Відгуки покупців про Часничниця Ardesto Black Mars AR-2139-B 17 см
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Estetiks Official
Редко пишу отзывы, но не удержалась. Долго выбирала и остановилась на этом. Ручки гнутся. Чеснок вылазит по бокам и не выдавливается.
- Продавець Estetiks Official
Доброго дня. Розріжте часник навпіл і зрізаною частиною покладіть в прес, отвори малі, якщо класти боком, волокна не протискаються. Уникайте переповнення контейнера. Якщо вже аж ручки гнуться, відкрийте контейнер і змістіть вміст.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Марно витрачені гроші, не давить часник
- Недоліки:
- Часник вилазить з боків у середину, а не через дірочки назовні
- Сабріна К***Продавець: Rozetka
Він взагалі не прочавлює часник, як сильно я б не чавила( за такі гроші — повне розчарування
- Недоліки:
- Не працює
- Анатолій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нічого не давить для чого таке пропонувати я не розумію
- Переваги:
- Недоліки:
- Не прес а одні недоліки
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки
- Сергій К***Продавець: Rozetka
Не давить
Гнуця ручки - Ростислав Р***Продавець: Rozetka
Купував не тут але не міг обійти стороною. Придбали в магазині, давав 3 шанси на роздавлення часнику (спеціально кувував різний думав може щось з часником не так) результат, часник просто придавленим залишається в часникодавці. Таке відчуття що при її створенні не проводили жодного тесту чи вона працює. Ніжки на ручках також не дають до кінця зчавити тому можна зробити висновок, що сама її конструкція не сворена для корисної дії.
- Переваги:
- Викинув в сміття після 3ї спроби.
- Недоліки:
- Не давить часник.
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поганий прес, часник не чавить нормально, а просто приминає. Краще вже ножем нарізати чи на терці натерти, бо цим пресом неможливо
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що ви залишились незадоволеними товаром. Ми цінуємо вашу думку, тому візьмемо до уваги дану проблему. В Ardesto діє гарантійний термін - 1 місяць в разі виробничого дефекту. Просимо Вас звернутись до продавця щодо обміну товару чи повернення коштів.
- ArВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не давит чеснок :(
- Переваги:
- Красивая
- Надежда К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брвкована, нічого не давить!