Картка Rozetka

Відгуки покупців про Магнітний Magsafe павербанк Anker A1684 10000 mah з бездротовою зарядкою для iPhone УМБ Блакитний

Оцінка користувачів 5/5
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

2 місяці з моменту покупки, павербанк працює чудово, виконує свої функції на 100%. Купував дружині, користується кожного дня. Приємний рожевий колір, компактний. Коли треба терміново зарядити телефон, а ти умовно в дорозі/немає зарядки, рятує на 100%. Менеджер порадив цю модель, прийшлось трішки почекати, але всі задоволені)

Переваги:
    Швидко заряджається від мережі, компактний, зручно брати з собою.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Олександр К***

так у вас на фото ugreen...

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Хороший павербанк. Виконує свої функції. Брав для дружини і вона задоволена. Дякую консультанту який порадив цей павербанк.

Переваги:
    Виконує свої функції.
    Недоліки:
    Можливо трішки завеликий.
  • Лідія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Дуже задоволена покупкою, брала мамі на подарунок і вона в захваті!

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

все працює, проблем не виявлено

Переваги:
    приємний на дотик, тримає заряд
    Недоліки:
    не виявлено
  • Євгеній К***

Все працює добре

• Максим В***

Все було добре

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Рожевий

Дуже класно тримає заряд, стильний компактний і дуже зручний

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Швидка доставка, товар відповідає характеристикам, поки що працює відмінно

Переваги:
    Швидка доставка, товар відповідає характеристикам
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Хороший павер з сартифікацією для iPhone. Правда , для мене треба було брати на 5000 компактніший, продавець відправив швидко, за це також дякую!

Переваги:
    Швидкість заряджання, хороша збірка, міцний.
    Недоліки:
    Поки не помітив
  • Ірина Щ***

Бездротовий. Зручно брати з собою

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Взяла дитині для 13 айфону, щоб завжди була на зв'язку. Все супер, гарно і надійно кріпиться, добре заряджає, невеличкий, зручний, дочка завжди носить із собою. Задоволена покупкою! Дуже потрібна річ

• Юля Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Купувала павербанк на подарунок. Менеджер допоміг із вибором — усе сподобалося. Зауважень немає: павербанк працює добре, магніт тримає надійно.

• Полина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Доставка швидка, товар якісний, рекомендую

• Плиев А***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Товар був оплачений, а в наявності не було. Запропонували дешевший павербанк, а різницю грошей так і не повернули

Переваги:
    Мабуть хороший, якби був у наявності
    • Плиев А***

Питання вирішили. Дякую підтримці Розетки і іншому менеджеру магазину

• Маргарита Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Все відправили вчасно. Товар якісний.

• Гліб С***

Якісний павербанк.

Переваги:
    Зручний, добре фіксується на телефоні.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
  • Віталій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Блакитний

Товар відповідає заявленим характеристикам.Працює чудово,виглядає солідно.

Переваги:
    Хороший магніт,можливість бездротової зарядки,компактність
  • Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Рекомендую, все сподобалось та працює. Плюс гарний сервіс

Переваги:
    Ємність відповідає заявленому
  • Даниїл Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Рожевий

Все сподобалось. Приємний менеджер, допоміг з вибором повербанку. Користуюсь вже пару тижнів, нарікань нема, магніти хороші, я прям здивувався справді добре тримають. Використовую його разом з Pixel 9 pro xl, все чудово працює, як по дроту, так і по бездроту

• Віктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Рожевий

Павербанк супер. Ємність реальна. Безпровідна зарядка працює ідеально.

• Ольга В***

Рекомендую.

Переваги:
    Швидка доставка товару.
  • Антон П***

Виконує свою роботу чудово

• Дар'я К***

Купила павербанк місяці два тому: брала для айфону, спеціально вибирала більш потужний, і разом з тим стильний. Все працює ніяких нарікань немає

• Елеонора
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Рожевий

Гарний і компактний павербанк, все сподобалось

• DD
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Все працює, гарна якість, швидко відправили)