Топи продажів

Відгуки покупців про Штора самоклеюча світловідбиваюча Блекаут 149х299 см Чорна (TENT-149x299BL)

Оцінка користувачів 4.92/5
  • Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Все гарно. Але зранку штора трошечки пропускає світло. Зовсім мало помітно і не заважає спати.

Переваги:
    Свою функцію виконує
  • Мария К***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Була приємно здивована якістю наліпок, дійсно дуже міцно тримають. Розмір теж чудовий, за рахунок гнучкості матеріалу легко підігнути зайве, якщо таке є

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Штора гарно відбиває світло, зручно кріпиться, в кімнаті темно і прохолодно.
    Виконує всі свої заявлені функції.

Переваги:
    Ціна - якість.
    Зручне кріплення, швидка доставка.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Назар Ю***

Покупкою задоволений !

• Максим П***

Швидко доставили, гарна якість

• Владислав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Зі своєю задачею справляється відмінно, в комплекті йшло достатньо наліпок, зміг розділити на 4 вікна

Комплектація
  • Галина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Все чудово! Швидка відправка, якісний товар, повністю відповідає опису. Рекомендую продавця!

• Ілля

Товар відповідає очікуванням

Переваги:
    Гарна комплектація, швидка відправка
    Недоліки:
    Відсутні
  • Віктор А***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Дуже сподобалася дана плівка, відрізаєш за необхідними розмірами і на липучки приклеює (у моєму випадку на вікно) і тепер коли я хочу подивитися фільм на проекторі або пограти в приставку, то мені достатньо закрити вікно і навпаки коли мені потрібно провітрити приміщення або просто щоб потрапляло світло достатньо відкрити вікно. Дуже рекомендую дану плівку

Переваги:
    Якість товару
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Гарна штора, навіть на покалічених вікнах гуртожитку добре клеються. Світло саме по собі зовсім не пропускає. Наліпки використав до останньої і цього вистачило. Все для заміру та різки є в коплекті.

Переваги:
    Бюджетно, світло відбиває та не пропускає зовсім.
    Недоліки:
    Було б непогано більше липучок багаторазових
  • Марія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Штори чудово підійшли в нашу спальню! Замовили 3 упаковки, але використали тільки півтори, заклеївши весь дім! Всім рекомендую, повна темрява в кімнаті навіть в най сонячні дні

Переваги:
    Доступна ціна
  • Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Чудово справляються зі своїм призначенням і додатково стало не так спекотно, оскільки відбивають тепло.
    Комплектація дозволяє без пошуку додаткових оснащень все встановити самостійно.

Переваги:
    Виконання своєї функції на всі 100%
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Штори повністю відповідають опису, сонце взагалі не пропускають — у кімнаті темно навіть удень. Монтуються дуже легко й швидко.

Єдиний мінус — комплектація. У комплекті йде чорна стрічка-липучка, хоча набагато краще виглядала б біла (особливо на білих рамах чи світлих стінах). Загалом товаром задоволений, але зважайте на колір кріплення.

Переваги:
    Повністю відповідають опису. Легко монтуються, взагалі не пропускають сонце. Рекомендую!
    Недоліки:
    В комплекті йде чорна стрічка-липучка. Хотілося б білу, щоб краще пасувала до вікна
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

шикарне блекаут рішення, класний комплект. дякую! буду замовляти ще)

Переваги:
    все супер
  • Анжела Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

шидко почепили цю штору,виконює свою функцію,задоволена,висить та добре тримається

Переваги:
    швидко монтується
  • Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Все що потрібно від набридливих сусідів, яким нічого робити окрім як дивитися постійно у вікна

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Це саме те що потрібно для сну з малюком. Приємно вразив набір, є все необхідне, і за чудовою ціною

Переваги:
    Є в комплекті все необхідне
  • Ірина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Дуже сподобалась мені ця штора. Використовую для вікон в селі, як тимчасовий варіант після ремонту. В кімнаті темно зранку, що комфортно, хто звик мати, штори тканинні блекаут.

