- Марк Ш***Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір: Black
наушники приехали быстро, только розряжаются за 5 часов активного использования но и заряжаются полтора часа, а так наушники очень удобные и мягкие
- Переваги:
- удобные, регулировка размера, быстро приехали, мягкие подушечки, заражается всего1:30 часа.
- Недоліки:
- розряжаються через 5 часов активного использования
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір: Black
Коли прийшли навушники вперше я була дуже рада, бо вони виглядали цікаво і стильно. Звук достатньо непоганий, до смартфону приєдналися без проблем. Але коли вони сіли, зарядити я їх вже не змогла. Вони вмикалися, але на зарядний пристрій не реагували. Я написала відгук тут, на Розетці, зі мною відразу звязався менеджер магазину, детально все дізналася і запропонувала оформити повернення. Через кілька днів мені вже прийшли нові навушнчки, з якими жодних проблем не виявилося. Я задоволена, дякую!
- Переваги:
- Мені зробили обмін, все чудово! Менеджер магазину дуже турботлива та уважна, детально все пояснила при оформленні обміну
- Недоліки:
- Недоліків не виявила
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір: Black
Коли прийшли навушники я була дуже рада, бо вони виглядали цікаво і стильно. Звук достатньо непоганий, до смартфону приєдналися без проблем. Але коли вони сіли, зарядити я їх вже не змогла. Вони вмикаються, але через кілька секунд видають звук, що сіли і все, на зарядний пристрій не реагують
- Переваги:
- Сподобалася підсвітка і якість звуку
- Недоліки:
- Не заряджаються
- Марк Ш***
напевно це бракованi навушники
- Алина К***Продавець: B Group. Колір: Blue
Колір прислали не той, що замовила. Хлопцю з рожевим не ОК. Якість не дуже. На вигляд дешеві.
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Хоча вони і не дорогі але працюють адекватно.Брав для дитини, звук непоганий .На вигляд кріплення слабенькі але поки працюють.
- Недоліки:
- Великоваті для дитини 10років