Відгуки покупців про Лялька літаюча фея Flying Fairy від руки інтерактивная іграшка

Оцінка користувачів 3.44/5
  • Ольга

Дуже погано літає, 2 рази полетіла більш-менш за рукою і все

• Анастасия А***
    Відгук від покупця. Продавець: YShine

Заказала синюю 1 шт и розовую 1 шт, прислали 2 синии((( это уже очень огорчило, у них даже цена разная.но муж выбросил чек и вернуть не можем. Следующее, это когда я прикрепила все крылышки, то она еле взлетает и часто цепляеться о свои другие крылышки и падает, когда не цепляеться, то тоже ей тяжело со всеми крыльями и она быстро падает. Цена хорошая, но все остальное не очень. И как только за что-то зацепиться и упадёт, нужно выключить и включить.

Переваги:
    Только цена
    Недоліки:
    Прислали не верный товар, товар плохого качества и не выполняет своей функции
  • Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Поки все працює. Відправили швидко, але я вказувала ПІБ іншого отримувача, а вказали мене! Будьте уважні наступного разу

• Людмила М***

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Заряжали, не включається взагалі.

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    не працює
  • Ірина Ш***

Ок

• Людмила З***

Купила фею на подарунок.
    Отримала фею вчасно, цілу, є запасні крила,
    але заряджалася дві години - акумулятор,
    як за інструкцією, не згас і не вмикається тумблер,
    ніяких рухів феї.
    Фея не працює.
    Добре, що перевірила перед даруванням.
    Прикро.

Переваги:
    Недоліки:
    Фея не вмикається.
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Її треба взяти за голову та другою рукою натиснути знизу на ноги. Вона має працювати, якщо не спрацювало - напишіть нам в особисті.

• Людмила З***

Повернула ляльку фею.
      Мені відразу повернули на картку гроші.
      Приємно що є продавці, які відповідальні
      за свій товар.
      Головне, що не буду боятися у вас щось купити,
      але краще нехай все працює!)
      Дякую.

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Після мого попереднього відгуку продавець дуже швидко відреагував і зв’язався зі мною. Ми вирішили ситуацію - ляльку замінили, і нова працює значно краще.
    Також рекомендація - використовувати її у відкритому просторі, де немає предметів, у які вона може влетіти) так вона працює набагато стабільніше.

Дякую продавцю за оперативність і готовність допомогти )

• Маша

Через два дні зламалася

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Це не фея, а якийсь монстр. Пальці може відбити цими пропеллерами. Працює не так, як у рекламі. Летить куди попало. З другого разу повідламувались два крила. Ще й працює тільки тоді, коли вимкнеш і ввімкнеш знову.
    Повне розчарування.

• Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - напишіть нам в особисті і ми допоможемо.

• Алла Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Яскрава красива фея !! Літає це фантастика!! Неймовірно !! Но внучка спочатку злякалась 2 рочки !! Все чудово рекомендуємо !!

Переваги:
    Доставили швидко ціна не велика доступно і фантастична лялька !!
    Недоліки:
    Немає інструкції !! Годину не знали як включити шукали ту кнопку і як правильно запустити !! Думали вже не працює !! В інтернеті подивились і зрозуміли як запускати !!
    • Продавець  kostor

• Леся
    Відгук від покупця. Продавець: YShine

Взяла на подарунок, подарувала. Підзарядили, і коли зібралися ввімкнути її нарешті, виявилося, що кнопка запуску зламана. Rozetka настрій зіпсувала, дитина тільки засмутилася, отримавши цей непотріб. Гроші в смітник.

Переваги:
    Жодної
    Недоліки:
    Приїхала зламана
  • Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Товар прийшов не комплектний. Лялька без одного крила. Підтримка не відреагувала.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Лялька без одного крила
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Саме до нашого магазину ніяких запитів не надходило.

• Андрей К***

Прикольна іграшкп

Переваги:
    Не висока ціна
    Недоліки:
    Не помітили
  • Сухиченко В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Крила зламані,лялька на літає ,тільки взлітає відразу падає,якщо згідно інструкції підставляєшь руку ,то дитині може і пальця відірвати тими крилами ,агресивна іграшка . Навіть не спакували товар,отримала просто пом'яту коробку ,жах ! Не рекомендую ні в якому разі ,ще й за такі гроші .

Переваги:
    Жодних!
    Недоліки:
    Якість нуль. Ціна для цього сміття - космос!
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Пакування ляльок завжди в належному стані, через саму упаковку вона могла пошкодитись під час перевезення. На рахунок польоту - лялька й не буде завжди літати, під неї потрібно обережно підставити руку і тоді вона буде підлітати.