Переваги:
    Якісні
  • Іван Г***

Все підійшло
    Якість відмінна
    Продавець спрацював швидко та якісно!

• Крістіна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Дуже задоволена покупкою! Штора повністю виправдала очікування — у кімнаті справді темно навіть удень, світло майже не проникає з урахуванням що сонячна сторона і це спасіння) Матеріал якісний, легко підганяється під потрібний розмір.

Приємно здивувала комплектація: додатково поклали наліпки для кріплення, сантиметр для точних замірів і лезо, яким зручно та акуратно вирізати штору за потрібними розмірами. Завдяки цьому встановлення пройшло швидко і без зайвих труднощів.

• раиса ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Все було б добре,якщо додавалась інструкціч.
    Заплатила 4 частинк пенсії і дивлюсь тепер.
    Де шукати відповідь?

Переваги:
    На вид якісний матеріал
    Недоліки:
    Нема інструкції
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Доставлено вчасно, товар відповідає картинки.Задоволена.

• Щетиніна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Штора з нетканного матеріалу.
    Фукнцію свою виконує.
    В кімнаті темно навіть вдень.
    повісила не на саме скло, а на "відкоси", через це є щілина світла, бо на 100% не приоягає. Якщо хочете 100%, то треба кріпити на раму, або скло.

В наборі є ніж, стрічка на 3 метри, липучки на клейовій основі, і кругленькі, прозорі, липкі, двосторонні "штучки" з ними обережно, з них дуже важко зняти штору.

Переваги:
    Повністю блокує світло
  • Артем Ч***

Дуже гарна якість!

Переваги:
    100% затемнення, відправка в день замовлення, весь необхідний інструмент для замірів та різки в комплекті.
    Недоліки:
    Не знайшов.
  • Микита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Штора гарна, виконує свої функції добре.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Використовуємо в дитячій кімнаті. Затемнення повне, штора якісна.

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Все супер. В комплекті є все необхідне. Купляв, щоб можно було дивитись проєктор вдень. З цим завданням штори впоралися на ура. Тепер у кімнаті темно і вдень=)
    А якщо ще і влітку буде трошки прохолодніше в кімнаті, то це додатковий плюс.

В комплекті є круглі двосторонні липучки, щоб зафіксувати "намертво". А також смужки-липучки "Velcro", щоб можно було піднімати штори, коли треба.
    Сама штора з одного боку матова чорна, а з іншого світло-сіра світловідбивна.

Переваги:
    Дійсно повністю блокує світло
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Легко приклеїв, набір зручний, все що треба для того, щоб поміряти і порізати відразу присутнє, а далі вже діло техніки

• Кристина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Хорошая штора, вообще не пропускает солнце. Клеится легко на окно на специальные наклейки. При необходимости, можно так же легко снять с окна

Переваги:
    Легко в использование
    Недоліки:
    Не нашла
  • Черкасов І***

Дуже зручно

• Світлана З***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Гарне рішення для сонячної сторони.

Переваги:
    Легке і зрозуміле кріплення.
  • Артур Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Штори дуже гарної якості, якщо повісити на всі вікна в кімнаті - буде повна темрява
    Здивувала комплектація, окрім наліпок ще є нормальний метр та зручний ніж
    Обслуговування також на рівні, зібрали швидко, вічливе спілкування та доставка була здійснена в обмовлені строки
    Рекомендую

Переваги:
    Якість, комплектація
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Товар сподобався. Відповідає заявленими характеристиками. Зовсім нічого не просвічує.

• Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Все влаштовує. Штора дійсно світло не пропускає. Ще й холод від вікна також стримує.

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Штори супер. Штори легко кріпляться та добре тримаються на липучках. Сонячні промені не пропускає.

• Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона

Легка, миється в душі при нагоді, в комплекті є все щоб встановити без інструментів

Переваги:
    Повний блекаут