Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Навушники Canyon OnGo 9 Green (CNS-TWS9G)

Оцінка користувачів 4.28/5
  • Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Замовила спочатку на подарунок зелені, потім для себе фіолетові. Дуже рада що замовила саме їх. Прийшли оперативно, сервіс на висоті, без заминки, без помарки. З коробки заряджена база, самі навушники заблоковані наклеєчками. Комплектація повна з додатковими амбюшурками.
    Зовнішній вигляд прекрасний, навіть кращий ніж на фото, на дотик приємні і не збирають відбитків і легкі.
    Звук чіткий, навушники дозволяють широкий діапазон гучності в тому числі з доволі потужним, чутливість сенсорів саме така яка треба.. Повний діапазон поки не тестувала, але за добу користування поки що дуже задоволена покупкою. Заряд тримають чудово, гарно ізолюють звуки і сидять у вухах.
    Чудові навушники, рекомендую)

Переваги:
    Вище
    Недоліки:
    Не знайшла поки
  • Владимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Наушники понравились. Звук достойный особенно учитывая их цену!!!!

Переваги:
    Лёгкие, качественное звучание, комфортные. Цена
    Недоліки:

Добрий день, Володимир! Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!

• Наталя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Рекомендую, за свою ціну вони просто супер

Переваги:
    Гарний звук, динаміки не рипять, добре тримаються, навіть при пробіжці

Вітаємо Вас, Наталіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо лише позитивних вражень від користування і надалі!

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Кращій варіант в своїй ціновій категорії

Переваги:
    Чудове звучання, добре сидять у вусі
    Недоліки:

Вітаємо Вас, Олександре! Раді, що продукція Canyon відповідає Вашим очікуванням. Дякуємо за відгук і бажаємо приємної експлуатації!

• Марина

Хороші навушники , звук чіткий

Вітаємо Вас, Марино! Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Класні навушники, добре тримають заряд, хороший стерео звук, заряджаються зат20 хвилин

Переваги:
    Хороший стерео звук, довго тримають заряд, швидко заряджаються
    Недоліки:

Вітаємо Вас, Богдане! Дякуємо, що надали перевагу Canyon. Нам дуже приємно, що ця модель навушників відповідає Вашим потребам і залишає позитивні враження. Бажаємо комфортного та довготривалого користування!

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Дуже класні, хороший глибокий бас, топ за свої гроші

Переваги:
    Ціна,колір, бас

Добрий дня, Олег!
      Ми вдячні за вибір продукції нашого бренду. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Все чудово. Жінка і донька щасливі. З яблуком працюють.

Вітаємо Вас, Олександр!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Василь Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Працюють й досі без нарікань
    Все влаштовує
    За таку ціну вигідний дівайсік))

Переваги:
    Влаштовує ціна та якість
    Недоліки:
    Відсутні

Добрий день, Василь!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Нам приємно, що Ви оцінили усі переваги та особливості даної моделі навушників Canyon OnGo 9. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Валерія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Дуже класне звучання,та нереальний колір,
    заряд тримають довго

Недоліки:
    Не виявила

Вітаємо Вас, Валерія!

• Ірина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Дякую за приділену увагу та швидкість

Переваги:
    Чоловік задоволений
    Недоліки:
    Не казав

Вітаємо Вас, Ірина!

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Звук хороший, красивый цвет. При разговоре собеседнику меня четко слышно. В телеге записывает без постороннего шума голос.

Переваги:
    Удобные вкладыши
    Недоліки:
    Не обнаружено

Вітаємо Вас, Анастасія!
      Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото, високо оцінивши якість цієї моделі навушників. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якісний продукт. Довго тримають заряд навушники та кейс.

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Не виявив

Вітаємо Вас, Олександр!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon виправдала Ваші очікування та залишає приємні враження від користування. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Олексій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Брав дружині на подарунок! Задоволена! Тепер мене просто не чує коли я з нею розмовляю, постійно в навушниках! Оце трохи бісить!
    Навушники - вогонь! Заряд тримають дуже довго! Якість звуку крутий!

Переваги:
    Самі навушники і є перевагою!
    Недоліки:
    Не виявлено!

Вітаємо Вас, Олексій!

• Ірина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Спробувала замінити свої навушники до айфона, які прослужили мені дуже довго). Переживала чи підійдуть.

Спасибі.
    Все підійшло і працює.
    Спочатку, звичайно, треба було розібратися у налаштуваннях і звикнути до них, адже, навушники підключаються не так як оригінальні навушники. Але з часом звикла. Звук дуже добрий. Рекомендую

Переваги:
    Хороший звук. Підходить до айфона. Гарний вигляд.

Вітаємо Вас, Ірина!

• Леся З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Хочу погодитись зі всіма попередніми відгуками про ці навушники. Гарно запаковані, є інструкція українською мовою. Легко під'єднались ( у мене андроїд). Якісне звучання. Довго тримає заряд. Досить гучний звук. Ну і красиві (вдалий колір).

Переваги:
    Все перераховане.
    Недоліки:
    Не помітила.

