.
Дякуємо Вам за відгук. Бажаємо доброї роботи придбаною пилою від ТехАС.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
хороший гаджет, пиляє дуже добре в діаметрі до 20 см., задоволений покупкою, єдиний мінус - батерея, треба купити ще одну і бажано більшого об'єму