Відгуки покупців про Смарт-часи Amazfit Bip 6 Black
- Єлизавета А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Blush. Колір ремінця: Blush
Тільки пройшов 1 рік, намочила годинник, і він не працює
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Stone. Колір ремінця: Red
Все добре
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Stone. Колір ремінця: Red
Купила ще в березні годинник. Все було ок, ніяких нарікань. Ось в липні розрядився і більше не включився. Дуже жаль, в сервісі не змогли його спасти.
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- Зломався
- Влад Ц***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: Charcoal
Годинник планувався на подарунок. Замовлення було 01.07.26. А через 6 днів - 06.07.26 продавець скасував замовлення та повідомив що товара немає в наявності, хоча на момент оформлення показувало що він є у наявності. Не раджу продавця. Немає комунікації з клієнтом.
- Переваги:
- Недоліки:
- Замовлення не було доставлено
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: Charcoal
Доволі непоганий годинник,гучний звук дінаміка,співрозмовника чути добре,мінус це голосовий помічник на англійській мові.Як тримає батарея з часом буде видно.Датчики плюс-мінус працюють корректно
- Даніїл К***Відгук від покупця. Продавець: anytech. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Чудові часи, качествені часи довго тримають батарею
- Продавець anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Гарна якість
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: Charcoal
Дуже гарні часи за свої гроші
- Недоліки:
- Не виявив
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: Charcoal
А деж заявлений шнур для зарядження? Вчора отримала смарт-годинник,який складає приємні враження,алеж тепер потрібно заморочиться. Неприємно.
- Переваги:
- Багато потрібних функцій.
- Недоліки:
- Відсутній заявлений шнур для зарядження.
- Євген Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: Charcoal
годинник сподобався, все супер.
Незадоволений доставкою, я замовив 25 квітня , отримав 30квітня ,
це жесть так не можна робити , наступного разу буду замовляти у конкурентів- Переваги:
- за такі грощі , крутий годинник
- Недоліки:
- довга доставка , замовив 25квітня , отримав 30квітня
- Константин Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: Charcoal
Часы огонь ставьте регион Индия при регистрации в приложении и будет голосовой ассистент.
- Недоліки:
- Не нашол
- Дмитрий С***
Так ассистент же всё равно будет на английском. Разве нет?
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Всё отлично.При регистрации в приложении Zepp ставим регион США и работает голосовой помощник с функциями ИИ.
- Переваги:
- Большой дисплей.Не тормозят.Корректно работают с уведомлениями.Показывают смайлики и картинки.Богатый выбор настроек.
- Недоліки:
- Долго ищет спутники но за такую цену простительно)
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Stone. Колір ремінця: Red
Отличные часы
- Недоліки:
Сподобався, класний годинник, нарікань немає. Купа налаштувань, як тобі хочеться так і буде працювати.
- Переваги:
- Все круто
- Недоліки:
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: Charcoal
Смарт годинник сподобався і виправдав всі сподівання.
Він зручний, легкий і виглядає стильно.
Має багато функцій і налаштувань.- Переваги:
- Великий AMOLED дисплей, функціональність і налаштування по здоров'ю і тренуванням, можливість відповідати на дзвінки, зручна програма на смартфон.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Stone. Колір ремінця: Red
Годинник супер. Брала через батарею(довго тримає заряд). Простий і зрозумілий. Дякую РОЗЕТКА ви найкращі.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годиник відповідає опису. Все супер. Ціна-якість відповідна.
- Переваги:
- Довго тримає зазяд
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Отличные часы, все меряют достаточно точно, правда батареи хватает на 5 дне максимум. Экран большой, разрешение экраны отлично, работает все плавно, программа Zepp просто огонь, питание по каллориям считается очень классно.
- Переваги:
- Часы для спорта
- Недоліки:
- Можно батарею чуть мощнее, но в целом норм
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Stone. Колір ремінця: Red
Гарний візуально і дуже функціональний смарт годинник
- Переваги:
- Співвідношення ціна-якість, яскравий великий амолед дисплей, великий перелік функцій і налаштувань, можливість відповідати на дзвінки, дизайн, ціна
- Недоліки:
- Критичних недоліків не виявлено
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Дуже хороший смарт годинник.
- Переваги:
- ШІ, GPS
- Недоліки:
- ШІ не розмовляє українською.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Це мій третій смарт-годинник. Враження наступні легкий, зручний, функціональний. Після повної зарядки батарея працює вже вісьму добу показує 48%. Яскравий екран, тонкий корпус. Раджу тому, кому потрібно недорогий девайс який просто працює.
