- Сергій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово справляється з фруктовими дровами
- Переваги:
- Гарна якість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Aleksey M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
сломалась ручка на 3 полене
- Олег
Есть 6 месяцев официальной гарантии от производителя, попробуйте обратиться.
- КальмарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обычным топором не мог расколоть дикую акацию, а Juco справился.
- Переваги:
- 4 кг
- Недоліки:
- Время покажет
- Олександр О***
Звичайна сокира і сокира-колун це ж різні інструменти! Сокира залегка та затонка для розколювання. Я акацію і юковським 2.5кг нормально розколюю. Справді гарні колуни! Про 4кг тільки мрію!))))
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
колун - вещь!!! дубовый полена около 30-40 см раскалывает легко, даже сучки не помеха
- Недоліки:
- слетает с рукоятки, отсутствует защита под бойком
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Додатково модернізував, обклеївши топорище під бойком двома шарами гуми з мото камери (підійде й від авто, головне добре приклейте , або обгорніть і зафіксуте зверху ізолентою). Це врятуе топорише від пошкодження чи перелому. Колун класний, раджу.
- Переваги:
- Геометрія леза, вага 4 кг.
- Недоліки:
- не виявилено
- andreyПродавець: Rozetka
Чи можна бити кувалдою по тупій частині коли клоун загнав в колоду, а вийняти його не можливо?
- Олександр О***
Не раджу. Це колун а не клин.
Неможливо витягнути???? Там ручка майже метрова - це ж ричаг, як неможливо?
- Олег O***Продавець: Rozetka
Где купить ручку
- Миша
Попробуй обратиться в сервис, может там помогут
- ЮрийПродавець: Rozetka
Согласен с Костяном. Не ожидал что дрова можно колоть с таким удовольствием. Как семки :) Есть один момент, ручку возле топора необходимо чем то защищать, я использовал кусок патрубка, потому, что при сильном ударе, если промахнуться, ручка от этого может пострадать. А так от колуна я в восторге!
- Переваги:
- Бомба!
- КостянПродавець: Rozetka
Ребята, это просто нечто! Как же я жил раньше?! Вечная проблема с топором, загнал в пень и всё!
Купил я этот колун Juco он обалденный, я даже усилия не прилагаю, он сам рубит, колит вроде станок какой то.
Не жалею ни грамма о своём выборе!!!- Переваги:
- Это вещь!!!
- vladimirПродавець: Rozetka
Если выбирать между 2,5 и 4 кг я бы отдал предпочтение 4 кг. Младшим наверно хорошо колоть не большие поленья. Жаль что нет 3 кг.