- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: CosmeVitas
Приємний аромат ніжний.- Переваги:
- На довго вистачає
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP
Продавця рекомендую!
Дезодорант має приємний запах, діє 24 години як зазначено виробником.- Переваги:
- Натуральний дезодорант, немає алюмінію та парабенів
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Health Company
не повернусь до цього аромату, і майже два роки користувалась засобами від цього бренду - запахи агресивні(що в цьому засобі, що з ялівцем, що з розмарином і лавандою; найагресивніший запах з ялівцем, потім з ваніллю і сандалом, потім з розмарином і лавандою, потім кокос герань за насиченістю. кокос герань був найприємніший з усіх), вони не пахнуть аж так навсібіч, але відчутно неприємні, коли наносиш, як мінімум. запах хвої особливо неприємний для мене.
хочеться чогось ніжніше, тут ванілі взагалі не відчувається. вистачає їх якраз на півроку десь. і засіб не для тих, хто супер активно пітніє, бо просто не вивезе. а для помірного потовиділення цілком гуд. - Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: CosmeVitas
Користуюсь вже місяць. Те що буде прибирати запах - це обман. Нічого не прибирає. За дві години знову треба мазатись. Але прибирає запах в моменті. Тобто ви вже пахнете не квітами - намазались і знову пахнете нормально.
- Переваги:
- Приємний запах, зручний у використанні. Надовго вистачає. Натуральний. Думаю буду замовляти ще. Краще натуральним мазатись ніж задихатись від аерозолів.
- Недоліки:
- Не виконує ту функцію що описано.
- Продавець CosmeVitas
Добрий день, Катерино!Дякуємо за зворотний зв'язок та відгук!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Health Company
Незвичний запах, але дуже непоганий.
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP
дуже приємний легкий запах, більш близький до чоловічих парфумів, дуже люблю це поєднання. працює чудово. не підходив жоден дезодорант/антиперспірант з масмаркету, а цей дає просто бездоганний результат: сухість, свіжість, чистий одяг.
- Переваги:
- чудово працює