Відгуки покупців про Сковорода 28 х 5.5 см нержавіюча професійна з кришкою HO_PE (717-2)
Є в наявності
- Євдокія Л***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Сковорідка відмінна, про таку мріяла давно. Краще купити один раз і тішитись ніч щороку купувати іншу. Добре смажити будь що . І млинці і яєшню і овочі. Недоліків немає. Але вона любить коли добре нагріти. Треба це враховувати. Дякую продавцю за оперативність, та якість товару!
- Кутєпов В***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 28
Сподобалась. Яєшня не прилипає з невеликою кількістю олії. Думаю років 3-4 послужить.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Товар низької якості і сумнівного походження. Сковорідка жахливо жарить і все пригорає, хоча вигляд має гарний. Продавець на зв'язок не виходить. Шкода грошей(
- Переваги:
- Гарно виглядає
- Недоліки:
- Все підгорає, заявлені антипригарні властивості відсутні, жахлива якість і сумнівне походження.
- Олександр
На прохання продавця повідомляю інформацію яка відсутня в описі даного товару: дана пательня має антипригарне покриття, однак за своїми властивостями воно відрізняється від більш поширених покриттів, які на початку користування дозволяють смажити навіть без олії і яйце катається по поверхні як на льоду. Тут треба трохи підковирнути щоб яйце відійшло. Зате є інші переваги: довготривалість використання, швидкість прогріву та безпека для здоров'я (нержавіюча сталь) ну і звісно чудовий вигляд!
- Продавець WHO DAT BOY
Доброго дня! Антипригарна сковорідка це не значить, що на 100% треба смажити без масла. Кожна сковорідка має свої властивості . Я Вам записав відео і скинув у месенжер де нічого не пристає і не треба підковирювати нічого. Нахіба це писати якщо Вам спеціально зняли відео де ніде нічого не пристає …?
1) коментарі і оцінки реальні , все це реальні покупці
2) це Сковорода із нержавіючої сталі, треба вміти готувати на ній. Це як автомобіль - всі різні, десь автомат , а десь механіка ….. якщо не вмієш їздити на механіці , то це не означає що авто погане … так?))
3) треба розігріти 1 хвилину на великому вогні сковороду, потім зменшити вогонь у 2 рази на налити чи пшикнути масла на сковороду - і можна готувати !!
Пс. У вас пригорало тому що у Вас був великий вогонь и коли В. кидали яйце Ви не зменшили вогонь - масло згоріло, та Ви перетримали яйце , хто його смажить 3 хвилини ? На розкаленій сковорідці достатньо 1-1.5 хвилини …
Доброго дня))
- Тамара Г***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 28
Сковорідкою користуюсь місяць, нічого справді не прилипає і навіть олії менше на ній використовую. Мені дуже подобається. Продавець відправив швидко, все ок.
- Переваги:
- Не прилипає, можна використовувати будь яку лопатку
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Сковорода - на подарунок, обирала подруга як певний універсальний інструмент для кухні для молодої родини.
- Переваги:
- Універсальна, підходить до всіх видів плит. Дуже оперативний відгук продавця, швидка відправка, приємна взаємодія.
- Недоліки:
- Не відмічено
- Аліна А***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 28
Дуже дякую продавцю за товари.
Товар якісний, продавець ввічливий!
Окремо дякую за подарунки. - Роман С***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 28
Всё в норме !
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 28
Купував на подарунок, все сподобалося
- Кіндзерська О***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
гарний сервіс, мені зателефонували і розповіли як користуватися, так як досвіду з нержавійкою раніше не було; швидко відправили, враховуючи ситуацію в країні, я взагалі дивуюся, що так оперативно оформили, дякую!
- Кіндзерська О***
доповню відгук, користуюся вже тривалий час, кожен день, їжа не пригорає, не пристає, легко миється) дуже задоволена покупкою
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 28
Брала в подарунок. Очікувала,що буде запакована в оригінальну коробку. Сковорідка прийшла в пакеті та звичайній коробці Новой пошти
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Дякую за оперативне вирішення питання.
- Олександра Ч***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Задоволена сковорідкою, саме те, що я так довго шукала. Нержавійка, яка виявилась досить легка. Готую на мінімальному вогні, бо нагрівається дуже швидко, смажить, тушкує, поки нічого не пригорало. Звісно, треба звикнути, бо поверхня все ж відрізняється від звичайного суцільного антипригарного покриття. Перед приготуванням кілька хвилин ставила на розігрів.
- Переваги:
- Безпечна, якщо вірити етикетці. Немає неприємного запаху.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Митько М***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Спасибо большое за оперативность, сковородка огонь Жаль что у вас нет такой длиной сковородки
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Товар якісний, нічого не прилипає і чудово просмажується. Швидко зв'язалися і відправили. Наступного дня вже отримала товар, менеджер ввічливий, пояснив правила користування. Дякую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Сковорода понравилась! А главное подошла на мою индукционную плиту. Удобная ручка. Поверхность легко моется после приготовления. Мы довольны
- Переваги:
- Отправили в день заказа
- Виктор Н***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Сковорода гарна 10 из 10
- Переваги:
- Легка
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Заказ пришел быстро, качественно запакованный. Сковородой очень довольна, пробовала жарить мясо (то что выделяет сок можно жарить без масла или с минимальным количеством), овощи, не пригорают и не прилипают, для яичницы нужно чуть-чуть масла.
Еще из важных достоинств - сковорода очень легко моется, можно пользоваться любыми лопатками и металлической ложкой и не бояться, что поцарапается, а также, что она подходит для любых плит.
Рекомендую! - Зайцев В***Відгук від покупця. Продавець: WHO DAT BOY. Діаметр: 26
Гарний товар, швидко відправили. Дякую!