Відгуки покупців про Наповнювач бентонітовий для туалету котів STEFAN, з ароматом лаванди, середній, 1.5 - 2.7 мм, 6 кг

Код:  516206489
Оцінка користувачів 3.54/5
на основі 62 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Phoenix Zoo
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Phoenix Zoo. Вага 1 пакування: 6

З 5 куплених упаковок нормальні лише 2. Інші просто жахлива глина, яка липне до всього, до лотка, до лап тварин і розноситься по всій хаті. Не маскує запах і утворює болото. Раніше був непоганий наповнювач за свою ціну, що трапилося зараз - не відомо, але прибираючи кожен раз цей срач, згадуєш виробника незлим тихим словом.

Переваги:
    Недоліки:
    Спакудився
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: _Зоосвіт_Полісся_Онлайн_. Вага 1 пакування: 15

Це не наповнювач, а просто глина! Липне до всього, неможливо очистити лоток, запах не маскує!
    Раніше був непоганий на свою ціну, але певно це останній раз, коли ми його купляємо.

Переваги:
    Недоліки:
    Він сам сплошний недолік!
  • Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 6

Дуже гарний наповнювач рекомендую

Недоліки:
    Уже другий раз приходить з порваною ручкою
      Представник бренду

Добрий день ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Олександр С***

Наповнювач нормальний. Комкується як треба. Запаху лаванди не має.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не помітив

Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Дмитро

Просто глина. Не комкується, розмазується по горшку. Відмити горшок нереально.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Сам товар повний недолік
      Представник бренду

Добрий день, шановний Дмитро ! Дякуємо за відгук! Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.

• Ярослав К***

Більш менш. Можна купувати.

Переваги:
    Не розноситься лапами кішки.
    Недоліки:
    Якщо використовувати "по правилах" то не дуже економний.
      Представник бренду

Добрий день, шановний Ярослав ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN.

• Євгеній Ф***

Не комкується, взагалі. І запаху лаванди немає. Гроші на вітер

Переваги:
    Жодної
    Недоліки:
    Не комкується і без запаху
      Представник бренду

Добрий день, шановний Євгеній !

• Сергей А***

Хороший, качественный наполнитель, заказываю не в первый раз, те кто пишет что качество ужасное то они наверное не покупали наполнитель в супермаркете.

Переваги:
    Отличное соотношение цена/качество
    Недоліки:
    Платная доставка от Розетки, с китая посылки приходят бесплатно а тут в свою точку выдачи за деньги, это просто скотство!!!
      Представник бренду

Добрий день, шановний Сергій !

• Лілія О***

Розетка для безкоштовної доставки ставить умову - 700 грн замовлення, не зручно

Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Токарев А***

Отличный наполнитель. Удобная упаковка.

Переваги:
    Полностью соответствует требованиям. Хороший контроль запаха.И цена на 6 килограмм средства нормальная.
      Представник бренду

Добрий день, шановний Олександр !

• Алла Г***

Погано комкується, але коту підходить.

Переваги:
    Недоліки:
    Погано комкується.
      Представник бренду

Добрий день, шановна Алла ! Дякуємо за відгук! Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.

• Сахно Л***

Из нескольких эконом вариантов этот оказался лучшим. Мне понравился, комкуется, впитывает мочу, а не растворяется в ней

Представник бренду

Добрий день, шановна Лариса ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Мария К***

Наповнювач може і добрий, але точно НЕ для породи шотландського веслоухого, бо розтікається та погано комкується. Через це - не економний. Краще був наповнювач у фіолетовій обкладинці.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Не підходить для породи ШВК.
  • Тетяна Д***

Не відповідає опису.Котик сходив в туалет,наповнювач в грудку не береться і залишається запах.

Представник бренду

Добрий день, шановна Тетяна! Дякуємо за відгук! Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.

• Оксана М***

Єдине привабливе - ціна.
    Наповнювач не комкується.
    Це стосується практично усіх наповнювачів ціною до 100 грн. Довелося купувати дорожчий і домішувати.

Переваги:
    Ціна, вбирає запах
    Недоліки:
    Не комкується
      Представник бренду

Добрий день, шановна Оксана! Дякуємо за відгук! Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.

• Олександр С***

На мою думку це ідеально підходить для моєї кішки.

Переваги:
    Якість, розмір.
    Недоліки:
    Не помітив.
      Представник бренду

Добрий день, шановний Олександр! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Ольга Г***

Наполнитель понравился, хорошо убирает запах и влагу, посыпаем сверху песка. И экономия и удобно.

Переваги:
    Котик доволен
      Представник бренду

Добрий день, шановна Ольга! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Андрій Ц***

Це самий жахливий наповнювач, він майже не комкується. Пірамідки завжди розвалюються. Швидко витрачається. Не рекомендую.

Переваги:
    Відсутні.
    Недоліки:
    Жахливий, не комкується, великий розхід.
      Представник бренду

Добрий день, шановний Андрій! Дякуємо за відгук. Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.

