Відгуки покупців про Підгузки памперс дитячі Pampers Premium Care 6 (13-18 кг) 38 штук підгузники памперси преміум для дітей

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 116

Ці підгузки супроводжують нашого малюка з першого місяця його життя вже 2,5 р. Постійно купую йому. Мінялися лише номери. Дуже зручна і якісна річ. Хлопчик сам вибрав їх поміж інших

Переваги:
    Зайво говорити, очевидні.
    Недоліки:
    Для малюка немає.
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.

• Марина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 128

Все супер

• Єлизавета А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 128

Це наша любов, купуємо лише такі для, синочка. Дуже гарні за якістю

Переваги:
    Якість і комфорт
  • Евгения С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 26

Пользовались и с первым и вторым ребенком только Памперсами. Со вторым брали только премиум. Лучшее для детей,уже выросли из них и смотрю пропали с продажи на Розетке. Нам повезло что всегда были в наличии.

Переваги:
    Всегда сухой ребенок
  • Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 50

Підгузки швидко наповняються але не протікають. Більше брати не будемо. Свою ціну не оправдовують. Дякую розетці за приємні знижки! Доставели все швидко.

Переваги:
    Не протікають.
    Недоліки:
    Швидко дуже наповняються.
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 26

Підгузки нам підійшли. Едине вони трошки як задовгі...не знаю як правильно сказати...зате чудово тримають вологу і не викликають алергію. Запах може вивітритись. Багато пробували інших в т.ч і мерієс і гуги то саме цей памперс сподобався.

• Александр Б***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 50

Прекрасные подгузники. Когда появятся в продаже опять. Стоитуже 4 день в позиции нет в наличии

Переваги:
    Качество
  • Демків Х***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 50

Регулярно купляємо зазвичай саме ці підгузники Pampers Premium, ось вже дійшов час до 6 розміру. Перевагу надаємо за рахунок якості підгузників, адже добре впитують рідину, є м'які та приємні на на дотик, та відповідно комфортні для дитини.

Переваги:
    Якість підгузників;
    Зручні застібки та резинка на спинці, не тиснуть у жовотик дитину;
    Без сторонніх неприємних запахів;
    Недоліки:
    Вартість без акцій;
  • Микола К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 50

Задоволені покупкою цих підгузників виробництва Pampers, якість відмінна, одні з кращих на ринку. Одного підгузників вистачає на цілу ніч, добре впитують вологу, мають зручні застібки, не смердять та немає ніяких сторонніх запахів. Також однією з основних переваг є те що виготовлені з якісно матеріалу та не викликають у дитини ніяких алергічних реакцій.

Переваги:
    Комфортні для дитини;
    Після користування немає у дитини алергії та почервоніння;
    М'які та приємні на дотик памперси;
    Добре поглинають вологу;
    Одні з кращих по якості підгузників;
    Недоліки:
    Стосовно якості немає ніяких недоліків, вартість без акцій є дещо високою;
  • Мария З***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 26

Самые лучшие подгузники. Не протекают, хватает на всю ночь. Брала в другом магазине, но на Розетке дешевле. Идеальные просто. Спасибо Розетке за низкие цены.

Переваги:
    Все