- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
Найкраще з того що ми спробували.Попа суха після 10-ти годиного сну.
- Переваги:
- Гарно поглинає вологу, не викликає алергію.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
Хорошие подгузники.
- Переваги:
- Впитывают хорошо,на ночь хватает.Нету раздражения.
- Недоліки:
- Хороши,только для малышей которые еще лежат или сидят на месте.Так как при положении стоя обвисают и прямо таки хорошо.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
Лучшие подгузники. С рождения сыночка пользуемся Либеро. Никогда никаких аллергических реакций не было
- Переваги:
- Не вызывают аллергических реакций, не протекают
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 80
Після багатьох експериментів з бюджетними та дорогими підгузками завжди повертаюсь до цих!Витримують ніч,в середньому 12 годин,на секундочку!дитина суха,алергії немає,розподіл вологи по всьому памперсу.Єдиний нюанс що може затекти на спинку,якщо не спіймати момент великого випорожнення)
Окрема подяка за швидку доставку та приємну ціну у продавця! - Єлеазара С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 164
Беремо лише їх, не парять, не подразнюють, а по акції від Розетки, виходить доволі економно.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Міщенко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
СПАСИБО РЕЗЕТКИ И ПРОИЗВОДИТЕЛЮ ЛИБЕРО
- Переваги:
- НЕ ПРОТЕКАЮТ ОЧЕНЬ И ОЧЕНЬ ХОРОШИЕ ПИДГУЗКИ
- Недоліки:
- ТОЛЬКО ЦЕНА, НО ЦЕНА И ХАРАКТЕРИЗУЕТ КАЧЕСТВО
- Марина Ж***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 52
Очень понравились! Мягкие и приятные на ощупь, при этом хорошо впитывают и не протекают. А также очень плотно облегают и хорошо сидят- не торчат из-под одежды. Никакого запаха нет, качество отличное, очень довольны!
- Падалка О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
Нам очень подошли. Не протекают, аллергии нет
- Переваги:
- Не протекают
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
С торговой маркой подгузников Libero я познакомилась еще в 2006 году, когда родился мой первый ребенок. Перепробовав абсолютно все фирмы я все равно вернулась к этой марке т.к. только на эти подгузники не было сыпи у ребенка даже без использования кремов или мазей. Второй ребенок и на данный момент третьему 3 месяца мы всё также поддерживаем этого производителя. И как и прежде к качеству нет претензий, хотя и были попытки перейти к другой ТМ .
- Переваги:
- не вызывают аллергию, цена
- Недоліки:
- нету
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
7 лет назад, когда родила первого ребенка, эти подгузники были лучшие из тех что я пробовала. Я рада что за столько лет, это не изменилось. Качество на высоте, не хуже японских и премиум линейки памперсов. Не трут, не преют, не текут, хорошо впитывают
- Переваги:
- не протекают, цена, качество
- Дарья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
Перепробовала почти все известные бренды подгузников и остановилась на Либеро. Не протекают, отлично садятся, попа сухая и как бонус милые картинки) всем советую!
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
После хаггисов была аллергия у ребенка, эти подгузы хорошие, т.к. за пару дней использования всё прошло... Мягкие, удобные.. но думаю ночь не выдержат, максимум три четыре часа. И маломерки (63 рост и 7300 вес - нам как раз)
- Переваги:
- Мягкие, нет аллергии
- Недоліки:
- Быстро наполняются
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
Супер подгузники! Пробовали размыве серии и все отлично себя проявили. Хорошо сидят и не вызывают раздражение.
- Переваги:
- Качество , дизайн подгузника
- Мар'яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Малому підійшли. Дуже якісні і приємні до тіла
- Переваги:
- Не течуть , приємні на дотик, нема попрілостей і подразнення
Представник постачальникаМар'яно, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку підгузків Libero Comfort. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 80
чудові підгузки, моїй донечці дуже підійшли, спробували багато інших але все ж ці найкращі! Тоненькі, гарно поглинають і зовсім не протікають! в цьому магазині замовляла вже кілька разіів, все чудово, я задоволена.
- Каролина С***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 50
Прекрасні підгузки, тонкі, не протікають. Замовляю саме в цьому магазині вже не вперше. Найнижча ціна.