Вітаємо Вас, Леся!

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Купувала павербанки цього виробника, сподобалась якість, сподіваюсь навушники теж служитимуть. Гарний звук, довго тримають заряд, зручно тримаються у вушках, не випадають, легко керувати звуком. Великий плюс, що не має збоїв від випадкових дотиків.Не великі і симпатичні Виготовлені з якісних матеріалів і не за всі гроші. Лишилось підібрати чохол.

Переваги:
    Зручні, довго тримають заряд,
    Недоліки:
    Не помітила

Вітаємо Вас, Світлана!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням!

• Віталій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Чудові навушники. Ціна супер. Звук 5 из 5. Заряджаються швидко. Дуже задоволений. Рекомендую.

Переваги:
    Ціна,звук.
    Недоліки:
    Не знайшов.

Вітаємо Вас, Віталію! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлася Вам до вподоби. Користуйтеся із задоволенням!

• Дмитрий О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Покупал жене. Все отлично. Заряд держат долго.
    Как говорится рекомендасьйон))

Переваги:

Вітаємо Вас, Дмитре! Дякуємо за відгук і довіру до Canyon. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням цієї моделі навушників. Бажаємо приємного користування й надалі!

• Євген Д***

Чудові навушки

Переваги:
    Недоліки:
    Поки немає

Вітаємо Вас, Євгене! Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором ццієї моделі навушників. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо комфортного користування щодня!

• Григорий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Большое спасибо, всё отлично, нареканий нет!!!Удачи вам, хорошего настроения, берегите себя!!!

Вітаємо Вас, Григорію! Ми вдячні за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Раді, що навушники виправдали очікування. Бажаємо приємного користування й надалі!

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

За свою ціну - топ Заряд тримають довго, звук норм, що ще треба від бюджетних навушників? Колір гарний)

Переваги:
    Ціна, батарея, звук

Вітаємо Вас, Богдане! Дякуємо, що обрали продукцію Canyon та знайшли час поділитися відгуком. Бажаємо Вам надійної та довготривалої експлуатації!

• Ольга Н***

все супер

Вітаємо Вас, Ольго! Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором цієї моделі навушників. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо комфортного користування!

• Марина Ф***

Дуже гарні

Вітаємо Вас, Марино! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку техніки Canyon. Бажаємо приємного та довготривалого користування!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Наушники супер за такую цену!

Вітаємо Вас, Тетяно! Дякуємо за відгук і за те, що обрали продукцію Canyon. Раді, що модель повністю виправдала Ваші очікування. Бажаємо приємного користування й надалі!

• Константин П***

Всё отлично.

Вітаємо Вас, Костянтине!
      Дякуємо за відгук і Вашу довіру до бренду Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо подальшого приємного користування!

• Сергей М***

На свои деньги отлично.

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:

Вітаємо Вас, Сергію! Ми вдячні за те, що Ви зупинили свій вибір на продукції Canyon. Бажаємо найкращих результатів у подальшому користуванні!

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Гарно чути коли розмовляєш в них під час телефонного дзвінка

Вітаємо Вас, Сергію! Дякуємо, що обрали продукцію Canyon та знайшли час поділитися відгуком. Бажаємо Вам надійної та довготривалої експлуатації!

• Татьяна К***

Супер навушники!
    Дякую

Переваги:

Вітаємо Вас, Тетяно! Щиро вдячні за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою.  Бажаємо комфортного та довготривалого користування!

• Тетяна Т***

Вподобайка

Вітаємо Вас,Тетяно! Дякуємо за високу оцінку продукції Canyon. Бажаємо тривалого та комфортного користування!

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Приємне відчуття і враження від музики!

Недоліки:

Вітаємо Вас, Євгенію! Дякуємо за високу оцінку та довіру до нашого бренду. Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Купувала собі на Дн. Сьогодні розпакувала, підключила до ноута, супер звук, радіус доступу звучання хороший, майже на всю квартиру. Задоволена. Дякую. Окремо подобається дизайн та колір.

Переваги:
    Звучання, дальність, дизайн, колір.
    Недоліки:
    Поки не виявила. Перший день користування. Політ хороший! ;)

Вітаємо Вас, Катерино! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлася Вам до вподоби. Користуйтеся із задоволенням!

• Юлія
    Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Брала для прослуховування в русі, щоб не було шкода якщо десь впаде-загубиться, за свою ціну навушники топ, звучні, звук хороший.

Переваги:
    Звук, батарея, звучність

Вітаємо Вас, Юліє!

• Андрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушниками задоволений повністю .

Переваги:
    Ціна-звук

Вітаємо Вас, Андрію! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки Canyon. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Ольга Н***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Сподобались.

Недоліки:
    Не бачу

Вітаємо Вас, Ольго!
      Дякуємо за високу оцінку продукції Canyon. Бажаємо Вам комфортної та довготривалої експлуатації!

• Руслана З***

Хороші навушники, швидка доставка

Вітаємо Вас, Руслано! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!