Відгуки покупців про Фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 9 Pro Rose Gold (BHR8714GL)_EU

Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 4 відгуки
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dimmo. Колір корпусу: Black

Все дуже добре

• Володимир Г***

Скільки часу ви на нього чекали?

• Продавець  Dimmo

Біля 2..3 днів

• Вячеслав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Gold. Колір ремінця: Rose

Купил жене на новый год. На вид симпатичные, настройки радуют. Но есть одно но. По началу звонки и уведомления вайбера и телеграмма работали исправно. Но стали раздражать уведомления с тг в 5 утра (о ракетах). Включил ночной режим и теперь уведомления и звонки приходят с задержкой или вообще не приходят. Уже всё вернул как было и все разрешения на фоновый режим и автозапуски включил. Всё равно не корректно работает. Всё время в приложении висит уведомление включить автозапуск и фоновый режим.
    В общем, жена довольна ими конечно, но...

Недоліки:
    Не корректно работает
    • Вячеслав Я***

Разобрался. Нужно отключить на телефоне энергосбережение. Теперь работают чётко.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

відгук не стосується товару, а більше доставки.
    замовлення було зроблено ще до нового року (28.12.2024) відправлення було на 7.01.25 на що я погодився при оформленні замовлення. але магазин розетка еu відправили товар 12.01.2025 відповідно і отримання змістилося, мало того отримати товар в магазині розетка вибрати не можна тільки на пошті мееst.. і змінити отримувача чи альтернативного отримувача можна якщо це відділення почти, а не точка отримання , і враховуючи що рідні за кордоном, я виїхав у відрядження і не можу отримати товар ще місяць , висновки розетка спаклюжилася, там де був чудовий та швидкий сервіс зараз якась пародія вам потрібно ви ждіть

Переваги:
    товар в наявності
    Недоліки:
    доставка дуже довга, процес видачі ще той квест якщо альтернативний отримувач .
  • Андрій

Товар відповідає опису все гарно дійшов цілий і неушкоджений.

Переваги:
    Відповідає опису все нормально
    Недоліки:
    Термін доставки невірний замість 5-7 днів ми отримали на третій тиждень.
    • Іван Н***

Якому опису відповідає ? В характеристиках - корпус пластик, в описі - алюміній , де правда ?