- Переваги:
- Ціна , якість
- Яна П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Чудові підгузки, купуємо не перший раз та від народження. Тонкі, не парять та не залишають надлишкової вологи на шкірі.
- Переваги:
- Комфорт немовляти, тонкі, гарно вбирають, приємні на дотик
- Недоліки:
Представник постачальникаЯно, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Оля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Задоволена на 100 і більше %
Дуже гарна якісь . Гарний дизайн.
Комфортні для малюка.- Переваги:
- Резинка ззаду.
Не протікають (витримають ніч)
Немають запаху. - Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаОлю, добрий день,
Дякуємо за ваш відгук. Комфортно використання малюку!
- Разакова Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Якість на висоті, дуже гарні памперси.
- Переваги:
- Не протікають
Представник постачальникаТетяно, вітаємо,
Дякуємо за ваш відгук. Приємного використання малюку!
- Тетяна О***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Повністю задоволена підгузками ліберо комфорт
Представник постачальникаТетяна, добрий день,
Дякуємо, що обрали підгузки ТМ Libero.
Приємного використання малюку!
- Юлія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 164
Тепер буду купляти лише ці підгузки!
- Переваги:
- Тоненькі, не протікають, без посторонніх запахів,шкіра без подразнень, ціна , оперативна доставка.
Представник постачальникаЮлія, добрий день,
Дякуємо за відгук. Приємного використання.
- Леся Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 52
Підгузники непогані, виконують свої фунції, розмір відповідає
- ЛюдаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 164
По всім критеріям найкращі підгузники.
- Переваги:
- Одні
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 164
Очень любим эти подгузники, уже со вторым карапузом используем, отлично впитывают, хватает нам на ночь. Какашульки не вытекают, все довольны) Раздражения нет. При выборе размера стоит выбирать по нижней границе веса, лучше с запасом, потому что на полненькие ножки может немного давить , нужно тогда на следующий размер переходить
- Переваги:
- отлично впитывают
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 164
Пользуем подгузники Libero с рождения. Начинали с Newborn. После "двойки" перешли на Comfort, т.к. от Touch (еще "единички") появлялось раздражение. От Newborn отличаются только отсутствием индикатора, но со временем и опытом в нем пропадает потребность))) А так отличные подгузники.
- Переваги:
- Удобные липучки, не протекают, легкие
- Недоліки:
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 164
Хороші підгузники, добре вбирають. До цього користувались хагіс еліт софт і памперс преміум кер, ці нічим не гірші. Подразнень немає.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Ани К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 164
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 164
Суперовые подгузники, не протикают, аллергии не вызывают. Очень довольна
- Переваги:
- Цена, качество
- Нина К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 164
Впитывают отлично, раздражения не было. На мой взгляд не большемерят. Материал на ощупь мягкий, резиночки следов на коже не оставляют. выглядят чуть массивными ( форма выкройки). Рекомендую
- Переваги:
- цена, качество
- Світлана П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 164
Цена отвечает качеству. Только нужно учитывать, что все Либеро большемерки. Аллергии не было, раздражений тоже. Впитывают хорошо.
- Олександра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
нам подходили
- Переваги:
- хорошие подгузники
- Недоліки:
- маломерят
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
Нету индикатора как в серии Touch, но с ним приходится менять чаще))
- Переваги:
- Лучшие подгузники
- Недоліки:
- Нету индикатора
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
Підгузники приємні та м'якенькі на дотик, без побічних запахів. Індикатор вологи відсутній, але для старших діток це не суттєво)
Розмір - це щось середнє між Pampers Premium Care 3 та Pampers Premium Care 4. Користуємося ними як перехідними.
Для восьмимісячної дитини упаковки (82шт) вистачає орієнтовно на місяць.
Якістю товару та доставкою задоволені.
#розпакуваннядіти- Переваги:
- Приємні та м'якенькі на дотик, без побічних запахів
- Недоліки:
- Не помітила
- Кузьмичева В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
Подходят, не протекают, покраснений нет
- Переваги:
- Мега упаковка
- ЮлияПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 82
Пришли очень быстро,качество хорошее
Выдерживают всю ночь,буду брать только их- Переваги:
- Не промокают
Не давать