• Ольга С***

Я вже давно до таких вітчизняних наповнювачів підмішую десь на 30% білі турецькі по 200 грн. (пачки 5 кг вистачає на 6 місяців). Ідеально комкується

• Андрій

Від того що я звернусь за безкоштовним номером комкуватись наповнювач краще не стане. Нажаль довелось повністтю замінити наповнювач і я не можу надати вам фото чи відео з фіксацією часу і результату.

• Вадим К***

Все норм. Подходит.

Переваги:
    Цена
      Представник бренду

Добрий день, шановний Вадим! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Наталія

Беру не в перше. Моїм котикам підходить. Запах поглинає. В міру компкужттся.

Переваги:
    1кг
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Добрий день, шановна Наталія! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Ольга С***

Гарний наповнювач, аналог вітчизняним бетонітовим наповнювачам, Але для кращого комкування і аромату я підмішую приблизно 30% турецьких по 200 грн. (їх вистачає 5 кг на 6 місяців), а такого вистачає на 1,5 місяця

Переваги:
    Невисока ціна, якість

• Наталія М***

Звичайний наповнювач

• Олександр К***

Офігєнний наповнювач, якісний)

• Ганна Д***

Не рекомендую!!!!!!Наповнювач не комкується не зразу і не через час,він як глина наліпає на лопатку та на
    лоток котячого туалету

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже погано
      Представник бренду

Добрий день, шановна Ганна! Дякуємо за відгук. Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.
      Якщо ви маєте зауваження по якості продукції, зверніться, будь ласка, за безкоштовним номером виробника наповнювача, який вказаний на упаковці.

• Анна

НЕ КОМКУЄТЬСЯ ЗОВСІМ!! запах не нейтралізує... Єдине що хоч якось допоможе - це змішати цей наповнювач з іншим, що дійсно комкується, буде трохи краще. НЕ РЕКОМЕНДУЮ і сама більше не замовлю...хотілось трохи заощадити та підтримати українського виробника, проте розчарування... дуже неприємно коли обманюють.....повертаюсь к перевіреним виробникам...

Представник бренду

Добрий день, шановна Анна! Дякуємо за відгук. Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.

• Дмитрий Л***

Не комкується, одразу розсипається, не рекомендую

Представник бренду

Добрий день, шановний Дмитро! Дякуємо за відгук. Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.

• Владислав К***

Представник бренду

Добрий день, шановний Владислав! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Тетяна П***

Даже гарно комкується!

Представник бренду

Добрий день, шановна Тетяна! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Тарас

Моєму котові підійшов

Переваги:
    Поглинає запахи, збивається в грудки які легко видаляти.

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Валентина Л***

Не береться грудочкою, тому не дуже зручно прибирати. Просто розпадається і змішується з чистими гранулами.
    Вдруге купувати не буду.

Представник бренду

Добрий день, шановна Валентина! Дякуємо за відгук. Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.

• Светлана В***

Коты довольны) Все супер!

Дякуємо, що поділилися своєю думкою про товар. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.

Представник бренду

Добрий день, шановна Світлана! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Оксана Я***

Не комкується, але дуже добре погинає запахи та вологу. Вистачає на 30-40 днів

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що допомагаєте нам стати кращими.

Представник бренду

Добрий день, шановна Оксана! Дякуємо за відгук. Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.

• Світлана К***

звичайний пісок і то, мабуть, був би ефективнішим. Враження, що звичайна глина збита в невеличкі грудки і висушена, а не вулканізована як має бути у справжнього бентоніту. Не залежно від глибини шару сеча протікає до дна лотка, і віддерти його ще той квест. Запах екскрементів чутно навіть із закритого лотка, ніякого запаху лаванди, щоб приглушував (на відмінну від якісних наповнювачів, де дійсно вказаний легкий запах перебиває ті відголоски екскрементів, які все-таки виникають).

Переваги:
    не побачила
    Недоліки:
    все

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
      Приносимо наші вибачення!

Представник бренду

Добрий день, шановна Світлана! Дякуємо за відгук. Всі ваші зауваження передаємо на виробництво для усунення недоліків.

• Ирина А***

Ви напевно дуже тонкий шар насипаєте - у нас все норм.

• Костянтин Р***

Спасибо хорошей товар

Представник бренду

Добрий день, шановний Костянтин! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Алексей Г***

Гарний товар,кицям сподобалось

Представник бренду

Добрий день, шановний Олексій! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Віктор

Наповнювач сподобався. Грудки утворюються добре і до лотка не наліпає. Також сподобалось, що він ароматизований, а пакування 6кг вистачає на довше.

Переваги:
    Утворення грудок, ароматизований, 6кг
      Представник бренду

Добрий день, шановний Віктор. Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Дмитро П***

Зовсім не комкується. Хотів підтримати вітчизняного виробника,але вдруге не візьму.