Картка Rozetka

Відгуки покупців про Бездротові навушники Anker Soundcore K20i, Bluetooth 5.3, IPX5, 36H, чорний

Оцінка користувачів 5/5
  • Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters

Спочатку сумнівалась в якості , тому що ціна невелика , а сама користуюсь такої фірми але дорожчими в три рази . Після консультації з продавцем замовила для мами . Мама задоволена звуком, я при розмові з нею по сторонніх шумів не чую , тому це те що нам було потрібно. Дякую продавцеві за якісний товар !

Переваги:
    Ціна , дизайн ,звук
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters

Купували для чоловіка. Користується пів року майже, каже що навушники класні. Якісь звуку та мікрофону топ. Сервіс магазину теж на висоті.

• Володимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters

Отличный продавец , наушники супер!)

Переваги:
    Отличный звук и качество, быстрая доставка.
  • Михаил М***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters

Віталій чудово допоміг при відправці товару

Переваги:
    Все чудово, супровід покупки на найвищому рівні!
    Недоліки:
    Не побачив
    • Продавець  Electroters

Михайле, дякуємо за Вашу покупку та відгук! Нехай навушники стануть Вам надійним супутником: на тренуваннях, активностях, відпочинку, побуті... А кожна композиція звучить максимально яскраво ;-) Окрема подяка за довіру при доставці в поштомат, яка має багато переваг, наступні наші клієнти зможуть зробити замовлення без зайвих вагань) Переглядайте наш каталог, є ще чимало цікавих ґаджетів)

• Анатолій Т***

Все на вищому рівні)

• Продавець  Electroters

Анатолію, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Нехай кожен трек дарує Вам справжнє задоволення, а улюблена музика супроводжує у щоденних справах) З нетерпінням чекатимемо на нові замовлення)

• Настенка К***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters

Дуже чудовий продавець, обслуговування на висшему уровні! дитина задоволенна велике Вам дякую

Переваги:
    Все чудово
    Недоліки:
    Поки що їх не має
    • Продавець  Electroters

Анастасіє, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців і нам дуже приємно що Ви задоволені обслуговуванням та якістю навушників) Дякуємо що обрали наш магазин! Обов'язково переглядайте каталог - Ви знайдете чимало цікавих ґаджетів для себе теж)

• В'ячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters

Чудові навушники за свою ціну, довго тримають заряд

• Продавець  Electroters

В'ячеславе, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Приємно що Ви поділились особистим досвідом експлуатації) Бажаємо якісного та тривалого користування!

• Іра
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters

обрала цю модель для відвідування залу. вуха не болять, звук класний (можна регулювати через апку), заряд тримають довго.

Переваги:
    ціна, якість звуку, розмір, заряд
    Недоліки:
    не знайшла :)
    • Продавець  Electroters

Ірино, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Бажаємо, щоб кожне тренування проходило під улюблені треки, а техніка впевнено супроводжувала Вас щодня) Нехай спорт і музика працюють в одній команді з Вами) Приємно, що Ви швидко розібрались з індивідуальними налаштуваннями звучання та оцінили тривалий час автономної роботи) Повертайтеся за новими покупками)

• Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters

шикарні вуха з свої кошти, є додаток, в якому можливо трішки рухати еквалайзер під свої вподобання. продавець відповідальний і приємний, недоліків не помічено.

Переваги:
    ціна якість
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  Electroters

Іване, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Ми цінуємо фідбек від наших покупців, завжди враховуємо побажання та працюємо над відмінним рівнем обслуговування) Приємно що поділились особистим досвідом користування, це допоможе нашим наступним покупцям швидше прийняти рішення без зайвих турбот) Окрема подяка за довіру при доставці в поштомат) Очікуємо на Ваші нові замовлення)

• Андрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters

Звук якісний, працюють згідно характеристик.

• Продавець  Electroters

Андрію, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Дуже приємно що Ви обрали нашу пропозицію, враховуємо усі деталі та працюємо з натхненням для наших покупців :-) Бажаємо приємного користування та лише позитивних емоцій від навушників! Ваш відгук допоможе нашим наступним клієнтам зробити покупку без вагань) Переглядайте наш каталог - будемо раді до співпраці в майбутньому ;-)