- Галкін Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 36. Кількість в упаковці: 12
Взагалі не раджу
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Це не клей а просто маса якась :(
- Шепель М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 9. Кількість в упаковці: 24
Здравствуйте, использую клей для фотобумаги, плотностью до 130. Клеет хорошо. Брала уже много раз, разные партии, всегда все хорошо!
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 9. Кількість в упаковці: 24
Клей гірше середнього. Клеїть дуже слабо, треба багато разів намазувати, щоб взялося.коротше, я розчарована. Для дитсадка не годиться. Термін придатності 30 місяців.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не клеїть нормально з першого разу
Покупаю по 5-6 упаковок уже несколько раз, все замечательно!
Матовую, глянцевую бумагу, мелованную клеит на все сто) - Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 36. Кількість в упаковці: 12
Хороший клей.
- Переваги:
- Недоліки:
- не знайдено
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 16. Кількість в упаковці: 24
Понравился клей,удобный,хорошо склеивает,упаковка экономичная и хватит на долгое время,покупкой довольны.
- Переваги:
- Качество,покупали по акции
- Виктор Б***Продавець: Rozetka. Вага: 36. Кількість в упаковці: 12
Клей прозрачный, имеет приятный запах, напоминает клей ПВА.Клеит быстро, не оставляет следов.Удобства и аккуратности в использовании и экономного расхода.
- Переваги:
- цена, удобный, компактный, экономный, аккуратная работа склеивания
- Микола К***Продавець: Rozetka. Вага: 36. Кількість в упаковці: 12
Користуюємось таким клеєм на роботі в офісі, в основному використовуємо для склеювання паперу. Клей зручно та рівномірно наноситься, швидко засихає, та досить міцно склеює, неприємний запах відсутній.
- Переваги:
- Швидко склеює;
Зручно наносити, рівномірно;
Добре підходить для роботи в офісі та й не тільки;
Без сторонніх неприємних запахів; - Недоліки:
- Немає;
- Лика В***Продавець: Rozetka. Вага: 9. Кількість в упаковці: 24
Брала в садик на группу детей, аппликации клеит хорошо претензий не имею, доставка в срок.
- Ингрид Х***Продавець: Rozetka. Вага: 23. Кількість в упаковці: 24
Отличный клей, отличная цена. Выгодно брать большой упаковкой. Брали для детского сада, на всю группу. Детям им пользоваться легко, клеить поделки из бумаги одно удовольствие. Однозначно рекомендую к покупке.
- Ясна П***
Брали в садочок, він нічого не клеїть взагалі. Коли висихає, все відпадає.
- Антон Г***Продавець: Rozetka. Вага: 23. Кількість в упаковці: 24
Клей гарний, завжди користуємось цією маркою, картон зклеїний не розірвати. Термін придатності свіжий. Дякуємо за швидку доставку.
- Олександр А***Продавець: Rozetka. Вага: 16. Кількість в упаковці: 24
Я вже дуже давно використовую лише цей клей. Дуже хороший клей-олівець, просто миттєво склеює та не деформує папір. Одного олівця вистачає надовго. Завжди набагато зручніше придбати набір, ніж купувати по-одинці, набору вистачить надовше й так набагато дешевше. Не пересихає, щільно закривається. Склеює дуже міцно та якісно. Однозначно це найкращий сухий клей, не можу не порекомендувати.
- Переваги:
- Ціна, склейка, якість, довговічність, об'єм
- Недоліки:
- нема