Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Сухий корм для собак всіх порід ПАН ПЕС СТАНДАРТ 10 кг (9987)

Оцінка користувачів 4.55/5
на основі 253 відгуки
  • Відгуки про товар продавця PurinaX
  • Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: PurinaX. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Гарний корм

• Продавець  PurinaX

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що корм сподобався вашому улюбленцю. Бажаємо йому гарного апетиту та міцного здоров"я! Будемо раді бачити вас знову!

• Іванна Б***

Це напевне найкращий корм, що ми мали за 9 років, як у нас є наш лабрадор. Спочатку фракція була йому не звична трохи. Але коли розпробував то йде на ура. І зі шлунком жодних проблем. А ми пробували різні марки за цей час і дорогі преміадьні і дешеві румунські. Саме оцей Пан Пес Стандарт нам найкращий

Переваги:
    Ціна/якість. Пес наїдається, жодних проблем зі шлунком і виплрожненнями
    Недоліки:
    Трохи нам зарічна фракція. Але наш пес призвичаївся
    • Продавець  PurinaX

Щиро дякуємо за високу оцінку! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою! Нехай вашому улюбленцю завжди смакує !

• Тетяна Б***

Дякую,замовляю не вперше,все ок)

• Юрій С***

Норм

• Громов А***
    Відгук від покупця. Продавець: КотоПес. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Все добре! Із недорогі кормів вважаю цей найкращій. Два маламута їдять. Вівчарка їсть. Французький бульдог їсть. А кіт їсть... ще є черепаха але вона чомусь не їсть...

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
    Переваги:
    Гарно ість собачка
  • Александр

Очень хорошо кушают собаки. Крупные гранулы. Дневная норма для Немецкой Овчарки 0,5 кг в день(это кому лень посмотреть таблицу))

Переваги:
    Отечественный недорогой продукт.
    Недоліки:
    Корм эконом класса. Сайт производителя с нормами питания нелегко найти.
  • Лариса К***

Наша девочка алабай ест с удовольствием,ей нравится.

Переваги:
    Вес,упаковка,пахнет
  • Ирина Я***

Собаки едят- значит корм достойный. К сравнению- от "4 лапы" у собаки расстройство желудка, а с этим кормом таких проблем нет

Переваги:
    Собаки заценили
  • Елена

Корм хорошего качества, наша собака его очень любит.

Переваги:
    Не пересушенный, имеет приятный запах. Берём его постоянно. Собака здоровая, игривая, имеет хорошую шерсть.
  • Владимир

Хороший корм!!! Питомец восторге!Есть повреждения на мешке, изначально было отправлено в повреждённой упаковке.Корм рекомендую!Розетка, будьте внимательнее к тому, в каком состояние отправляете заказ!

Переваги:
    Хороший корм.
    Недоліки:
    Корм прислали в повреждённой упаковке.

• Булах А***

Очень хороший бюджетный корм. Собака ест с удовольствием.

Переваги:
    Качество и цена.
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Назар К***

Замовляю третій раз

Переваги:
    Їдять прекрасно
  • Лобченко О***

Хороша ціна, велика вага упаковки, дуже зручно. Без затримок привезли.

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Невиявила
  • Назар Ф***

Моєму безпородному або метису вівчарки з чимось менш каліберним , сторожовому псу на ланцюгу Дональду цей корм смакує. Інколи й кіт дворовий їсть і ризикує бути зїденим за це нахабство псом. Купував по акції за 549 грн - задоволений.

Переваги:
    Ціна = вага = якість = вітчизняний продукт
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Соломія Г***

Корм хороший, беру не вперше - собакам подобається, і коти їдять. Але цього разу не приємно здивувала доставка, зробила замовлення 28 листопада, отримала 9 грудня. Такої довгої доставки в мене ще ніколи не було.

• Ольга П***

Купили корм этой марки первый раз для разнообразия. До этого брали 4 лапы. Собаки едят его с удовольствием. За такую стоимость - хорошее качество.
    Также заметила, что корм не пересоленный, так как не бегают пить воду после него постоянно.

Переваги:
    Стоимость.
    Недоліки:
    Нет.
  • Анна Ш***

Хороший бюджетний корм . Собака їсть із задоволенням .

Переваги:
    Відповідна товару ціна .
    Недоліки:
    Немає .
  • Павел

Хорошее качество,псу пока не скармливал,но кот прогрыз мешок,и ел с удовольствием.

Переваги:
    Недорогой,кот ест.
    Недоліки:
    Не лбнаружено
  • Андрей Ш***

Маю вівчарку та меньшого дзвіночка, корм тріскають із апетитомю Повністю задоволений купленим товаром, собакам також подобається (є із чим зрівняти)

Переваги:
    Чудова фракція, нормальний запах не різкий. Ціна відповідає якості.
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Екатерина К***

Отличный корм,у меня две немецкие овчарки,едят с удовольствием. Никаких проблем с пищеварением нет.

• Елена К***

Наши собакчки, которые весом 25 кг и 50 кг, этот корм хрумают с удовольствием! Раньше цена мне больше нравилась. Но пусть лучше будет подорожание без потери качества, чем некачественный, но дешевый товар, или экономия на весе корма

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Подорожание цены
  • Андрей В***

Хороший корм. Моя собака їсть залюбки, гранули досить великі, для хаскі саме те що треба... Дехто жаліється на запах, але вони напевне забули що це корм для собак а не людська їжа)

Переваги:
    Ціна, розмір гранул
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Наталія Т***

Отличный корм, собака ест с удовольствием, никакой аллергии.

Переваги:
    Отличное соотношение цена+качество
  • Zhanna Б***

Хороший состав, быстрая доставка. Подкармливаю ёжиков,которые появились у нас в частном секторе в центре города.

Переваги:
    Цена, вес, состав
  • Юлія С***

Нормальний корм

Недоліки:

Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Тетяна Б***

Дякую,пси задоволені)

• Владимир

собакам нравится, что ещё нужно?))

Переваги:
    цена невысокая, собакам (бигль и овчарка) нравится, аллергий нет
    Недоліки:
    быстро заканчивается))

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим собакам!

• Лариса П***

Корм непоганий, мої двортерєри їдять з задоволенням

Недоліки:

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим собакам!

• Ігор П***

Добрий корм,пес з задоволенням приймає

Дякуємо, що поділилися своєю думкою про товар. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.

• Світлана Д***

Собаки його добре їдять, але потрібно щоб у них була вода у вільному доступі.

Переваги:
    Нормальна ціна, національний виробник.
    Недоліки:
    Поки немає
  • Лариса М***

Дякую, собачки хрумкають із задоволенням. Підтримую українського виробника!

Переваги:
    Смакує собакам
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ксенія Х***

Собака ест с удовольствием .

Переваги:
    Без резкого запаха , хороший корм для собак.
  • Басалкевич В***

Шикарный корм, ест взрослая овчарка на ура, даже котам зашло

• Влад И***

котам собачий корм нельзя

• Володимир Д***

Если ест то можно ибо всё это по большому счету просто маркетинг

• Ольга К***

уже 6 лет собака ест только этот корм , отличное здоровье и шерсть

Переваги:
    отличный
    Недоліки:
    нету
  • Альона Н***

Купую для дворового пса- їсть з задоволенням, активний, гарно виглядає. Корм рекомендую.