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Замовила фею для онуки, лялька сподобалася, прийшла заряджена. Відпрацювала на свої гроші.

Переваги:
    Працювала добре
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
      Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Константин Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Пришла целая в рабоченом заряженном состоянии, дочке интересно)

Переваги:
    Дочери нравиться
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Стас
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET

Без крила одна кукла. Погано працюють.
    Викинуті гроші.

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Вся лялька
  • Інна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Доброго дня. Жахливий сервіс магазину, жахливий товар. Замовили товар 9.02.25, обіцяли відправити 10.02.25,а відправили тільки 14.02.25. Товар отримали, але він так не працював. Ця фея настільки ніякої якості, вона не літає і взагалі....... Не купуйте і навіть не зв'язуйтесь з цим продавцем. Обман на обмані

Переваги:
    Нуль
    Недоліки:
    Одні неделіки
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Krava

Купили месяц назад. Пока летает ) ребенок был доволен. Правда отлетело крыло, но удалось починить.

Переваги:
    Радость для ребенка
    Недоліки:
    Надо бы сделать крылышки легче, а то пластик твердый . Есть возможность пораниться ребенку. Играть только под присмотром взрослых, но это для 3-4 леток
  • оксана ш***
    Відгук від покупця. Продавець: YShine

взлетает не каждый раз и только раз, надо включать выключать, чтобы заново пробовать. такое продавать нельзя

• Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: YShine

Отличная игрушка, детвора балдела дня 4 пока не поломала!

Переваги:
    Вау эффект, интересно детям
    Недоліки:
    Быстро ломается пластик
  • Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: YShine

Цікава іграшка, дитина була у захваті, але не довго і це з урахуванням, що заряджати її треба довше ніж вона літає. Три зірочки бо донька отримала багато задоволення поки іграшка працювала.

Недоліки:
    Пропрацювала менше місяця.
  • Вікторія С***

Якість достойна

Переваги:
    Доступно
    Недоліки:
    Немаэ
  • Руслана Ш***

Дитина в захваті, дякую

• Ксения Ш***

Дуже чудова іграшка

• Христина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefito

Якість просто жахлива. Пластик неприємно пахне, все прийшло розібране, вигляд ніякий. На подарунок не підійде. Лиш для себе, і то на раз-два

• Ліна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Брала дитині на подарунок на новий рік, дитина задоволена, грається кожен день по 10 раз. Треба навчитись нею користуватись для того, щоб вона не падала постійно, але у дитини це вийшло. Для мене найголовніше, що їй подобається. Вдячна за швидке обслуговування та доставку.

Переваги:
    Низька ціна. Заряджається від usb.
    Недоліки:
    За свою ціну, нічого іншого очікувати не варто. Незгарбно зроблена. Були деякі зовнішні дефекти.
  • Світлана С***

Швидко відправили,неочікувано-відразу,лялька прийшла,працює,дитина задоволена

• Катерина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Bubbles

Все працює немає інструкції тому і не найшли малесеньку кнопочку яка запускає

• Іванна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefito

Іграшка працює, як в описі.
    Але не супер якість. Пластмаса. Хоча дитина грається вже пару днів. Крильця при ударі можуть відпасти, але вони легко прикріплюються назад.

• Христина Б***

Якість погана(

• Володимир І***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Абсолютно непригодна іграшка. Пропрацювала 1 секунду, потім видвалилося крило і іграшка впала. На цьому все. Добре, що перевірив сам. А то б у дитини яке розчарування було.
    Я розумію, що дешева іграшка. Ну хоча б кілька годин повинна була пропрацювати.
    Не купите це, марно витратити гроші, а головне, дитина плакати буде.

Переваги:
    Недоліки:
    Товар негодний на 100 відсотків.
  • Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Іграшку отримав, сподівання онуки не справдилось. Піднімається вгору і одразу падає. Дитині гратися немає ніякої радості.

• Галина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Лялька внучки сподобалась,рабоча, гралася разом з дітками на дет площадки., дякую

Переваги:
    Супер іграшка
  • Вартан О***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Заказываю уже 2-ю. По доставке то же все отлично, сегодня заказал завтра уже доставлена. Детям понравилось, все отлично, но есть маленький нюанс. Перезвонил менеджер уточнил цвет куклы, розовый, я сказал да. По и тогу прислали голубую. :) если бы не перезвонили и просто прислали голубую даже бы внимание не обратил. А тут вопрос зачем спрашивать потом слать другого цвета? Лично для меня это не принципиально, летает, дети счастливы, все ок! Спасибо и будьте внимательнее.

И да покупал у другого продавца дороже, разница в той что у дороже есть подставка и как помню та что дороже летала по хуже.