- Переваги:
- Легкий, зручний, функціональний, потужна батарея.
- Олександр К***
Сьогодні закінчив другий цикл на одному заряді - повні 14 діб, залишок 13%, тобто вистачило б ще на пару діб. Користуюсь просто як годинником: дивлюся час, сповіщення, погоду та кроки.
Щоб досягти такого ж результату, раджу зробити наступне: вимкнути автоматичну активацію екрану на вскидання руки, та увімкнути активацію тапом по дісплею.
Впевен що можна досягти кращого результату з енергоспоживання, вимкнувши ШІ, та ще деякі функції.
- Мальчевський М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник вартує своїх грошей.
- Світлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Відсутність кабелю
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Stone. Колір ремінця: Stone Grey
Працює справно,єдине батарея не тримає як зазначено в характеристиках
- Переваги:
- ,
- Недоліки:
- Акумулятор не тримає 14 днів
- Антон А***
14 дней он в автономке держит
В интенсивном дня 2-3
В среднем режиме использования дней 5
Или вы думали что при всех включенных функциях он будет держать 14 дней?
)))
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Не було зарядного кабелю в коробці
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір корпусу: Stone. Колір ремінця: Red
Годинник топчик
- Продавець anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
годинник супер
- Переваги:
- багато переваг, основна перевага - ціна
- Недоліки:
- батарею хочеться більшу
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Гарний годину за свої кошти я задоволений
- Переваги:
- Довго трима заряд
- Недоліки:
- Незначні
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Stone. Колір ремінця: Stone Grey
Користуюсь декілька днів, працює чудово, усе функціонує відмінно. На руці виглядають стильно та елегантно. Кольори відповідають заявленим
- Переваги:
- Зручні у використанні, велика кількість функцій, легко налаштовувати під свої потреби
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Stone. Колір ремінця: Stone Grey
Чудовий годинник, з якісних матеріалів, гарний функціонал)
- Переваги:
- Матеріал якість, довго тримає батарея
- Недоліки:
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Чудовий годинник. Відповідає опису. Дитина дуже задоволена подарунком.
- Переваги:
- Чудовий годинник. Відповідає опису. Дитина дуже задоволена подарунком.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинником задоволена. Брала як тимчасовий варіант для заміни гармін, якими користувалася 5 років.
З мінусів - не знайшла запис треку, що для мене як для людини, яка ходить в гори, дуже важливо. Подобається режим постійно включеного екрану, можливість керувати музикою з телефону, а також гарна батарея. - Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Первое
разочарование КАРТЫ...Их НЕТ!!!
Не вводите людей в заблуждение!
Карты только для отслеживания твоего трека,полноценной навигации нет.
Второе
все циферблаты максимально неудобные,нерусифицированные,куцые какие то недоделанные...это боль
Третье
Ремешок,мал и на замену нужно докупать ещё где то...
Четвёртое
Голосовой помощник максимально не понятен...
Итдитп...итог часы больше рил фит но не часы,ожидания неоправданы,ещё и внутренняя память отсутствует как таковая ибо занята непонятно чем ,хотя ставить туда что то из магазина особого желания нет- Переваги:
- Экран
- Недоліки:
- Всё абсолютный недолік
- Антон А***
Так купите себе за 40 к часы с навигацией))
В чем проблема?
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник супер при першому використанні не очікував таких функцій що в ньому є, для того щоб дізнатися що це за апарат придбайте самі все дізнаєтеся, кажу одразу є за що віддавати гроші
- Переваги:
- Поки тестую ще не розібрався що до чого
- Недоліки:
- сподіваюся їх не знайду.
- ОлександрПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Більше місяця ходжу з цим годинником, радості немає меж.
Можна годинами про нього писати, але виділю його най най най переваги.
Безумовно олвейз он дісплей, соковитий екран, мала вага, GPS, безліч програм тренувань, безліч циферблатів, можливість встановлення додаткових програм, автономність, чудово працює з повідомленнями, є функція голосового помічника з елементами штучного інтелекту.
Не сподобався ремінець, докупив з десяток різних, найзручнішим для мене виявився нейлоновий, з ним на руці годинник не відчуваю.- Переваги:
- AOD, ШІ, екран, ціна
- Недоліки:
- штатний браслет
- Лучечко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46.3. Колір корпусу: Stone. Колір ремінця: Stone Grey
Все супер