Відгуки покупців про Насіння гарбуза очищене Міністерство Спецій 500г
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Біле насіння приїхало в коробці від автомобільної хімії. Один із пакетів був розкритий і частково розсипався. Довелося викинути розкритий пакет.
- Продавець Ministry of Spices
Дякуємо, що повідомили про ситуацію.
Нам прикро, що один із пакетів був пошкоджений під час отримання. Перед відправленням ми перевіряємо цілісність упаковки, тому, ймовірно, пошкодження могло виникнути під час транспортування.
Для зовнішнього пакування ми інколи використовуємо чисті вживані картонні коробки. Це дозволяє повторно використовувати пакувальні матеріали, зменшувати кількість відходів і не збільшувати витрати покупців на пакування. При цьому вся продукція фасується у герметичні пакети та не контактує безпосередньо з коробкою.
Після вашого звернення ми зв'язалися з вами, запропонували компенсацію вартості товару та врегулювали ситуацію. Дякуємо за конструктивний діалог та зауваження. У свою чергу будемо перевіряти коробки ретельніше.
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Гарне насіння, швидка доставка. Вже вдруге замовляли. Будемо замовляти ще. Дякую.
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Смачно
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Семечки попались с прогорклым вкусом. Ранее не ставил отзыв так как не было с чем сравнить. После того, как купил семечки в другом месте мало того, что почти в два раз дешевле так ещё и вкусные, без горькоты, стало понятно какой отзыв оставить.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Гарне насіння, хоча і відрізняється від "домашнього"
- Переваги:
- Комплекс вітамінів та мінералів
- Недоліки:
- Ціна за добу зросла на 20% від тої що я придбав, хоча і стоїть "акційна"...
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Дуже смачне та корисне насіння, якщо його трохи підсмажити, виходить ще смачніше!